Buldum canım çok teşekkür ederim bu alt katta odamda internet öekmiyor mi alıntıyı bile yapmıyorum sinirlerim bozuluyo zaten doğru düzgün evde durduğum yok bi de motivasyonum şok düşük artık listede olmak istiyorummm eski kiloma kadar düşmek istiyorum
Valla kuzum bu memlekette okadar mutsuzum ki surekli kendimi dışarı atıyorum bayramda size yazcak listem bile olmadı hergece içtim nerdeyse allahtan baya dans ettim kilo vermişim yineMotivasyonunu düşürme, yoksa hiçbirşey başaramazsın..
Ne güzel eski kilona da düşmek istiyorsun o yüzden biraz çalış..
Hem yediklerine dikkat et hem de az da olsa spor yapmaya çalış..
Sürekli uyku hali halsizlik alerji valla ağlıcam şimdi sıfır enerjim var hayata insanlar nasıl ders çalışıyo nasıl işe gidiyo hayret ediyorum ya
Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1.439
Valla kuzum bu memlekette okadar mutsuzum ki surekli kendimi dışarı atıyorum bayramda size yazcak listem bile olmadı hergece içtim nerdeyse allahtan baya dans ettim kilo vermişim yine
Tesekkür ederim kuzum çünkü bolca oynadım zıpladım tatlı falan yemedim böreği normal öğün yaptım tek kaçamağım alkol oldu onu da kaçırmadım zaten hareketten sanırım göbek atmaktan :) bu akşam da düğünden sonra cluba gitcem bakalım yine oynarım bol bolTebrikler, bayram olmasına rağmen güzel vermişsin :)
Bu memleketten gitmem lazım bi izmire gideyim hergün yürüyüs yapçam düzenli beslencem ama burda çok zor sigarasızlık başıma vuruyor aile zaten ayrı bi sıkıntılı benim pek huzur yok genelde dışarı atıyorum kendimi arkadaşlarımla zaman geçiriyorum işteSeni mutsuz eden her ne ise ondan uzaklaşmaya çalışsan mesela ?
Kendini ne yaptığın zaman iyi hissediyorsan, kiminle mutluysan, kısaca sevdiğin şeyleri yapsan..
Ya o da bişeymi ben bayramda bi günde 4saat falan dans ettimkiz nasil 75 dk dans ettin agzim acik kaldi:))
Sırt ağrısı genelde safra kesesi rahatsızlığından olur... Baktır derimSirt agrilarim yine başladı duramiyorum agridanRabbim kimseyi hastalikla sınamasın
Saol canım koşturuyorum ütü yapıyorum sana iyi eğlenceler cnmKızlar nasılsınız bu aralar yine yoğunum bu akşam da düğün var arkadaşımın
Harikaaaa tebriklerGecen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1.439
Bi baktirsam olacak 1 1.5 yıldır canimdan bezdim 1 ayda 1 hafta kadar sürüyor ağrılarSırt ağrısı genelde safra kesesi rahatsızlığından olur... Baktır derim
Saol canım koşturuyorum ütü yapıyorum sana iyi eğlenceler cnm
Harikaaaa tebrikler
Evet kuzum top lastik bide bazen ağırlıkIim ben de canım Şükür. Cocukla uğraşıyorum. Jillian çok ter attiriyordu gerçekten. Topla mi yapıyorsun platesi?
Evet canımMerhaba yeni üyeyim, gruba katılmak için katılım formunu aynı böyle msj yazarak göndereceğim değil mi?
Netten mi yapiyosun canım. Bende de var top ,lastik , ağırlık, pilates çemberi. Ama nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorumEvet kuzum top lastik bide bazen ağırlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?