Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim
4 ayda her ay 2.5 kilo vererek başarırsın canım inşallah

Kizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim

İstersen başarırsın canım, Busenin dediği gibi ayda 2.5 kilo verebilirsin..

Bencede verirsin 4 Ay yeterli bir süre

canim rahatlikla basarirsin.
ayda 2bucuk kilo haftada 600-650 gram, hemde cok saglikli verirsin gulum :)

cok guzel bir gun olmus canim :)
nasilsin, kuzular nasil?
annenin tasinma isleri bitti mi?

Biz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
ablam hosgeldin evine. tatil ilac gibi gelsin, bir sonraki tatile kadar etkisi sursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…