banada öyle geldi ama bir umut işte
eksik kalmaBen de ben dee
o olur bak sen al üstüne sende tam cadı tipi varSen alma ben aldım üstüme
Peki bisiklet gerçekten yardımcı oluyor mu bir tercih yapsan hangisini seçersin ikisininden birini de alırsam mekaniklerden alacağım sanırımCanım benim evde bisikletim var yatay bisiklet çok yerde kaplamıyo ben memnunum koşu bandı vardı kaynıma verdik birsüre sonra sıkılıyorsun kullanmıyosun benim öyle oldu
Hoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışBen geldiiiimmmmmm
Niye bilmiyorum böyle giriş yapmak istedimm
o olur bak sen al üstüne sende tam cadı tipi var
her insan farklı olmalıydı bu niye bana benzemiş anlamadım ki aynaya bakıyo gibiyim sevmedim bu işi benKalmam kii içimde kalır yoksaa
sen kendini iremmi sandın araya alalım felan noluyo ... getiririm iremi buraya görürsün araya nasıl alınıyoHoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışona sporun nedemek olduğunu anlatalım
Hoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışona sporun nedemek olduğunu anlatalım
heee çokmu hoşuna gittiHoşbuldumm :)
Araya alalım, anlatalım derken ?? dayak mı varrr ??
her insan farklı olmalıydı bu niye bana benzemiş anlamadım ki aynaya bakıyo gibiyim sevmedim bu işi ben
heee çokmu hoşuna gitti
görmedim yenisine göre varsa yılan oluruz biz
Akrep benzerliği yapcak birşey yokkk
Bu arada yeni burç takvimini gördün mü ?
bir an buDayak yerine öpücem belki ne biliyorsunnn
görmedim yenisine göre varsa yılan oluruz biz
21 kasımım ben...ıyyy istemem terazi felan seviyorum ben burcumu31 ekim - 23 kasım terazi oluyormuşşşş, sevmediğim burç ben akrebimi vermem kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?