Erken yazın diyorum dinlemiyorsunuz kiii
Canim benim o kadar cok ki hastaligim:))
Dogdugumdan beri boyle oldu hep, beynim de belirli sıkıntılar var ara ara kontrol gerekiyor. Uyku veren hormonum duzgun çalışmıyor mesela gecem gunduzum belli olmuyor :)
Allah beterlerinden esirgesin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinebacaklarm agrıo eklem agrısı gıbı nıe acaba oturuom butun gun alla alla
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinOff offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?
Guzel gecmis canim gunun. Afiyet olsunSabah
3 bol peynirli zeytinyağlı omlet
5 zeytin 2 ceviz 1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi sade
Öğle
1 tabak keşkek tepeleme değildi
1 br ayran
Ara
2 çilek 2 kayısı 4 tatlı sivri biber
Akşam
1 tabak taze fasülye
1 tabak tavuklu çorba
Salata
Ara sade türk kahvesi
Leslie 2 miles
3 lt su
Saol tatlimGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Evet canim da emzirenlere iyi geliormu maydanoz suyu bi bakayim durYarın maydonoz günü dimi kızlar
Off offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?
Demetim kismet olursa 10 haziranda gitmeyi planliyorum, hayirlisi.Selam canlar, mutlu carsambalar:)
@E-brulim gozunuz aydin canim. Yeni yuvanizda mutluluk&huzurla oturun insallah:)
@abesle_istigalHarpy bizim takimda oldugunuz icin asil biz sansliyiz
@asya_01 keyifler yerinde mi kuzum?:) Belli oldu mu yegenimizin cinsiyeti? Isim dusunmeye basladiniz mi?:)
@Saadetim33 siz nasilsiniz gulum, tekmeliyor mu pasamiz?:)
Yawrukush tatilin nasil geciyor gulum, kontrole ne zaman gidiyorsun?:)
gogo2405 yagmurdan buraya da gonder ablam:)
@melinda23 gulum tatile az kaldi. Izne mi ayrilacaksin, planin ne?:)
bende iyiyim canim, havalarin pek tadi yok..Selam canım evet dinlendim canım dün misafirlerim geldi cumartesiye kadar boştayım... sen nasılsın? Cuma azda olsa eksi ile güne başlayacağım ümitliyim inşallah
:))Hahayt
canim tatilin zaten 5 gun kendini zora sokma, tatilin tadini cikart.Valla kaptan ben bıle kac gunumun kaldgnı bılmıodm helal sana ahahaahah
demetcim selam naslsn işler nasıl gidio
ya ben şöyle düşündüm saglıklı beslenmemı bozmaı dusunmuorm arada ufak kacamakalrm olablr ama hamurdu tatlıydı bunları yemıcem kendı kendıme söz verdm sonucta tatıl olablr henuz hedefımde bıle dılım buyuk kacamakalrı kendıme rısk goruorm ve zor kg verdgm ıcın 2-3 kg almak bunlar ıcınde en az 1 ay savasmak ıstemem
her gun mutlaka duzenlı sporum olcak havuz ıcı denız ıcı ve sabah kalktgmda mutlaka otel ın bahcesnde uzun bır yuruyus yapıcam allah ızın verırse cnku erken kalkıp gec yatmak ıstıorm gunlermn uzun oolmasna ozen gosterıcem gunluk 2-3 saat spor yapıcam calısırken yapamıorm o 5 gun bnm ıcın cok onemlı hanı baglamda ızın ıstemıormyalnz gunluk duzenlı bılddırım yaparm ama grubu taıp edemıcem buyuk ıhtımal hanı okuma ve alıntı kısmında 1 hafta ıznım olursa memnun olurumyıne zaman zaman mutlaka okıcam ama yazmak zor olablr belkı ıste aksamları evlat uyudugnda eslık edeblrm sıze okadr
kac gunlugune canim, gunubirlik mi??Aaaa tatil dedinizde
haftaya bugün bizde Gaziantep'e memlekete gidiyoruz. 5Haziran. sabah erken saatte döncez tekrar.
Antep yemeklerini bilen bilir. Nabıcam ben
aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)Çok şükür canım ben iyiyim, asker de iyiydi :))
Telefon işi halloldu sonunda ama 3 gündür sesi çıkmıyor merak ettim :/
canim Allah yardimcin olsun, yavrunada sifa versin..Kizlar sabah uyumusum
Kahvaltidan sonra kosturarak deterjan aldim bir basladim simdi oturdum
Ogle yemegi yedim dus alip kizimi alip karnini doyurup okula gidecegim saniyorumki bugun spor yapamayacagim ama beslenmemle dengelerim
Kuzimin ogretmeni aradi
Yine kanamis burnu
Soranlar olmus toplu yazayim
Damarlari ince ve cok beyaz kizim
Sicakta guneste oluyor
Uyku uyurken oda havasizsa oluyor
Check up yaptirmistik 7yasindan once mudahele edemiyorlar
Ben her yaz hergun boyle kan temizliyorum maalesef
Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin
Bunlar ufak sorunlarrre
Benden boyle kizlar
buna da sukur canim...Hayırdır eksi mi var?
Allah Allah benim eksim neden seni gerdi aciba
Çok şükür canım ilk günle karşılaştırılamaz ama dikişleri alınınca daha rahatlicak büyük ihtimal hala biraz zorlanıyor oturup kalkarken.
cok guzel canim surda ne kaldi ki pazara:))
canim ne kadar kilo aldin??kızlar çok utanıyorum bana çok kızıcaksınız hani ben izindeydim hani bide sınav stresi yaşıyorum ya birde listede değilken izne ayrılmış olmanın verdiği etkiyle biraz saçmalamış olabilirim vee acı son azcık kilo aldımama şimdi iznim bitince bu kilomla mı listeye giricem yoksa öncekine dönmem mi gerekiyo hani listede değilken izne ayrıldım ya onu bana bi deyinde kendimi hazırlayayım
insallah hepimizin gecerde bulantilari daha rahat oluruz canim..Tam gecti derken yine basladi kuzum, böylesi nasipmis yapacak bir sey yok :)
Ah canim benim ya senin birde ufakligin var, Allah yardimcin olsun insallah atlatirsin Özgem.
takiliyorum sana Zeynebim, kolay gelsin canim:)
özgem yaa ay sonu ya işler baya yogun hep aklımda ama kacırıyorum ama ihmal etmicem söz
Demetim kismet olursa 10 haziranda gitmeyi planliyorum, hayirlisi.
bende iyiyim canim, havalarin pek tadi yok..
bir gun iyiyse 1 gun kotu.
yarin ve cumada saganak yagis olacakmis, kis tatili yapiyoruz:)
:))
canim tatilin zaten 5 gun kendini zora sokma, tatilin tadini cikart.
Yediklerine dikkat edersin yine Nenam:)
sadece cuma bildirimini unutma canim..
kac gunlugune canim, gunubirlik mi??
aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)
canim Allah yardimcin olsun, yavrunada sifa versin..
buna da sukur canim...
cok guzel canim surda ne kaldi ki pazara:))
canim ne kadar kilo aldin??
insallah hepimizin gecerde bulantilari daha rahat oluruz canim..
takiliyorum sana Zeynebim, kolay gelsin canim:)
hayirlisi olsun canim:)Negatif tabi ki :) cok sukur mevlayamevlaya, olan evlatlarima omur versin.
amin canim, Allah sifa versin..Canim benim o kadar cok ki hastaligim:))
Dogdugumdan beri boyle oldu hep, beynim de belirli sıkıntılar var ara ara kontrol gerekiyor. Uyku veren hormonum duzgun çalışmıyor mesela gecem gunduzum belli olmuyor :)
Allah beterlerinden esirgesin
Bende ilk kez duyuyorum,cok gecmis olsun canim.Off offf...
Geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ateşi çıkar belki.Off offf...
canimsin:) Alismistik guzel yazilarina ondan yazdim...
ama dogru söylüyorsun canim alinmiyorum yanlis anlama olur mu hatirlatma icin tesekkur ederim
Gayet güzel canım :)Günaydınnn 4. Takımın Güzel Hatunlarıı
Güzel mutlu huzurlu günümüz olsunnn
Dünkü Menüm
Sabaheynir domates salatalıık göbekten oluşan sandvic
sekersiz çay
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Mercimek çorbası+1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam : Mercimek yemeği+yogurt
Su : 1.5 lt
Spor : 20 dk egzersiz+75 sguat +3792 adım
Not : Pilatesten dolayı üst bacak kaslarım fazlasıyla şiş ve ağrılı olduğu için pilates yapmadım ama sabit yere yatarak pilatesteki hareketlerden yaptım boş geçirmek istemedim
@melinda23bnnu @AKovser
Canım benim teşekkür ederim , bugün de nescafeme bitter atmışlar :/ şantiyedeki arkadaşlar banu sen eridim gittin diye takildilar çok zayıflamiim diye nescafeme bitter atmışlar çok güldüm :))Huhuuu çızlarrrrr napıyorsunuz bakalım ballı kaymaklı sıcak ekmeklerım
selammm okadrcık bitter yiebilirisnz bunun için suçluluk hissetme elinden geleni yapıorsun eşçiğimmmm
yaaa süper motive etmiştir seni bende son zamanlarda superolumlu seyler duyuorm kendımle alakalı guzel bır hısss
naber kız tavukcukac kg tavuk yedın ızındeyken oglan napıo
it ayagı yemiş ne demek bebidahakine ole derm @CheGuevera it ayagı yemiş
binboğa köyü çok heybetli bir ismi var köyünüzün canıkom
noldu anlat
lütfen pisleşme yerim derken mecazizaten cirkinsin
şeker tüketmiyorum canım sadece türk kahvesnn yannda 1 kup seker onun harıcınde vucuduma seker grmıo yanı kullanmadgm zamanda cok oluoda turk kahvesnı oyle tek sekerlı sevıorm
zayflamak yakısmamız allah askına kıskanclgn dibi bide kesın kendısı sısko kısaboyludur 30-35 yasndayda duruodr 45 yasnda ole demesı normal devam deryos
ahahahah ya cehalet bambaska bsy malesef ınsanımız kendını ıelelebet egıtemıcek cahıllık kıskanclık hıc bıtmez ulkemzde terbıesz
yenı bsy mı alcaksn whattsapptan resm atrsn alırsan oyle seylerı cook merak edıormda hehehe
sıcak havalarda mı kanıo neden acaba
ya zeyno bsy dıcem bu menu az dılmı doyuosndr gercı ac kalcak halın yok ta okurken gozume az geldı sankı
selam hg tabı canım ugrayn arada fıkır alısverısı yaparız fenamı uzaktan uzaktan takıpte kalmaın
Canım menüm çok güzel özellikle de akşam hafif yemen güzel, ekmeğe de çok bakmamanı tavsiye ederim canan karatayı çok dinliyorum sanırım :))nenanın salı menusu
sabah
domates
salatalık
azıcık peynr
4 zyetın
2 dılım ekmek
cay
ara
yesil cay
öğlen
1 kase corba + 1 dilim ekmek
ara yesıl cay
1 dilim ekmek
oglen az yıınce acıktım arada yıne ekmek yedım yemesem ıyıydı
aksam
1 tabak z.yaglı kabak+yogurt
spor
320 squat
100 mekik
25 er yan mekık
pek bsy yapamadm
su 1 lt belkı nıeyse su ıcemıorm ama bugun tedbırı aldm marketten 1.5 lt ıkı sıse su aldm onlar bıtıcek
zey zey bnnu
Samsung un kendi uygulaması "S Health " programın ismiBu adimsayar programının adı ne acaba? ne güzelmiş
Tatlım ağustosta abimin düğünü var kasımda benimki , hazırlıklar devam çeyiz vs bazen diyorum siz yapın bana sormayın iyidir güzeldir :)) cidden çok yoruldum ama , hele bu gün daha yoğundum birazdan menümü yazıp yatmayı planlıyorum, sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim :)@KarKralicesi canim bu haftada guzel bir eksi geliyor mu?? :)
happy_moon dinlenebildin mi guzelim?
@haeshin Busem ne var ne yok?
@asya_01 canim doktora gittin mi nasilsin?
gogo2405 gonca ablam spor salonu nasil gidiyor, kayinvalideniz nasil?
@hawar ablam nerelerdesin?
@kitabi ablam oglun nasil oldu?
@melinda23 tatile son 11 gun kuzum hazir misin :))
@CheGuevera sampiyonum kizlar Derya egzersizde bizi gecemez diyorlarmis:))
@Ollalla amanin 5 gun sonra nisanlaniyor musun sen canim:)
@Mavibocuk her sey yolundadir insallah guzelim:)
Harpy annecigin toparlandi mi tamamen kuzum?
zey zey hani bizim bunlari biliyor muydunuz bilgilerimiz:)
bnnu saka maka agustos geliyorrrr, dugun hazirliklari ne alemde canim?
@LunaDaisies agrin sizin var mi guzelim?
@tiffany20 tatil yaklasiyorrrr niri niri nirinirim :)
Asyaca baba nasil kuzum?
@AKovser nasil oldun guzelim, askerden haber var mi?
Kestane kebap acele cevap
:) gir ama senin de çok emeğin var grupta :)Geçmiş olsun canım kuzuna
Öğün atlama, az da yeme
Canım zaten metabolizmam yavaş ekmek yemeyince daha çok kabızlık sorunu yaşadığımı farkettim o yüzden yemeğe çalışıyorum :)
Tebrikler canım, cumaya kadar biraz da iner inşaAllah :)
Olsun canım unutma ama listemiz eksik olmasın diye
Kaptan kaptan diyorsunuz havaya gircem o olacak sonunda
Canım ekmek düşmanı oldum canan Karatay gibi :)) içerisinde maya var Gluten var , DNA mızı bozuyormus bu ekmek ben de azalttm, bugün yine bi sabah bi de akşam yemeklerinde 1 er dilim aldım ama tamamen kesmedim :)
benim 2mayıs 2015 tarihinde 30750 adımım var uygulama aralıklarla en mükemmel gününüz diye uyarıyor
senin neyin var canım hayırdır ?
maşallah canım benim
pilav kesmene bişey diyemem ama ekmekten çok çokda kesme canım
nefsini köreltmişsin canım
tebrikler tatlımmmm
emeğinin karsılıgını cok güzel alıyorsun
bende 75 sguat yapmıstım ama
Canım kusura bakmazsan fikrimi söylemek istiyorum ;nenanın salı menusu
sabah
domates
salatalık
azıcık peynr
4 zyetın
2 dılım ekmek
cay
ara
yesil cay
öğlen
1 kase corba + 1 dilim ekmek
ara yesıl cay
1 dilim ekmek
oglen az yıınce acıktım arada yıne ekmek yedım yemesem ıyıydı
aksam
1 tabak z.yaglı kabak+yogurt
spor
320 squat
100 mekik
25 er yan mekık
pek bsy yapamadm
su 1 lt belkı nıeyse su ıcemıorm ama bugun tedbırı aldm marketten 1.5 lt ıkı sıse su aldm onlar bıtıcek
zey zey bnnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?