- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
utanıyorum demeye: (canim ne kadar kilo aldin??
Gayet güzel canım :)
Canım benim teşekkür ederim , bugün de nescafeme bitter atmışlar :/ şantiyedeki arkadaşlar banu sen eridim gittin diye takildilar çok zayıflamiim diye nescafeme bitter atmışlar çok güldüm :))
Canım menüm çok güzel özellikle de akşam hafif yemen güzel, ekmeğe de çok bakmamanı tavsiye ederim canan karatayı çok dinliyorum sanırım :))
Samsung un kendi uygulaması "S Health " programın ismi
Tatlım ağustosta abimin düğünü var kasımda benimki , hazırlıklar devam çeyiz vs bazen diyorum siz yapın bana sormayın iyidir güzeldir :)) cidden çok yoruldum ama , hele bu gün daha yoğundum birazdan menümü yazıp yatmayı planlıyorum, sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim :)
:) gir ama senin de çok emeğin var grupta :)
Canım ekmek düşmanı oldum canan Karatay gibi :)) içerisinde maya var Gluten var , DNA mızı bozuyormus bu ekmek ben de azalttm, bugün yine bi sabah bi de akşam yemeklerinde 1 er dilim aldım ama tamamen kesmedim :)
zaten utanıyorum bi de sen yapma kardeşkilona in öyle gel bakim
yok öyle yiyip yiyip şişip gelip şuralıklarda ugraşmak
asıl benedsofi dombalagını merak ediyorum
tartıda kaç gelcek acaba
canimsin:) Alismistik guzel yazilarina ondan yazdim...
Haklısın canım, hiçbirşeyi tamamen kesmemek gerekli vücudumuzun onlara da ihtiyacı var ama az :)
cok normal canim bende ekmek cok yemem ama ekmegi kesmemem gerektigininde bilincindeyim
Kuzum naptin senzaten utanıyorum bi de sen yapma kardeş
tam skandalım resmen yerin dibindeyimKuzum naptin sen
Kaç kilo aldın bakim , kilonu ver de gel
Haklısın canım, hiçbirşeyi tamamen kesmemek gerekli vücudumuzun onlara da ihtiyacı var ama az :)
Mutluluktan ağlıyciiim Gayet iyi olmuş canımMenüm
gogo2405
Sabah
Omlet
Tereyağlı kayısı 2
Ara sütlü kahve
2 bitter
Öğlen
3.5 köfte
Salata
2 yk patates püresi
4 tereyağlı kayısı daha
Ara
1 avuç çerez
2 ağaçtan koparmaca dut(sonra oğlum istedi marketten kurusunu bulduk aldık :)
Akşam
Çorba
Tonbalıklı salata
1 avuç kadar dut kurusu
Spor
Jillian ripped in 30 2. Hafta
Bebek arabasını iterek (10+10+17 kilo ağırlık) bol yokuşlu yollarda İstanbul'un deforme kaldırımlarında 2 saate yakın market gezmeli yürüyüş. Sonra eve dönerken de Bebek arabası itmenin yanında poşet taşımaca
Bol su
2 yeşil
Form içerim yatmadan
Dert ortagiyiz canmutanıyorum demeye: (
Canım ben de 2 kilo aldın sandım 600 gr not at all :)) verirsin onu 1 haftayaitiraf ediyorum verdiğim 2 kiloyu geri aldım + 500 ile : (ama çabuk vericem söz haftaya hazır olurum ;(
Pissst kıs naber nerdesin sen tavukların nerde :))Dert ortagiyiz canm
yanlış anladın kuzuum 2 buçuk kilo aldım canımCanım ben de 2 kilo aldın sandım 600 gr not at all :)) verirsin onu 1 haftaya
Pissst kıs naber nerdesin sen tavukların nerde :))
senin daha iznin var sanırım bırakma kendini olur mu ben çok pişmanınDert ortagiyiz canm
Mutluluktan ağlıyciiim Gayet iyi olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?