- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Biz takımız bak rakipler diğer takımlar
Benim verebileceğim komşum yok
Sanırım bulaştırdım takıma
hb cnmHerkesi tebrik ediyorum. Sonradan gördüm ki kılpayı bile girememisim :))
Allah kabul etsin canim.
Yavrum konuşasi gelmiş çocuğun :)))
İngilizce konuşmaya başladı mı Akın Özgem? ?
Iim hamdolsun canim . Tedaviden sonra daha ii olucam inş. Sen nasılsın?
Canım hoşgeldin.
Tebrik ediyorum canım. Bak çok güzel motive olursun artık.
Biliyomusun konuşması iyidir boşverr çocuğu da bastırma konuşma diye sakın. Ne güzel saftirik değil ifade ediyor kendini maşAllahKizlar hepinize iyi geceler.
Eve yeni geldik Akinla, bugun uyutmayacagim saat 4.30 oldu burada.
Temizlik de yapamadim esimle oglen yemege gittik.
Oradan da Akini okuldan almaya gittim.
Akinin ogretmeni, Akini erken yolladi bugun.
Hic susmadan konusmus tum gun.
Ogretmen biraz daha sessiz olsa iyi olur dedi.
Cocuk bana cekmis cenesi dusuk, esim ikimizede 5dk susun ne olur der zaman zaman
Simdi cocuga ne diyeyim oglum onemli bir sey olunca konus, cok konusmamaya calis dedim ama...
Her hafta bir sikayet geliyor kesin, neyse bunada sukur.
Yarismaya katilan tum guzellere tesekkur ederim, dereceye girenlerede kocaman tebrikler.
Hatırlamıyorum ama seni burda arada bir görüyorum kimin kızısın sen kimlerdensin
Süper bir eksiii bravooSelamlar
Sali gunku kilom:78.400
Bugunku kilom:77.9
Fark-500
Bende aynısını düşündümBugün neden kilo bildirimi yapılıyor bilmediğim bişeymi var bildirim yapıcakmıydık yoksa aklımda deli sorular
Kolay gelsin canım bende okula gittim geldim spora gittim geldim duş al yemek ye evi süpür komşum geldi biraz lafladık hasanı uyuttum dinlenicemSelamlar canlar nasılsınız bakalım. Sabah isim vardı dışarda yeni geldim. Oglani uyutucaam biraz temizlik yaparım bu arada . Öğlene eşim gelmicek yemeğe kendime tavuk salatası yaparım. Sizde neler var bakalım?
Ooo süpersinnnEki Görüntüle 1887705 Bende dün 68 dim
Kolay gelsin canım benim spor gibisi yok dimi bende spora 3 hafta ara vermiştim şimdi başladım inan heryerim hamladı anında kondisyon gitmiş şaka gibievimi supurdum sildim
zyagli yaptim
spor dus tamam
cok sukur ya spor yapmayi ozlemisim resmennnn
kahve isteyen varmiiiii
birsuru kahvem var:)
Teşekkür ederim canimBiliyomusun konuşması iyidir boşverr çocuğu da bastırma konuşma diye sakın. Ne güzel saftirik değil ifade ediyor kendini maşAllahenerjin çok güzel koşturuyorsun hamilesin buda çok sağlıklı olduğunu gösterir Allah nazarlardan korusun canım
Sesli güldüm :)
Süper bir eksiii bravoo
Bende aynısını düşündüm
Kolay gelsin canım bende okula gittim geldim spora gittim geldim duş al yemek ye evi süpür komşum geldi biraz lafladık hasanı uyuttum dinlenicem
Ooo süpersinnn
Kolay gelsin canım benim spor gibisi yok dimi bende spora 3 hafta ara vermiştim şimdi başladım inan heryerim hamladı anında kondisyon gitmiş şaka gibi
Canım ćocuklar arada yapıyor böyle huysuzluklar benim minikde bağzen yapıyo keyifli birgün geçirirsin umarım :))Selam kizlar, kabus gibi bir gune uyandim..
Dun okuldan gec geldik Akini ogle uykusuna yatirmadim, evde temizlik yaptik beraber Akinla.
Sonra bahceye ciktik derken 9da erkence yatirdik.
Ama bu seferde benim pilim bitti, esim film acmisti uyuyakalmisim.
Sonrada gecenin 3unde uyandim uyuyamadim kac saat..
Sabahta Akin kaldirdi, esimin acelesi vardi kahvaltisini hazirla gonder, Akin acikti bize birseyler hazirla derken Akinin huysuzlugundan 2 kez kriz yasadik.
Sabah sabah ac karnina, cildirtti beni.
Simdi cok sukur kahvaltiya oturduk, gunumuz mukemmel basladi bakalim daha neler bizi bekliyor...
Sizler nasilsiniz kizlar?
evet canim bazen ters yerinden kalkiyor.Canım ćocuklar arada yapıyor böyle huysuzluklar benim minikde bağzen yapıyo keyifli birgün geçirirsin umarım :))
O yerlere dökmeyi hić sorma benimkide yerindede durmuyo eline meyve falan veriyorum bak ki halının hertarafından meyve topluyorumevet canim bazen ters yerinden kalkiyor.
sabah sabah bir tuvalet, birde yerlere yemek dokme krizi yasadik
ac karnina hic tahammulu olmuyor insanin...
ohh mis gibi canim, bende cay iciyorum, karsilikli olsun :)Bende bizim minişi uyuttum yeşil çayı mı yaptım keyif yapıyorum
canim normalde dokulene kizmam, insanlik hali bende dokuyorum ama sinirlendi bilerek doktu yerlere.O yerlere dökmeyi hić sorma benimkide yerindede durmuyo eline meyve falan veriyorum bak ki halının hertarafından meyve topluyorum
hayirlisi olsun Banucum, cok mutlu olacaginiz bir sehirde oturursunuz insallah.Canım eşim erzurumda ki işinden ayrıldi başka şehirde iş arıyor, iş bulduğu şehire yerleşicez ama henüz bulamadık1 ay içerisinde bulamazsak son çare ankaraya yerleşmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
Doğuma kaç ay kaldı canim , hamilelik de ayrı bi tatlı telaş :) bu sefer bebek için yemek istiyorsun demi :) ilginç ve bir o kadar da güzel bi durum
Teşekkür ederim tatlım
Ohyyy kolay gelsinnnnn
adimlamissin Zeynebim cok sevindim:)Selam kizlar
Yagmurun ani gelisi adimimi epey düşürdü
Mesaim vardi ama esimle aksam yürüyüş yapariz diye sey etmiştik yagmur altinda kaliverdikk
Adim sayim 6530
kalin tabi bakAblam ben onun kapsülünü içiyorum 1 aydan beri . Agrim yok eskisi gibi ama benim görüntü fena . Bi de yayıldı epey.
Sağol gülüm.
Sağol busem.
Hay maşallah amazon sahalara döndü.
Kız senin bacakların da kalınsa artık. ..
Bravo canım adımlar süper.
Sağol guzelim düşünmen yeter.
Kolay gelsin canım fazla yorma kendini.
canim hadi insallah sifa olsun ilacin cok sevindim :)Bu gün oruç tutulması çok sevap olan bir gündü.. Kaç gündür evde oruç tutacağız muhabbeti gidiyor..
En önemlisi babama oruç tutarız falan diyorum.. Reglim gecikiyor diye tutarım havasındayım ben de :)
1 gün kala regl oldum ve bunu babama nasıl anlatabilirim ? Tabi ki hiç bir şekilde :))
Mecbur bugün oruç gibi takıldım :)) Zaten yiyecek halim de yoktu..
Ağrılarım aynı şekilde devam etti
Bir de akşama misafir çıktı..
Günün tek iyi olayı askerimle konuştum, bugünün üzerine ilaç gibi geldi
Sonunda alerji ilacına da başladım bugün, bunu her fırsatta ilaç al diyen canım kaptanım Özgeye söylüyorum
3 aylık bir tedavi süreci başladı yine, bakalım hayırlısı, bu sefer iyi olurum inşaAllah..
Akşam vakti çenem düştü nedense
tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem :)*** YARIŞMA SONUCU ***
@zey zey - 6.530 adım
@tiffany20 - 9.800 adım
haeshin - 6.700 adım
@marlin18 - 15.000 adım
@belindamm - 8.960 adım
@bnnu - 13.074
gogo2405 - 5.200 adım
tebrikler guzeller :)...Takim ici ilk 3...
2. sirada onu takip eden @bnnu yeraliyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @belindamm -ıda
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
canim guzel olmus :)Bugun ki menum
Uyaninca limonlu su
Kahvalti
3 yk yogurt
Zerdecal ve yulaf kepegi
Findik 10 tane
1 muz
Ara yesil cay
Oglen
1 ayran
Domates
Salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
Seftali
Keten tohumu yagi
Yesil cay
Aksam
7 yk musakka
3 yk yogurt
Salata
45 dkyuruyus
8 bardak su
Oyle olmuşSayfaya koş destan yazmışsın
ablam her zaman sana hem ozeniyorum, hem de oglan hemen buyumesin yaa diyorum :)Günaydınlar. Kızımı okula gönderdim yatağa attım kendimi sabahları serin olmaya başladı artık.
cok guzel olmus son 2 gun Iremcim, nasilsin canim?Pazartesi menüm
1nescafe
1avuc fıstık(tuzsuz)
Ögle
kıymalı patates
pilav üstü nohut
1kase yogurt
5badem
akşam
1biber dolma. 1kabak dolması
1kücük salkım üzüm
3lt su
20dkka yürüyüş
Dünkü menüm
4badem
1nesc afe
1avuc fıstık
ögle
1kase corba
patlıcan yemegi fırında
biraz pilav
4badem
akşam
1salatalık dolması
yarım biber dolması
1kase cacık(taze nane,dereotu,maydonoz dogradım içinede)
3lt su
1saat yürüyüş
3bin adım
oyy oyy oyy Kadris gelmis, gozlerimiz yollarda kalmisti kuzum:)dunku menumle giris yapayim
sabah
peynir zeytin domates
1dilim tbe bal ve kaymakli
aksam
2pirzola
1kasik pilav
salata tursu
su2lt
spor
25dk yuruyus
5dk kosu
zamanla kondisyon duzene girecektir
rakiplerime duyurulur
canim 78.9 kg ile izne ayrilmistin, ayni kiloyla donuyorsun:)sabah kizlardan erken uyandim
pancake yaptim
kizlara kadar olani ayirdim
komsuma gorurdum cocuklari yesin diyeeee
boylede irademe hakimim
yoksa hepsini ben yicektim
ozgede beni
Yawrukush kuzucum kac kg olursam devam ediyorum...
tebrikler canim, cok guzel gidiyorsun, azmin daim olsun.Günaydııın herkese hayırlı sabahlaaar :)))
Cuma: 83.6
Çarşamba : 83.6
Yawrukush özel günümde olmama rağmen artım yok çok şükür :) bu arada sevgileeer <3
cok guzel canim, dunku gibi beslensen daha hizli kilo verirsin..Selamlar
Sali gunku kilom:78.400
Bugunku kilom:77.9
Fark-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?