- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Mecburen canım oğlana çamaşır gömlek vs aldık dolmuşa da binmek istemedim mağaza mağaza gezinceMasaAllbinme 4 saat yürüyüş çok iyi olmus
4 ayda her ay 2.5 kilo vererek başarırsın canım inşallahKizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim
Tabi seninki askerde olunca tlfa ihtiyacın yok şimdilik :) :) olsun bundan Dürt
Oda onun sorunu tatlım dimi feyza kız. Bugün yine dünyaları yemiş
Kizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim
Bencede verirsin 4 Ay yeterli bir süreKizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim
He bide demez mi annem daha yemek yapmadı acıktım diye
He bide demez mi annem daha yemek yapmadı acıktım diye
Aynen :) gerçi bugün bende dünyaları yedimAnne daha ne yapsınnn, yemiş evdeki herşeyi, yemek yapacak birşey kalmamış kiii
Aynen :) gerçi bugün bende dünyaları yedim
Akin orta hallice canim, azicik huysuz ama cok sukur bu haline Fatimem:)Aleyküm selam, günaydın canım :)
Pazar demek uyku demekNe güzel dinlenmişsin :)
Akın nasıl bugün ?
Biz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
Akin orta hallice canim, azicik huysuz ama cok sukur bu haline Fatimem:)
Sen nasilsin canim?
canim rahatlikla basarirsin.Kizlar ben tam 10 kilo vermek istiyorum .yılbaşına kadar bu işi bitirmek istiyorum. Tam 4 ay var. Sizce başarabilir miyim. Motıve olabilsem aslında çok zor değil. Kendime hedef koydum. İnşallah başarabilirim
cok guzel bir gun olmus canim :)Menüm:
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
Domates
Ara:
1 brd süt
Öğlen:
1 kase çorba
2 kaşık kırmızı et
1 dlm ekmek
6-7 tane üzüm
Ara:
1 kase çorba
Akşam:
2 kaşık pilav
4 kaşık fasulye
Birkaç dilim kavun karpuz
Su:3 lt
Spor:yarım saat pilates
Yawrukush
Saadetim o daha anne kuzusu , ay olsada bizde yesek anne yemegi, gozum mu doldu benim ne, burnumun diregide sizladiHe bide demez mi annem daha yemek yapmadı acıktım diye
ablam hosgeldin evine. tatil ilac gibi gelsin, bir sonraki tatile kadar etkisi sursun :))Biz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
Saadetim o daha anne kuzusu , ay olsada bizde yesek anne yemegi, gozum mu doldu benim ne, burnumun diregide sizladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?