Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim 1 saat sonra yola cikacaklar, sabaha Ankarada olurlar.
Sen nasilsin, spor nasildi bugun :)
İnşAllah sağ salim varırlar cnm
Ben iyiyim sabah spor Harikaydı
Evdede çalıştım biraz :)
Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor bol bol tekme atıyor mu bebiş?

Benim kız iyi çok şükür canım yeni uyuttum şimdi yeşil çay yapıp içicem o uyuduktan sonra ancak keyfime bakıp rahat bir nefes alıyorum :)))
Onların uyku zamanları bizim vazgeçilmez nimetimiz. Uykusu nasıl prensesin gece uyanıyor mu?
Nasilsiniz kizlar okuldan geldim eve.
Bugun aksam yemege davetliyiz arkadaslarimiza.
O yuzden bugunde bebek elbiseleri yikama, kurutma, yikananlari utuleme yapacagim.
Sizler nasilsiniz bugun takim cok durgun, hayirdir?
Mis gibi kokar o minnoş kıyafetler şimdi .
Öğlene kadar kötüydüm canım, akşama doğru toparlandım çok şükür..
Sesim yok sinirim bozuluyor konuşunca :)
Yarına kadar toparlanirsin inşallah Fatimem.
Geldim sen gittin kuzum :))
Evet özgem. Bu önümüzdeki hafta yoğunum. Pazartesi varis tedavim var. Çarşamba da bu formasyonla ilgili görüşmem var. Hakkımda hayırlısı artık.
Kıyamam kadriyecim hepimize oluyor kriz anı. Yarına süper bir ödül yaparsın.
Daha çok zor yollardan gecicez sanırım senaycim. Benimki daha küçük gerçi ama çocuk yetiştirmek dünyanın en zor görevi.
Off sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))
Aynen benimkide öyle. Benim bildiğim kadınlar tatlı krizine girer biz de benim kocam girer krize) Sofrayi kaldırırım hemen: Aşkım kahve yok mu ? Aşkım kahvenin yanına ağzımıza atacak bi şey yok mu ? :)))
@ belindamm iyiyim kuzum geliyorum kimse yok bende yazmadan çıkıyorum sen nasilsin
Iim Hazalım . Ben de giriyorum ne ses ne seda var.
Bende bende :)))ödülün adını bile koydum börek yapıcam el açması kıymalı nezaman dır canım çekiyo:))))

Abowww neyy ???börek mi??? el açması mi ??????kıymalı mı? ????

Size misafir olabilir miyim?????

İnşaAllah canım, çok sağol.

cocuk yetistirmek hic kolay bir is degil canim.
cocuklari cam fanusun icinde buyutemeyecegimize gore, illaki cevrelerinden etkileniyorlar.
esin bir konussun bakalim, umarim tedbir alir okul bu konularla ilgili...
Aynen öyle canım
İlgisiz bir gün bırakmaya gelmiyor. Evlat yetiştirmek inanılmaz emek isteyen bir şey. İtinayla yapmasını sağlıyorum ödevlerini,severek isteyerek... ne bilim az önce pantolonunun kenarı sökülmüş diktim ütüledim .. beslenmesine yarın gözleme istedi saati06:00 a kurdum kalkıp onu yapıcam.uyandır kahvaltısını yaptır diş fırçala temiz çamaşır çorap ; giyinmesi saç taraması parfüm sıkması o aralarda aman oğlum ses yapma kardeşin uyanıp ağlamasın demeler ama ses yapması, al hasanı emzir pışpışla koştur koştur servise binmesini izle el sallamacalar öpücükler övgüler..
amaaan sırtlrım ağrıyor
Sabaha kadar kim bilir kaç kere hasan ağlayacak emecek pışpışlanacak... yinede iyiki doğurmuşum paşalarımı can kurban evlatlarımıza

Off sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))
Bizim evdede durum o bi kere oğlum 6 yaşında 4 kase yedi 5. Kaseyi asla vermem dedim :) eşim desem bayılıyor bana bırakmıyosunux diye isyanlarda kendimi tutmasam bi oturuşta 3 kase çok rahat yerim :))) en iyisi senin yaptığın canım hiç yapmamak

Bir kaç saattir iyiydim canım, şimdi yine halsizim biraz..
Canım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine

Elimden geldiğince ediyorum canım.. Çok teşekkür ederim..

Kolay gelsin o zaman. MatematikSel düşün şarkilari öyle ezberle))

Dünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
biraz çökelek
çay
ara
2 adet mandalina
öğle
mercimek çorbası
garnitürlü pilav
mevsim salata
tavuk sote
1 dilim ekmek
ara
meyveli yoğurt
akşam
mercimek çorbası
kadınbudu köfte
su 2 litre
adım 8900
500 ip atlama

Iim ablam. Kankan geliyor işin yoğundur hazırlık yapmışsın sütlaç , sarma afiyet olsun. Keyifli sohbetlerde yiyin.

Teşekkürler canlarım benim
Güzel yapıyosun diyolarda ben pek sevmem sütlaç can dostum çok seviyo eşimde seviyo onlar yerler .

İnşAllah sağ salim varırlar cnm
Ben iyiyim sabah spor Harikaydı
Evdede çalıştım biraz :)
Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor bol bol tekme atıyor mu bebiş?
insallah canim.
sabah sporu bir ayri guzel oluyor.
bende spora bir baslasam dogum bitsede hayirlisiyla..
Bebis cok tekme atiyor, gece gunduz durmuyor.
Akin byle degildi, hic hareket etmezdi :)

Sibelim insallah varsi tedaviside , formasyon gorusmende iyi gecer gulum.
sen azimli hatunsun, formasyonuda halledersin, hic suphem yok..

annelik ,cocuk bakimi cok emek , zaman, itina, ozveri isteyen bir sey.
Allah tum evlatlara hayirli omur versin, isteyenlere de evlatlar nasip etsin.
Cocuklarimizin karsisinada iyi insanlar cikartsin Allahim..

ezberler canim Hamza, daha epey zaman var, hergun azar azar calissaniz hallolur..

Nerelerdesin canim benim?
Cok mu yogun geciyor gunlerin?

Guzeller hepinize gunaydin, hayirli cumalar..
Basgul tum takimimizin yuzunu guldursun insallah.
Misafirlikten geldik yarim saat evvel, pilim bitti bu gecede
Saat 12 olmus, sabah kilo bildirimlerinizi heyecanla okuyacagim.
En gec saat 17ye kadar, ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz tartilip yazin canlar.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…