Gunaydin
Dun yerine bugun tartilacaktim. Sonuc soyle
Gecen hafta :62.2
Bu hafta :61.8
Fark :0.400
Yüzde:0.64
Yuzdelik fark doğru mu bilmiyorum
Evet bendim canim. Benim evde bir suru spor aletim var ama cok tembelim. Bu takim sayesinde basliyacagim bugun. Kizim ogle uykusuna gecince ve aksam ikiside uyuyunca cocuklarin biraz daha yaparim diye planliyorum
Iyiyim gülüm şükür. Evet başladım ama jilian yaparken daha çok ter atıyordum daha çok hırslanıyordum bu biraz daha rahat iyi gibi şimdilik kuzumm. Sen nasilsinSendin Danimarka da yaşayan değil mi canim?
Sağol canım sana da afiyet olsun misafirinle. Kacamak yapma :))))
Hazal ım nasılsın? Platese baslamssin nasıl geçiyor kuzum? Jillian a göre daha hafiftir kesin.
Iim ben de canım Şükür. Cocukla uğraşıyorum. Jillian çok ter attiriyordu gerçekten. Topla mi yapıyorsun platesi?Iyiyim gülüm şükür. Evet başladım ama jilian yaparken daha çok ter atıyordum daha çok hırslanıyordum bu biraz daha rahat iyi gibi şimdilik kuzumm. Sen nasilsin
Sirt agrilarim yine başladı duramiyorum agridanRabbim kimseyi hastalikla sınamasın
Yapabilirim umarimBen de bilmiyorum ki :)
Alttaki egzersizler yapılmalı işte
Sagol canimGeçmiş olsun canım..
Amin..
Yapabilirim umarim
Kaptan ilk sayfadaki güncel liste yenilenmiyor mu çünkü orda daha 78im bi bakayım dedm gecen hafta kaç kiloymuşum tabi yine bildirimi unutunca :)
Çok şükür ben iyiyim :)Kızlar nasılsınız bu aralar yine yoğunum bu akşam da düğün var arkadaşımın
Hoşgeldin gogo:)Uzun bi yolculuktan sonra eve geldik çok şükür kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?