Günün egzersizini bi ben mi yaptım yaw? 100Dahlia_
Ben de yapamadım 40 bıraktım maalesefBen de çok yapamadım..Brezilian buttan sonra zor geldi.
biliyorum canım ben baktırmam asla o yüzden korktum ya zatenCanim fal haramdir gunahtir sakin he
uzağım bebeğim çok şükür bdv de bir derdim var forumu :O
pekii
tabiki kiz ev isi her zaman sart her misafir oncesi
Anladim canim peki limonlu su falandami olmuyor
bdv nedir yahuu faldan uzak durmani bende söyleyebilirim tabikisi
kv kervanina sende hosgeldin bacimm
saygilar sevgilerr
hadi hayirlisi kuzum
e seninde gözün aydin o zaman kuzum
inşaAllah kuzuum : ))İnşaAllah sağlıkla bebeklerin olsun da isimlerini de koyarsın
Ben de çok yapamadım..Brezilian buttan sonra zor geldi.
Ben de yapamadım 40 bıraktım maalesef
butty de yapıyordum ama onu da yarım bıraktım işim çıktı sonra da yorgunluktan yapamadım
spor açısından günüm rezil geçti kısacasııı
Canım sen menünü paylaştın mı ? Görmedim de sporunu yazacaktım :) gözümden kaçmıştır belki :)
Çok da güzel bi hareketmiş aslında tam sorunlu bölgeye yönelik, zamanımın bir çoğunu geçmiş yapmaya ayırdığım için spora bu kadar Aman kaldı. Cuma olduğu için geçmiş yapak istedim..neyse yarın çocuklar sinemaya gitçek ben de jillian 2 yapcam :) bi aksilik olmazsa :) bugünün egzersiİ ne olacak acaba kesin hoplamalı bişidir..
Öhöm!Evet kesin gözünden kaçmıştır canım yoksa bugün ne yediğimi bilmeyecek kadar aptal bir gün geçirmiş olamam değil mi? Haha İlahi sen
Acaba nedir nedir?Yok canımm çok sakin egzersizz :)
Ayyyy kusura bakmaa hemen buluyorumHerkesi favorilere ekledim seni nasıl göremedim kiii
Acaba nedir nedir?
Yok kız yazmadım :) hemen de kandın valla .. Yeminle ne yedim bilmiyorum sadece aklımdakileri yazsam ayaklanma çıkar
Yok Can'ım jillian yapamadım bugün tüm gün dışardaydım.Dur paylaşıyorum şimdii :)
Senin spor 100 leg raise, brazilian butty ve jillian dimi ?
Bilmiyorum Can'ım hiç denemedim istersen deneyeyim yarın :)
uzağım bebeğim çok şükür bdv de bir derdim var forumu :O
yani sen istersen neden olmasin
hem sabah ac karnina limonlu su metobolizmaya iyi gelir derler
aman yaa o foruma can sikintisindan bende bakiyordum amanin neler var neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?