Canim sen bi ewlen cocuk yapta ozman bu konuyu bidaha acalim seninleBunlarin hepsi guzel degilmi yaa?? Cok tatli
TamamCanim sen bi ewlen cocuk yapta ozman bu konuyu bidaha acalim seninle
İnanma canm aksine inanmak seni daha cok motive eder cocuk icin nede olsaTamam
Fikrimi fazla degisecegine inanmiyorum
İnanma canm aksine inanmak seni daha cok motive eder cocuk icin nede olsaben smdiden küstürmeyim seni :) ama ne olursa olsun ewlat candir :) nefestir :)
Gecmis olsun kuzum ne oldu ?
Nasil duzeldimi simdi baban ?
Canlar iyi geceler :)
Iyi geceler kizlar. Allah hepinize rahatlik versin .
Hadi yaaa güldüm valla arapça mı iyiymiş
Aslında yapabilirdim ama hiç aç hissetmedim. Ben de madem spor yapamicam bari açlığın avantajını kullanayım dedim :)Menü çok güzel sabah olsa harika olurdu
Canım pazara gittik fırsat olmadı.Spor niye yok canım ?
Keskee yarin artikk :))Güzel menü canım suda düne göre daha iyi keşke azcıkta spor olsaydı:)
Tsk canim cümlemizinki insallah:)(allah kabul etsin canim benim
Ballari hurmalari yemesen daha kolay olur oruç senin icin biliyo musun keske yemesenSahur- 2 Haslanmis yumurta , 2 dilim cavdar ekmek , 1 kk peynir , 1 cay kasigi bal , 2 adet hurma .
Iftar - 1 kase yogurt corbasi , 1 kase cacik , 1 kase salata , 2 haslanmis but , 3 yemek kasigi bulgur pilavi
Su - 2 litre
Yesil cay - 2 fincan
Ayran - 1 bardak
Spor
Adim - 10.000
Ziplama - 1.600
Ayakta mekik - 100
Squat - 100
Gunun egzersizi yapildi
haeshin
F Fyfyfy
Dahlia_
Valla bizim müdür beden eğitimi öğretmeni heralde o da izin verirdi :)))Menü çok gzl canım. Süpersiniz öğle arasında yapmışsınız isteyince herşey oluyor müdür kafaya alırım odasında yaparız valla
Dahlia_ fatime tatlim yarin icin egzersiz paylastin mi aynisi mi olacak gecmise bakayim dedim ama yetisemicem uyku bastirdi cocuklari uyutunca
Aa neden peki ne yapcaz kiz tam da motive oldumduCanım yarın için egzersiz yok :)
Aa neden peki ne yapcaz kiz tam da motive oldumdu
Aa neden peki ne yapcaz kiz tam da motive oldumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?