Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım benim :)
Dediğin gibi sağlık olsun da gerisi halloluyor..
Rabbim sana da güc kuvvet versin, bu halinle bu kadar koşturuyorsun, her yiğidin harcı değil gerçekten :)

Canım birazda olsa toparlamışsın bana sevindim öncelikle şunu ćok iyi bil kimse senden daha önemli değil hayatta herşey bir erkek arkadaş bir sevgili değildir zamanı gelince oda olucaktır.buyüzden canını sıkma önce hedefini belirle seni ne mutlu ediyor onlarla uğraş zayıflamak istiyomusun ona yoğunlaş böylece hem kafanı dağıtmış olursun hemde insanın kendi kendini nasıl mutlu ettiğini öğrenirsin:))

Günaydın tatlım vallahi sana hayranım maşallah bu ne enerji bide hamile hamile allah esirgesin ev çocuk yemek bravo canım

Turşunun kalorisi düşük canım kilo aldırmaz özellikle salatalık turşusu bende süs biberine bayılıyorum ama herzaman yemiyorum midemi rahatsız eder diye korkuyorum

bi dilim kekin acısı 300 jj olmamalıydı bidaha keke tövbe edicem artık kek yemiyeceğim

Ben cok sık yemem ara ara yerim.
Annem domates soslu süs biber turşusu yapmış. dehşet bişeyyyyy
nefisssss. gelde yeme dostummm

Turşu zararlı değil canım aslında ama ölçüyü kaçırmamak şartıyla
Kış aylarında iyi bile olur. Sirke sarımsak antibiyotik gibi ama herşeyde olduğu gibi fazlası zarar tabii
tuz oranı düşük ise yerim yüksekse yiyemem.
tuz oranıda ayrı etkiliyor.

yine gitti birincilik
ellerine saglık canım

Turşunun kalorisi düşük canım kilo aldırmaz özellikle salatalık turşusu bende süs biberine bayılıyorum ama herzaman yemiyorum midemi rahatsız eder diye korkuyorum
domates soslu yap ye birde canım.
hem kış aylarında grip olmamaya soguk almamaya cok iyi oluyor.

Çok yanlış düşünüyosun.
Kilolugunu kendine bu kadar dert etme.
Verebilicek azmin ve gücün var.

Ben eşimle tanıştıgımda 90kilolarda eksik yok fazlası var.
boy 1,68 ama. oturunca 3kat göbek birde ara kaçak kat vardı
eşimle öyle arkadaş gibi tanıştık. Tabi o baya begenmiş beni.
Ben istemiyodum , çünkü çok bıkmıştım ikili ilişkilerden yorgundum.
Eee o kadar kilolarda ayrı senin psikolojini bozuyor.
Bir tarafdanda zayıflamak istiyorum ama olmuyordu.
Eşim bu konuda bana destek oldu sagolsun. Diyetisyenede gittim.
Sevgilide olduk. 2-3 ay içinde süper incelmiştim.
Hep der kilolu halinle sevdim ben seni diye
Ama kilo almamı istemez ilerki yaşlarda sıkıntı.

Hiç sıkma kendini kilomla olmuyor vs. asla düşünme.
Elbet olucak bir gün.

domates soslu nasıl oluyo canım hić duymamıştım güzel tadı demek denemekte fayda var:))

Yiyebilirsin canım tartıda artı gösteriyor o yüzden çarşamba perşembe yemiyorum ben yoksa sağlıklı gribe falan turşu suyu iyi gelir.
Canım benim öncelikle kendin için zayıflamaya çalış sağlığın için. Evlilik hayırlıysa olacak elbet ve seni güzel çirkin şişman zayıf diye sevmesin evleneceğin kişi. Tabi ki dış görünüş önemli ama sağlık daha önemli. Ben eşimle tanıştığımda çok kötü çirkindim 32 saat çalışmışım 3 saat uykuyla ve duş bile alamamisim üstümde salaş kazak ve pantolon saçlar buzağı yalamış gibi gözler çökmüş halde ve eşim çirkin ama kalbi güzeldir diye düşünmüş . Sen kendin için yap napacaksan gerisi Allah kerim.
Kendini salma güzelim dik dur her zaman herşey gönlünce olsun.
2 saate falan kurumuş oluyo sanırım eşim yatak odasını bitirene kadar çarşıya gidip gelicem şimdi.
Elif iyi nezlesini bana sattı okula gitti.
Içimizdeki şeytan okuyorum canım Sabahattin Ali
Tebrikler kızlar

Teşekkürler canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…