evet canim, alisinca insan yapmadiginda kotu hissediyor :)Çok teşekkür ederim canım. İnşallah böyle devam eder im
Bir alıştım mi spora bırakmam ama başlamak zor geliyor
Sibelcim tedavin sonuc verir umarim. Varis neden oldu kiz sende cok mu ayakta sabit durdun. Bende de var ama cok onemsemedim simdiye kadar sanki herkeste olan biseymis gibi geliyodu bana seninki ciddi boyuttaymis ama cok gecmis olsun.Öncelikle eksi çıkMana çok sevindim canim. Varis problemim var . Bi dahaki aya köpük tedavisi görcem.
Gidiyor artılar ablam.
Canım öğlen yemeğimi 3 gibi yedim oyüzden acıkmadım akşamı meyveyle gećiştirdim bu yüzden, acıkırsam yoğurt yada salatalık turşusu yerim canım :))Fikriyecim aksam hicbir sey yememissin acikirsin canim.
bir seyler yesen guzelce..
İki canlisin sen ye canımevet canim az kaldi hala sehir netlesmedi mi?
hosgeldin Kadriyem ozledik anacimm :)
oyyy kahveye hayir denir mi :)
ellerine saglik ablam..
o cok yiyen benim iste homini girtlak :))
Hiç denemedim bi dene bakalımhadi bakalim bekliyoruzz feyzos, ama geldiginde temiz bir sopa cekeriz..
acaba yesil mercimek yemegi tavuklu olur mu ablacim, hic denedin mi?
bende yarina yapsam..
cok sevindim Senayim, kuzular iyi, mutlu olunca sende mutlu olursun :)
Kendime hırka örüyorum canım geçen kış başlamıştım bitmedi dahaNe örüyorsun ablacım. Gözüm takıldı
Mercimeği 15 dk haşlayıp suyunu suzuyorum soğan salça kavurup mercimeği ve kaynamış su koyup pişene kadar kaynatıyorum kısık ateşte. Kuru biyerde atabilirsin içineAfiyet olsun canım. Mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun
Senin süper menulerini görmek ne güzel busemKizlar menum
Sabah
2 yumurta Peynirli zeytinyagli
P3ynir
12 zeytin
Roka
Ogle
1 salatalik
Ayran
Turk kahvesi 2 fincan
Aksam
Patlican kavurmasi
Barbunya
Bulgur pilavı
Yogurt
Buyuk.bardak turk kahvesi
Su 2.5 lt gecti
Spor su an spordayim yatay.bisikletle bogusuyorum en azindan popom acimiyo :))) sporu bitirince yazarim miktarlarini cok kalamicam ama dolu geciricem
Bu arada.yemek yedim 1.5 saat oldu ama baya su ictim gelirken burda hoca tartti 64.7 cikti evde olmadigindan karsilastiramadim ama dedigim gibi yemekli sulu kilom .
Maşallah canım. Senin de gözün arkada kalmaz artık.Selam canlarım fıstıklrmmm
Umarım herkesin keyfi yerindedir benim çok şükür yerinde oğlum okula alıştı kırtasiye malzemelerini aldım bugün minik oğlum bugün düne göre daha iyiymiş bakıcısına iyice alıştı Allaha şükür diyelim
Aç kapıyı bacım takimca geliyoruz.
Sibelcim tedavin sonuc verir umarim. Varis neden oldu kiz sende cok mu ayakta sabit durdun. Bende de var ama cok onemsemedim simdiye kadar sanki herkeste olan biseymis gibi geliyodu bana seninki ciddi boyuttaymis ama cok gecmis olsun.
Yawrukush um sen de dogumdan sonra buraz duzenini oturtunca donersin takima kuzum bi mezuniyet daha.yapariz sana artik ben mezun olmus olurum heralde:))))
Canım öyle güzel oluyomu tadı hiç yapmadım yemeğini pilavı nı falan yapıyorum ben bide ıspanak başını yeşil mercimekle güzel oluyo:))kaynatıyorum
Sibelim at kestanesi kremi var iyi geliyo varise diye biliyorum bulabilirsen bi deneMaşallah canım. Senin de gözün arkada kalmaz artık.
Evlenmeden önce resepsiyonda çalışıyordum ayakta sabittim. İnce bi kılcal varis vardı. Dr a gidicem bana sadece bi çorap verdi. Evlenip buraya gelince restaurant işi de ayakta durma sonra doğum vs benim ayaklar pert oldu busem. Vallahi nenemin bacakları benimkinden güzeldir o derece yani.
Canım geçmiş olsun. Inşallah tedavin güzel geçerÇıktım canım benim. Bi dahaki aya tedavim var.
İyi yapmışsın canım.
Shealt yükledim canım.
Afiyet olsun.
Ben de yeni oturdum sabahtan beri . Yemek yenildi bizde şimdi çay ya da kahve içeriz eşimle.
Sibelim bir an once sifa bulursun umarimMaşallah canım. Senin de gözün arkada kalmaz artık.
Evlenmeden önce resepsiyonda çalışıyordum ayakta sabittim. İnce bi kılcal varis vardı. Dr a gidicem bana sadece bi çorap verdi. Evlenip buraya gelince restaurant işi de ayakta durma sonra doğum vs benim ayaklar pert oldu busem. Vallahi nenemin bacakları benimkinden güzeldir o derece yani.
Güzel oluyo ben genelde öyle yaparım bazen erişte atıyorum. Bulgurlu da yaparım pilav gibiCanım öyle güzel oluyomu tadı hiç yapmadım yemeğini pilavı nı falan yapıyorum ben bide ıspanak başını yeşil mercimekle güzel oluyo:))
Mecbur donecegim takima Busem, bu kilolar gitmeli.Sibelcim tedavin sonuc verir umarim. Varis neden oldu kiz sende cok mu ayakta sabit durdun. Bende de var ama cok onemsemedim simdiye kadar sanki herkeste olan biseymis gibi geliyodu bana seninki ciddi boyuttaymis ama cok gecmis olsun.
Yawrukush um sen de dogumdan sonra buraz duzenini oturtunca donersin takima kuzum bi mezuniyet daha.yapariz sana artik ben mezun olmus olurum heralde:))))
cok guzel gidiyorsun Busem demek ki seni yazlar sekteye ugratiyor :)Kizlar menum
Sabah
2 yumurta Peynirli zeytinyagli
P3ynir
12 zeytin
Roka
Ogle
1 salatalik
Ayran
Turk kahvesi 2 fincan
Aksam
Patlican kavurmasi
Barbunya
Bulgur pilavı
Yogurt
Buyuk.bardak turk kahvesi
Su 2.5 lt gecti
Spor su an spordayim yatay.bisikletle bogusuyorum en azindan popom acimiyo :))) sporu bitirince yazarim miktarlarini cok kalamicam ama dolu geciricem
Bu arada.yemek yedim 1.5 saat oldu ama baya su ictim gelirken burda hoca tartti 64.7 cikti evde olmadigindan karsilastiramadim ama dedigim gibi yemekli sulu kilom .
anladim canim,yinede ogun atlama.Canım öğlen yemeğimi 3 gibi yedim oyüzden acıkmadım akşamı meyveyle gećiştirdim bu yüzden, acıkırsam yoğurt yada salatalık turşusu yerim canım :))
yarin bir deneyeyim, kiymali yapardim hep,bakalim nasil olacak :)İki canlisin sen ye canım
Hiç denemedim bi dene bakalım
Kendime hırka örüyorum canım geçen kış başlamıştım bitmedi daha
Mercimeği 15 dk haşlayıp suyunu suzuyorum soğan salça kavurup mercimeği ve kaynamış su koyup pişene kadar kaynatıyorum kısık ateşte. Kuru biyerde atabilirsin içine
Senin süper menulerini görmek ne güzel busem
gelinn canim :)Maşallah canım. Senin de gözün arkada kalmaz artık.
afiyet olsun canim, pilates nasil gidiyor?Bugün ki menüm
Sabah
Peynir
Haşlanmış yumurta
Domates Biber
Zeytin
Öğlen
Çorba
1 yk makarna
Akşam
Haşlanmış 1 patates
Yoğurt
Spor plates birazdan egzersizleri de yaparım
Su 2 litre
cok guzel olmus Busem sporlar :)Salondan cikmadan sporumu da yazayim evde.vakit bulamam
1 saat 15 dk sporYawrukush um
20 dk yatay bisiklet
Ic bacak 4× 20
Dis bacak 4×20
Ust bacak 4×12
Basen sıkıştırma 4×15
Bi de bacakla agirlik ittirme zimbirtisi vardi 4×20
Dikey bisiklet 15 dk agir programda ayakta en sevdigim
Adim sayima bakip yazqyim ama adimim yoktur fazla
Canım çok geçmiş olsun , yeşil çatlar bu dönemi hafif atlatmaya yardımcı oluyorAynen canım..
Ama bu sefer başlamadan ağrım vardı, iştahım da kapandı..
evet canim az kaldi hala sehir netlesmedi mi?
hosgeldin Kadriyem ozledik anacimm :)
oyyy kahveye hayir denir mi :)
ellerine saglik ablam..
o cok yiyen benim iste homini girtlak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?