Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erken yazın diyorum dinlemiyorsunuz kiii

ben erkenide gecmisim gun atlamisim kuzum

bilmiyordum canim gecmis olur insallah.saglik ihmale gelmez Allahtan ilgileniyorsun kendinlede boslamiyorsun

Off offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?

Sabah
3 bol peynirli zeytinyağlı omlet
5 zeytin 2 ceviz 1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi sade

Öğle
1 tabak keşkek tepeleme değildi
1 br ayran

Ara
2 çilek 2 kayısı 4 tatlı sivri biber

Akşam
1 tabak taze fasülye
1 tabak tavuklu çorba
Salata

Ara sade türk kahvesi

Leslie 2 miles

3 lt su

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Guzel gecmis canim gunun. Afiyet olsun

Aaa geçmiş olsun canım Nasıl bi hastalık hiç duymadım hali Nasıl huysuzluğu halsizliği var mı?

Demetim kismet olursa 10 haziranda gitmeyi planliyorum, hayirlisi.

Selam canım evet dinlendim canım dün misafirlerim geldi cumartesiye kadar boştayım... sen nasılsın? Cuma azda olsa eksi ile güne başlayacağım ümitliyim inşallah
bende iyiyim canim, havalarin pek tadi yok..
bir gun iyiyse 1 gun kotu.
yarin ve cumada saganak yagis olacakmis, kis tatili yapiyoruz:)

:))

canim tatilin zaten 5 gun kendini zora sokma, tatilin tadini cikart.
Yediklerine dikkat edersin yine Nenam:)
sadece cuma bildirimini unutma canim..

Aaaa tatil dedinizde
haftaya bugün bizde Gaziantep'e memlekete gidiyoruz. 5Haziran. sabah erken saatte döncez tekrar.
Antep yemeklerini bilen bilir. Nabıcam ben
kac gunlugune canim, gunubirlik mi??

Çok şükür canım ben iyiyim, asker de iyiydi :))
Telefon işi halloldu sonunda ama 3 gündür sesi çıkmıyor merak ettim :/
aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)

canim Allah yardimcin olsun, yavrunada sifa versin..

buna da sukur canim...

Yawrukush daha iyiyim canım bugün iyice hafifledi pek bişey hissetmiyorum
cok guzel canim surda ne kaldi ki pazara:))

canim ne kadar kilo aldin??

Tam gecti derken yine basladi kuzum, böylesi nasipmis yapacak bir sey yok :)
Ah canim benim ya senin birde ufakligin var, Allah yardimcin olsun insallah atlatirsin Özgem.
insallah hepimizin gecerde bulantilari daha rahat oluruz canim..

özgem yaa ay sonu ya işler baya yogun hep aklımda ama kacırıyorum ama ihmal etmicem söz
takiliyorum sana Zeynebim, kolay gelsin canim:)

ama dogru söylüyorsun canim alinmiyorum yanlis anlama olur mu hatirlatma icin tesekkur ederim

Negatif tabi ki :) cok sukur mevlayamevlaya, olan evlatlarima omur versin.
hayirlisi olsun canim:)

amin canim, Allah sifa versin..

Bende ilk kez duyuyorum,cok gecmis olsun canim.
Akin el ayak agiz hastaligi gecirmisti.
Agzinda, elinde ,ayaklarinda kizarikliklar vardi, kasintisi vardi.
Gece sabahlara kadar uyuyamadi.
acaba onun gibi bir rahatsizlik mi ki ?

Geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ateşi çıkar belki.

Menüm
gogo2405
Sabah
Omlet
Tereyağlı kayısı 2

Ara sütlü kahve
2 bitter

Öğlen
3.5 köfte
Salata
2 yk patates püresi
4 tereyağlı kayısı daha

Ara
1 avuç çerez
2 ağaçtan koparmaca dut (sonra oğlum istedi marketten kurusunu bulduk aldık :)

Akşam
Çorba
Tonbalıklı salata
1 avuç kadar dut kurusu

Spor
Jillian ripped in 30 2. Hafta
Bebek arabasını iterek (10+10+17 kilo ağırlık) bol yokuşlu yollarda İstanbul'un deforme kaldırımlarında 2 saate yakın market gezmeli yürüyüş. Sonra eve dönerken de Bebek arabası itmenin yanında poşet taşımaca
Bol su
2 yeşil
Form içerim yatmadan

Gayet güzel canım :)

Canım benim teşekkür ederim , bugün de nescafeme bitter atmışlar :/ şantiyedeki arkadaşlar banu sen eridim gittin diye takildilar çok zayıflamiim diye nescafeme bitter atmışlar çok güldüm :))

Canım menüm çok güzel özellikle de akşam hafif yemen güzel, ekmeğe de çok bakmamanı tavsiye ederim canan karatayı çok dinliyorum sanırım :))

Bu adimsayar programının adı ne acaba? ne güzelmiş
Samsung un kendi uygulaması "S Health " programın ismi
Tatlım ağustosta abimin düğünü var kasımda benimki , hazırlıklar devam çeyiz vs bazen diyorum siz yapın bana sormayın iyidir güzeldir :)) cidden çok yoruldum ama , hele bu gün daha yoğundum birazdan menümü yazıp yatmayı planlıyorum, sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim :)

:) gir ama senin de çok emeğin var grupta :)

Canım ekmek düşmanı oldum canan Karatay gibi :)) içerisinde maya var Gluten var , DNA mızı bozuyormus bu ekmek ben de azalttm, bugün yine bi sabah bi de akşam yemeklerinde 1 er dilim aldım ama tamamen kesmedim :)

İyi akşamlar kızlar
@AKovser zey zey @melinda23
bugünki menüme ek bolca yeşillik var 1 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay var , akşam annemin doğum günüydü pastadan sadece 1 catal aldım, bir de menüye ek birşey daha var nasıl söylesem bugün çok yoğundum 7_8 gündür üzerinde uğraştığım bi proje vardı onu bugün bitirince müdürümüz de dondurma ısmarladı bize ,mecburen yedim eğer yarın tartıda bu Sabahkinden fazla çıkarsam yarın çok az yemeye kararlıyım istemeye istemeye yiyorum resmen çok gerildim :/
Sporum yok zihinsel olarak o kadar yorgunum ki hemen yatağıma geçip uyuyup zihnimi dinlendirmem lazım öpüyorum hepinizi

Canım kusura bakmazsan fikrimi söylemek istiyorum ;
Öğlen öğününü çok hafif geçirmişsin ondan Öğleden sonra acıkmışsın, ki normal yesen de acıkman gayet normal. Öğlen iş yerinde dişine göre birşey çıkmamış muhtemelen. O zaman öğlen yoğurt peynir gibi proteinli birşey yiyebilseydin, öğlenden sonra da meyve çerez süt gibi birşey atıştıranilsen aslında çok daha güzel olur. Eğer imkanlar buysa yapacak birşey yok ama çalışıyorsun enerjine ihtiyacın da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…