Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar akşam iftardan sonra 2 litre su içtim çok mu yoksa azmı nekadar içmeliyim kızlar birde sahurda Yeşilçay içtim bir su bardağı
Sahurda 1 iftardan son 2 litre su gayet guzel bence yesil cay da sahurda 1 aksam bir tane iyi olur eger ice biliyorssanasa

Gecmis olsun canim
Iyimisin simdi?

Allah kabul etsin canım yat dinlen

Güzel menü canım suda düne göre daha iyi keşke azcıkta spor olsaydı:)

ama kilo vermem durdu bu hafta veremeyeceğim galiba vermediğim içinde listeye alınmam sanırım
Telaş yapma canım düzenli beslenmeye devam edersen verirsin.
Sahur
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin
1dilim tbe
1bardak sut

Iftar
1kase kasarli domates corbasi
1kase coban salata
2yk tavuk sote kabaklo biberli mantarli
1minik kemalpasanin yarisi

Su henuz 1lt bile degil cok cay ictim
Spor yok
Su daha içersin canım vakit var sporda birazcık yapmaya çalışsaydın iyiydi.

Aferin guzel bir menu :)))

21 aylik simdi onu isirip isirip yeme vakti :)
Keske isirmayla hersey hallolsa :) onun kaprisi vr pacana yapismasi var tutturmasi var sacma sapan yerlerden atlamasi var ne dedigini ne istedigini zor anlamasi var habire disari cikmak istemesi var var anam var :)

Hey MasaAllah ne guzel yaa menun harika canim tekrar yaziyorum kiloyuda kafana takma dusecek emin ol ama zaman lazim azcikta sabret bir iki gun

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun kizinada acil sifalarr

Keske isirmayla hersey hallolsa :) onun kaprisi vr pacana yapismasi var tutturmasi var sacma sapan yerlerden atlamasi var ne dedigini ne istedigini zor anlamasi var habire disari cikmak istemesi var var anam var :)
Bunlarin hepsi guzel degilmi yaa?? Cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…