- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Aaaa tam oruca alismiskenkızlar benim refik geldi : P
kızlar benim refik geldi : P
evet kötü oldu en azından yarın dişçiye gitcektim onda bi huzursuz olacaktım bişey oldumu diye falan o olamayacakAaaa tam oruca alismisken
bende bende : PHiç hoşgeldi diyemeyeceğimmm
Kaç gün oldu daha ödemlerimi atamadım, gıcık refikk
Oruç tutamamak da ayrı dertttt...
bende bende : P
ben yarın bişey yemiycem eşimle tartıştım o bana tirip atıp gitti yattı sahursuz bende yarın yemiycem işte : (
Anladim kuzum iyi gecelerKaptanın kararı canım :)
Bir ihtimal oruçtan dolayı perşembe günü akşam tartılırız diye çarşamba da dinlenme günü oldu :)
o durabiliyorsa sahursuz ben hayda hayda dururum çok saçma ya bi de trip atmıyorum diyoraaaa trip atıp yemek yemiyorlarrrr
Senin yemen lazım ama, yani oruç gibi olucaksansa eğer sahurda yemelisin hiç değilse..
Ayy tatlim unuttum ne icin istemistimmmCanim ne icin istiyordu
Kiz esinle inatlaşma bakayimmmmm cok ayipo durabiliyorsa sahursuz ben hayda hayda dururum çok saçma ya bi de trip atmıyorum diyor
bence de yürümezKiz esinle inatlaşma bakayimmmmm cok ayip
Triple evlilikmi yururmus
Anladim kuzum iyi geceler
Kız hakkaten bayram da ailemin yanına gidicem ben. Bir sürü görmediğim insanları gorucem nie silkelenmiyorum halaAsyaca hemşehrim senin motivasyon nasl bu arada ? Oruç yorgunluğu da vardır ama yazı düşün güzl güzel dar dar giyiceksin istediğin ne varsa nolur pes etme. Yüzden zaten Allah özenmişte yaratmış çok güzelsin fizikde iyi ama çok daha ince çok daha zarif olacaksın hayal et. Bazen kilo verme durabilir ama Bayramı düşün bi ton insan gelecek gideceksin görmediğin onca kişi seni görecek daha zayıf gözükmek istemez misin? Bir sürü iltifat alacaksın. Sırf bu yüzden sımsıkı diyete sarıl bu 1 ay içinde... Bayramda zaten illaki tatlılar yenecek çok vicdan azabı çekmeden yemek için şimdileri çok sıkı dikkat etmek lazım. Ben sana güveniyorum canım eski motivasyonuna hemen geri döneceksin hemde şimdiii
Artı var@bnnuAsyaca canlarım güzellerim nasılsınız? bende idare ediyorum eşimle dün iftar yaptım ama benim için geç saat oldu bugün hamza ile 7 de normal yiyip eşimle sadece masaya muhabbet için oturmayı planlıyorum en fazla salata yerim ortadan... Sabah tartılcam bi bakim ne haldeyim. Eksi var mı tartıldınız mı?
menün çok güzel sporlar harika tbr ederim cnmmmSahur- 2 Haslanmis yumurta , 2 dilim cavdar ekmek , 1 kk peynir , 1 cay kasigi bal , 2 adet hurma .
Iftar - 1 kase yogurt corbasi , 1 kase cacik , 1 kase salata , 2 haslanmis but , 3 yemek kasigi bulgur pilavi
Su - 2 litre
Yesil cay - 2 fincan
Ayran - 1 bardak
Spor
Adim - 10.000
Ziplama - 1.600
Ayakta mekik - 100
Squat - 100
Gunun egzersizi yapildi
haeshin
F Fyfyfy
Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?