Off offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?
aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)
Bizim günlük spor 10 a kadar mıydı 11 emi kızlar eve yeni girdim 11 se yapayım biraz
Yok canim nasil mudahele edilir biliyorumMaalesef benimde çok kanardı burnum çocukken sonra 15 yaşında falandım dr koterle yaktı kanayan damarı kanama yönünden rahat ettim ama baş ağrısı çektim kanaması rahatlatıyomuş demekki. Hava sıcakken kanardı hemen. İnşallah geçer canım kanadığında sırt üstü yatırma hiç öne eğip burnunu sıkmak lazım bitkisel bişey varmı bilmiyorum durdurmak için.
Yok canim nasil mudahele edilir biliyorumMaalesef benimde çok kanardı burnum çocukken sonra 15 yaşında falandım dr koterle yaktı kanayan damarı kanama yönünden rahat ettim ama baş ağrısı çektim kanaması rahatlatıyomuş demekki. Hava sıcakken kanardı hemen. İnşallah geçer canım kanadığında sırt üstü yatırma hiç öne eğip burnunu sıkmak lazım bitkisel bişey varmı bilmiyorum durdurmak için.
toparlancam canım inşallah
oh darısı başıma : ))Ay bugun birkac kisi daha yanima gelip noluyor sana napiyorsun diye sorduuuu
Allahim cok mutluyum hafiflemek ne muthis birsey
Esimde surekli motive ediyor sagolsunn
Spor yapacaksam evdeyse cocuklari alip oyaliyor sen rahatca yap diyor
Gercekten cok guzel bir duyguymussss
2gundur 10kisi neredeyse tebrik etti
Surekli gittigim marketlerdeki kasiyerler dahil
Ay bugun birkac kisi daha yanima gelip noluyor sana napiyorsun diye sorduuuu
Allahim cok mutluyum hafiflemek ne muthis birsey
Esimde surekli motive ediyor sagolsunn
Spor yapacaksam evdeyse cocuklari alip oyaliyor sen rahatca yap diyor
Gercekten cok guzel bir duyguymussss
2gundur 10kisi neredeyse tebrik etti
Surekli gittigim marketlerdeki kasiyerler dahil
Saol cnm senin de..Guzel gecmis canim gunun. Afiyet olsun
Ozgem simdi aldim telefonu elime iyiyim kuzum sen nasilsin? İki gunluk menumu verip gecmisi okuyacagim. Sizler de iyisinizdir umarim.KarKralicesi canim bu haftada guzel bir eksi geliyor mu?? :)
happy_moon dinlenebildin mi guzelim?
haeshin Busem ne var ne yok?
@asya_01 canim doktora gittin mi nasilsin?
gogo2405 gonca ablam spor salonu nasil gidiyor, kayinvalideniz nasil?
@hawar ablam nerelerdesin?
@kitabi ablam oglun nasil oldu?
@melinda23 tatile son 11 gun kuzum hazir misin :))
@CheGuevera sampiyonum kizlar Derya egzersizde bizi gecemez diyorlarmis:))
@Ollalla amanin 5 gun sonra nisanlaniyor musun sen canim:)
@Mavibocuk her sey yolundadir insallah guzelim:)
Harpy annecigin toparlandi mi tamamen kuzum?
@zey zey hani bizim bunlari biliyor muydunuz bilgilerimiz:)
@bnnu saka maka agustos geliyorrrr, dugun hazirliklari ne alemde canim?
LunaDaisies agrin sizin var mi guzelim?
tiffany20 tatil yaklasiyorrrr niri niri nirinirim :)
Asyaca baba nasil kuzum?
Dahlia_ nasil oldun guzelim, askerden haber var mi?
Kestane kebap acele cevap
Canim ben cok agir yemekleri seven bir insanim karatay bana ilac gibi geldi bu anlamda tereyagli kayisi aslinda Kaymaklı kayisiydi bana hafif geldi :))) tereyagiyla denedim baktim oluyo oyle devam etti afiyet olsun cok da faydali:)))Selam sevgili ve bi o kadar da saygılı takım arkadaşlarım kankilerim ve rakibem..
gogo2405 canım menümü yazdım gözünden kaçmış olabilir güzel de bir menüydü :) ben beğendim şahsen bugün daha iyisi gelecek hazırlıklı ol iyi takip et beni
haeshin kuzum sen Nasıl ağzının tadını bile bir insansın yaa vallaha bundan böyle gözüm üzerinde. Tereyağlı kayısıyı denedim çok güzel birşey herkese tavsiye ediyorum..
Ay ben izin vermiyorum. Yani vermesem olur mu?Neyse tamam
Canım blw ile çok geç tanıştım kızım bile 10-11 aylıktı keşke o Zaman'dan bilseydim. Ama yine böyle iştahsız olsa yine kendim yedirmeye çalışırdım herhalde. Bıgün çok daha sakinim sanırım günlerin yorgunluğu da üzerine binince böyle oldu. İnşallah kendimi tutabilirim.
Ay burdayım menünü alıntılanmıştım çıkmadı bulup yorumlayan birazdan..
Etiketler misin beni birdahakine
Ay kızım sınavdan sonraki gün için randevu al lütfen ihmal etme.
Geçen ben de onu düşündüm kim davet etmişti beni diye hatırlayamadım aynı şekilde teşekkür edecektim hatırlayabilsem. Sen miyim acaba @D3S1R3 ?
Bozma moralini canım sen gayette zayıfsın hiçte ihtiyacın yok kimsenin söylemesine hem zaten bazıları fesatlıktan söylemiyo biliyosun ki.Oyy ne güzel yaa bana niye kimse böyle şeyler demiyor?Ben insan deilmiyem? Anca annemin "kilo verdin ama popon aynı duruyor" sözleriyle demotive oluyorum gerçi 1 ay kadar önce bi kaç kişi demişti ama banane banane ben de istiyorum
Yook ablasi oyle degil, bi tur cocukluk hastalığı el ayak hastaligini da gecirdik. Hatta ben acaba el ayak mi oldu yeniden dedim ama degilmiahayirlisi olsun canim:)
amin canim, Allah sifa versin..
Bende ilk kez duyuyorum,cok gecmis olsun canim.
Akin el ayak agiz hastaligi gecirmisti.
Agzinda, elinde ,ayaklarinda kizarikliklar vardi, kasintisi vardi.
Gece sabahlara kadar uyuyamadi.
acaba onun gibi bir rahatsizlik mi ki ?
Günaydın canım:) Aynı heyecan bende de oluyo...Herkese günaydın güzel kaçamaksız bir perçembe diliyorum. Bu gruba geldiğimden beri perşembe günü ve cuma sabahları çok heyecanlı oluyorum. Perşembeleri ne yapsamda günü hem besin kalitesi yüksek hemde hafif geçirebilirim derdine düşüyorum cuma sabahları da tartı heyecanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?