Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sibelim ciger soteyi nasil yapiyorsun?
daha once de sormus muydum sana acep?
birde hamileyken ciger temizleyip, dogramakta bir sakinca var midir bacim bilgin var mi?

pasta, borek yemekten iyidir Hazalim, kocaman tebrikler:)
nasil gecti gununuz?
pilatesi sevdin mi?
Çok yoğundu gülüm baya yoruldum ama eğlendim de :) evet plates hiç terletmiyor ama kendimi çok iyi hissettim

Umarım kafa dengi insanlardır hem gidip gelirsin arada sende kafa dağıtırsın gülüm

Tesekkur ederim. Burda sadece ilk gun sadece 2 baklava yedim. Bir annem de birde teyzemde. Oylece kurtardim :)
Sendin Danimarka da yaşayan değil mi canim?

Günaydın kızlar buğün kahvaltıya misafirim var size bir selam verip çıkayım dedim gününüzün güzel geçmesi dileğiyle:))
Sağol canım sana da afiyet olsun misafirinle. Kacamak yapma :))))
Çok yoğundu gülüm baya yoruldum ama eğlendim de :) evet plates hiç terletmiyor ama kendimi çok iyi hissettim

Hazal ım nasılsın? Platese baslamssin nasıl geçiyor kuzum? Jillian a göre daha hafiftir kesin.

Evet bendim canim. Benim evde bir suru spor aletim var ama cok tembelim. Bu takim sayesinde basliyacagim bugun. Kizim ogle uykusuna gecince ve aksam ikiside uyuyunca cocuklarin biraz daha yaparim diye planliyorum

Çok güzel bir erde yaşıyorsun. Aslen nerelisin peki? Ben de Fransa dayım. Sporu vakit buldukça yapman kilo vermeni hızlandırır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…