sagol canim insallah :)1 saat de bu gidisle 2 saat olacakmış galiba.
İnşallah kafa dengi ailedirler özgem.
İyi geceler canım.
sibelim ciger soteyi nasil yapiyorsun?Menüm
Sabah limonlu ılık su
1 ymt , 1 ceviz, domates ,2 dlm peynir, 1 dlm tbe, zeytin
Ara khve 2 dlm kepekli bisküvi
Ogle 1 kase meyveli sütlü gevrek
Ara çay bikaç ceviz
Aksam az çiğer sote ve yoğurt
3 lt su 100 squat.
MaşAllah cnm13 aylık oldu canım :))
Hoşgeldin evine cnmUzun bi yolculuktan sonra eve geldik çok şükür kızlar.
Günaydın Fatoşgnydın canlar
Gunaydin
Dun yerine bugun tartilacaktim. Sonuc soyle
Gecen hafta :62.2
Bu hafta :61.8
Fark :0.400
Yüzde:0.64
Yuzdelik fark doğru mu bilmiyorum
Tesekkur ederim. Burda sadece ilk gun sadece 2 baklava yedim. Bir annem de birde teyzemde. Oylece kurtardim :)Tebrik ederim. Bayram haftasına olmasına rağmen güzel bir eksi.
Günaydın tatlım:))Günaydın güzeller.
Çok yoğundu gülüm baya yoruldum ama eğlendim de :) evet plates hiç terletmiyor ama kendimi çok iyi hissettimpasta, borek yemekten iyidir Hazalim, kocaman tebrikler:)
nasil gecti gununuz?
pilatesi sevdin mi?
Umarım kafa dengi insanlardır hem gidip gelirsin arada sende kafa dağıtırsın gülümKizlar Akini okula biraktim, cicekciden 2 demet cicek aldim,eve geldim.
Esim is yerinde Turk birisiyle tanismis tesadufen , bizim semtte oturuyorlarmis.
Bu semtte tanidigimiz ilk ve tek Turkler :)
Aksam bizi caya davet ettiler, misafirlige, bayramlasmaya gidecegiz.
Yaslari kari koca biraz buyukmus ama (40-45li yaslardalarmis) insallah kafa dengidirler de ara sira gidip geliriz :)
Dunden 2 makina camasir yikamistim, tatil kirlileri simdi onlari katlayip, utuleyecegim, ara ara ugrayacagim canlar...
Tebrikler kuzumGunaydin
Dun yerine bugun tartilacaktim. Sonuc soyle
Gecen hafta :62.2
Bu hafta :61.8
Fark :0.400
Yüzde:0.64
Yuzdelik fark doğru mu bilmiyorum
Sendin Danimarka da yaşayan değil mi canim?Tesekkur ederim. Burda sadece ilk gun sadece 2 baklava yedim. Bir annem de birde teyzemde. Oylece kurtardim :)
Sağol canım sana da afiyet olsun misafirinle. Kacamak yapma :))))Günaydın kızlar buğün kahvaltıya misafirim var size bir selam verip çıkayım dedim gününüzün güzel geçmesi dileğiyle:))
Çok yoğundu gülüm baya yoruldum ama eğlendim de :) evet plates hiç terletmiyor ama kendimi çok iyi hissettim
Sendin Danimarka da yaşayan değil mi canim?
Evet bendim canim. Benim evde bir suru spor aletim var ama cok tembelim. Bu takim sayesinde basliyacagim bugun. Kizim ogle uykusuna gecince ve aksam ikiside uyuyunca cocuklarin biraz daha yaparim diye planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?