Allah kabul etsin Fatimem :)
Canlarim gununuz aydin ,enerjik, mutlu olsun..
Dun Akin'i okula birakip , oturdugumuz semtteki arkadaslardan birine kahveye gittim.
Sonra Akin'i okuldan aldim, masallah diyeyim cok uslu durmus okulda:)
O yuzden parkta oynadi bol bol, sonra caninin istedigi bir yiyecek vardi, onu yemeye goturdum.
Ordan eve geldik saat aksamin 5i olmustu, kostur kostur yemekleri koydum.
6.30da esim geldi , yemek yemece, bulasiklari toplamaca, Akin;i uyutmaca derken saat oldu 9.30:)
Allah saglik versin , bu yorgunluklar tatli yorgunluk...
Hepinize benden sicacik bir cay, haydin kahvalti zamani :)
Eki Görüntüle 1893202 Eki Görüntüle 1893203
Tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem:)...Takim içi ilk 3...
2. sirada onu takip edenKarKralicesi yeraliyor
Basarilarinizin devamini dileriz
Canım birazda olsa toparlamışsın bana sevindim öncelikle şunu ćok iyi bil kimse senden daha önemli değil hayatta herşey bir erkek arkadaş bir sevgili değildir zamanı gelince oda olucaktır.buyüzden canını sıkma önce hedefini belirle seni ne mutlu ediyor onlarla uğraş zayıflamak istiyomusun ona yoğunlaş böylece hem kafanı dağıtmış olursun hemde insanın kendi kendini nasıl mutlu ettiğini öğrenirsin:))herkese yapmış oldukları güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum. sizler olmasanız şu ana kadar vermiş olduğum 5.2 kg ın devamı gelemezdi belki de çünkü insan moral olarak kendini kötü hissedince diyet spor görmüyor gözü ben anladım ki ihtiyacım olan şey bir erkek tarafından sevilmek ve mutlu bir yuvaya yönelik adımlar atmak fakat şu an hayatımda kimse yok 153 boya 82,3 kg ile elbette göze hoş görünmüyorum... ben anladım ki bu erkekler önce dış güzelliğe bakıyor dışı güzelse iç güzelliğe yöneliyor o da güzelse evleniyor sanırım hatta tüm insanlar böyleler galiba... eğer bir gün ideal kilomda görebilirsem kendimi bu sizlerin de sayesinde olacak gerçekten iyi ki vasınız ALLAH razı olsun RABB'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
Teşekkürler canlarım yine birinciyim heheTebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem:)
Günaydın tatlım vallahi sana hayranım maşallah bu ne enerji bide hamile hamile allah esirgesin ev çocuk yemek bravo canımCanlarim gununuz aydin ,enerjik, mutlu olsun..
Dun Akin'i okula birakip , oturdugumuz semtteki arkadaslardan birine kahveye gittim.
Sonra Akin'i okuldan aldim, masallah diyeyim cok uslu durmus okulda:)
O yuzden parkta oynadi bol bol, sonra caninin istedigi bir yiyecek vardi, onu yemeye goturdum.
Ordan eve geldik saat aksamin 5i olmustu, kostur kostur yemekleri koydum.
6.30da esim geldi , yemek yemece, bulasiklari toplamaca, Akin;i uyutmaca derken saat oldu 9.30:)
Allah saglik versin , bu yorgunluklar tatli yorgunluk...
Hepinize benden sicacik bir cay, haydin kahvalti zamani :)
Eki Görüntüle 1893202 Eki Görüntüle 1893203
Turşunun kalorisi düşük canım kilo aldırmaz özellikle salatalık turşusu bende süs biberine bayılıyorum ama herzaman yemiyorum midemi rahatsız eder diye korkuyorumİşte benim annem neredeyse her öğünde yemek istiyor ablam..
Öyle olunca da haliyle zararı oluyor..
Ben hergün olmasa da ara sıra yesem bile kilo veremiyorum aksine alıyorum, bilmiyorum belki de ben öyleyim..
O yüzden diyet yaparken hiç yenmemesi gerektiğini düşünüyorum..
Açken mutlu olan tek insanMenüm
Sahur
3 domates
1 lt su
İftar
Bozbaş
domates
Su ne kadar oldu hatırlamıyorum..
1 fincan çay
Ne zamandır aç uyumuyordum ve haliyle aç uyandım :)
Şimdi sahurda da birşey yiyemedim açım yani :) Ama mutluyum, bu hissi özlemişim :))
bi dilim kekin acısı 300 jj olmamalıydı bidaha keke tövbe edicem artık kek yemiyeceğimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR - PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Abesle_istigal MUAF MUAF MUAF - - - haeshin - - 30DK SPOR CEZA - - - - gogo2405 300IA 100IA ODUL - - - tiffany20 - - - - - happy_moon - 200IA - - - AKovser 5DK Y 5DK Y 5DK Y 5DK Y - - - KarKralicesi ODUL 10DK Y - - - belindamm ODUL - - - Alya008 ODUL 300JJ 10DK DANS - - - azimli anne - - - - - - - marlin18 ODUL MUAF MUAF - - - Saadetim33 - - - bnnu - - 30DK SPOR CEZA - - - - gulpinargul 10DK Y ODUL 20DK Y - - -
[/td][/td][/td][/td]
Ben cok sık yemem ara ara yerim.Güzel olmuş ama turşuyu görmezsek :)
Turşunun azı, acısı hiç farketmez hepsi zararlı..
Annemle hep bu yüzden tartışıyorum.. Yediklerine dikkat etse de kadın acı biber turşusundan vazgeçemiyor..
Haliyle dikkat etmesi de hiçbir işe yaramıyor.. Acı bu birşey olmaz diyor sürekli ama oluyor işte..
tuz oranı düşük ise yerim yüksekse yiyemem.Turşu zararlı değil canım aslında ama ölçüyü kaçırmamak şartıyla
Kış aylarında iyi bile olur. Sirke sarımsak antibiyotik gibi ama herşeyde olduğu gibi fazlası zarar tabii
yine gitti birincilik...Takim içi ilk 3...
domates soslu yap ye birde canım.Turşunun kalorisi düşük canım kilo aldırmaz özellikle salatalık turşusu bende süs biberine bayılıyorum ama herzaman yemiyorum midemi rahatsız eder diye korkuyorum
Çok yanlış düşünüyosun.herkese yapmış oldukları güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum. sizler olmasanız şu ana kadar vermiş olduğum 5.2 kg ın devamı gelemezdi belki de çünkü insan moral olarak kendini kötü hissedince diyet spor görmüyor gözü ben anladım ki ihtiyacım olan şey bir erkek tarafından sevilmek ve mutlu bir yuvaya yönelik adımlar atmak fakat şu an hayatımda kimse yok 153 boya 82,3 kg ile elbette göze hoş görünmüyorum... ben anladım ki bu erkekler önce dış güzelliğe bakıyor dışı güzelse iç güzelliğe yöneliyor o da güzelse evleniyor sanırım hatta tüm insanlar böyleler galiba... eğer bir gün ideal kilomda görebilirsem kendimi bu sizlerin de sayesinde olacak gerçekten iyi ki vasınız ALLAH razı olsun RABB'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
domates soslu nasıl oluyo canım hić duymamıştım güzel tadı demek denemekte fayda var:))Ben cok sık yemem ara ara yerim.
Annem domates soslu süs biber turşusu yapmış. dehşet bişeyyyyy
nefisssss. gelde yeme dostummm
tuz oranı düşük ise yerim yüksekse yiyemem.
tuz oranıda ayrı etkiliyor.
yine gitti birincilik
ellerine saglık canım
domates soslu yap ye birde canım.
hem kış aylarında grip olmamaya soguk almamaya cok iyi oluyor.
Hehe sen hep ikinci olucaksın bende hep birinciyine gitti birincilik
ellerine saglık canım
Yiyebilirsin canım tartıda artı gösteriyor o yüzden çarşamba perşembe yemiyorum ben yoksa sağlıklı gribe falan turşu suyu iyi gelir.İşte benim annem neredeyse her öğünde yemek istiyor ablam..
Öyle olunca da haliyle zararı oluyor..
Ben hergün olmasa da ara sıra yesem bile kilo veremiyorum aksine alıyorum, bilmiyorum belki de ben öyleyim..
O yüzden diyet yaparken hiç yenmemesi gerektiğini düşünüyorum..
Canım benim öncelikle kendin için zayıflamaya çalış sağlığın için. Evlilik hayırlıysa olacak elbet ve seni güzel çirkin şişman zayıf diye sevmesin evleneceğin kişi. Tabi ki dış görünüş önemli ama sağlık daha önemli. Ben eşimle tanıştığımda çok kötü çirkindim 32 saat çalışmışım 3 saat uykuyla ve duş bile alamamisim üstümde salaş kazak ve pantolon saçlar buzağı yalamış gibi gözler çökmüş halde ve eşim çirkin ama kalbi güzeldir diye düşünmüş . Sen kendin için yap napacaksan gerisi Allah kerim.herkese yapmış oldukları güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum. sizler olmasanız şu ana kadar vermiş olduğum 5.2 kg ın devamı gelemezdi belki de çünkü insan moral olarak kendini kötü hissedince diyet spor görmüyor gözü ben anladım ki ihtiyacım olan şey bir erkek tarafından sevilmek ve mutlu bir yuvaya yönelik adımlar atmak fakat şu an hayatımda kimse yok 153 boya 82,3 kg ile elbette göze hoş görünmüyorum... ben anladım ki bu erkekler önce dış güzelliğe bakıyor dışı güzelse iç güzelliğe yöneliyor o da güzelse evleniyor sanırım hatta tüm insanlar böyleler galiba... eğer bir gün ideal kilomda görebilirsem kendimi bu sizlerin de sayesinde olacak gerçekten iyi ki vasınız ALLAH razı olsun RABB'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
Kendini salma güzelim dik dur her zaman herşey gönlünce olsun.Yawrukush ruhen daha iyiye gidiyorum elhamdülillah sen nasılsın neler yapıyorsun :) toplu menümü de paylaşayım hem hareketli hem kalorili bir haftasonuydu...
1 ekim cumartesi
Sabah
2-3 kaşık yumurta
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Kaju
Yoğurt
Öğlen
2 börek
Tatlılar
Küçük kase makarna salatası
Şekersiz çay
Akşam
Yarım lahmacun
1 ayran
Su
Hatırlamıyorum
Egzersiz
İki buçuk saat dağınık yürüyüş( geçen hafta çarşamba ve bu cuma gününün cezalarını kısaca bildiğim bilmediğim tüm cezalarımı burdan düşebilir miyiz) Yawrukush
Not: eksik yazdıklarım olabilir ödüle sayalım :)
2 ekim pazar
Sabah
3 dolma biber
1 kaşık yumurta
Biraz et
1-2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğlen
3-3,5 köfte gelir közlenmiş et
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
4 pet bardak meyve suyu(şeftali, vişne)
2 avuç çekirdek
5-7 kaju
Ara
Marul
Yoğurt
Şekersiz çay
Su
Saymadım
Spor
30 küsür dakika dağınık yürüyüş
30 küsür dakika su bisikleti sürme
Not: burda da unutmuş olduklarım olabilir
3 Ekim pazartesi
Sabah
3 kaşık yumurta
1 dilim ekmek
Turp
Ş.siz çay
Ara
2 kayısı
1 mandalina
5-7 kaju
1 fındık 1 badem
Öğlen
Közlenmiş et(2-3 köfte büyüklüğü)
Ekmek(1 dilim)
Ara
Kuru üzümlü yoğurt
Çok az yaş üzüm
1 küçük elma
Akşam
4 kaşık kıymalı patatesli teşil fasulye
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
Şekersiz çay
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç fıstık
Su
Sayamadım yine...
Egzersiz
Dinlendim
Not: miktarlarda vs eksikler yanlışlar olabilir
Yarın daha dikkatli kendimi takip edeceğim bir gün olacak inşALLAH
Bu arada benim avuçlarım büyük değil
Yawrukush
2 saate falan kurumuş oluyo sanırım eşim yatak odasını bitirene kadar çarşıya gidip gelicem şimdi.efsane geri donmus , bende ozlemisim senin menulerini gormeyi canim:)
anladim canim, baska bir yere gidince cocuklarin dueni degisiyor elbet..
nasil oldu kuzular?
canim sadaka verdim, birde universite ogrencilerine tatli gonderdim..
dr.a gitmedik kan durdu, bantladim kesikleri.
doktora gidince soyleyecegim ama tetanozdan korkuyorum...
bu sozu sIk sIk hatirlatirim haberin olsun canim :)
oy masallah sana kuzum bu ne guzel spor boyle..
menunde cok guzel aksam nasil acikmadin Hazalim ben mi cok oburum ya :)
ablam bir oda boyaninca ne kadar surede kuruyor?
hemen kuruyor mu yani?
kolay gelsin temizlikte:)
sagol ablam..
sagol canim benim...
Elif iyi nezlesini bana sattı okula gitti.niye beceremeyesin kuzum becerirsin ama orucluydun ondan zor olmustur..
sagol canim...
kolay gelsin Melisim , bu seneden basladin demek, iyi yapmissin kuzum..
bizi ihmal etme ama..
bende iyiyim canim her sey yolunda :)
Allah kabul etsin gulum, falafeli bende cok severim :)
cok guzel olmus Iremim :)
hangi kitabi okuyorsun ablacim?
bu hafta tatilsin degil mi?
Elif nasil oldu bu arada?
canim sen hedefine odaklan, istedigin kilolari ver..
insallah Allah da karsina seni hakedecek, mutlu edecek birisini en dogru zamanda cikarsin.
sende iyi ki varsin...
canim hafta sonu bozulmus menuler..
ama bugunden tezi yok toparlayacaginda eminim :)
Tebrikler kızlar...Takim içi ilk 3...
Domatesi rendeliyosun. yada blendırdan geciriyosun.domates soslu nasıl oluyo canım hić duymamıştım güzel tadı demek denemekte fayda var:))
Hehe sen hep ikinci olucaksın bende hep birinci
Teşekkürler canım :)))Yiyebilirsin canım tartıda artı gösteriyor o yüzden çarşamba perşembe yemiyorum ben yoksa sağlıklı gribe falan turşu suyu iyi gelir.
Canım benim öncelikle kendin için zayıflamaya çalış sağlığın için. Evlilik hayırlıysa olacak elbet ve seni güzel çirkin şişman zayıf diye sevmesin evleneceğin kişi. Tabi ki dış görünüş önemli ama sağlık daha önemli. Ben eşimle tanıştığımda çok kötü çirkindim 32 saat çalışmışım 3 saat uykuyla ve duş bile alamamisim üstümde salaş kazak ve pantolon saçlar buzağı yalamış gibi gözler çökmüş halde ve eşim çirkin ama kalbi güzeldir diye düşünmüş . Sen kendin için yap napacaksan gerisi Allah kerim.
Kendini salma güzelim dik dur her zaman herşey gönlünce olsun.
2 saate falan kurumuş oluyo sanırım eşim yatak odasını bitirene kadar çarşıya gidip gelicem şimdi.
Elif iyi nezlesini bana sattı okula gitti.
Içimizdeki şeytan okuyorum canım Sabahattin Ali
Tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?