Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yemek yememişsin abla bugünü kahvaltı ile geçirmişsin :) su spor güzel

güzel olmuş canım :) suda bardaklar büyükse 2lt tamamlamıştır spor zaten güzel

güzel olmuş canım :) su az zaten sende farkındasın spor güzel olmuş

çok güzel olmuş :) suda spor da güzel

günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım, yulaf ezmezi süt ceviz bal karıştırıp yedim ama midem bir tuhaf oldu

Günaydın canlar
Sabah masensuyu limon yogurt arkasina 2 bardak su kahvaltilik gevrek sütle
Ara 1 tane anamur muzu
Ögle 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara elma greyfurt
Aksam 3 kasik kuru fasulye 3 kasik pilav 1 maden suyu
Acikirsam 2 tane ceviz
3 litre su
20 s 20 m anca yapabilirim

günaydın kızlar...bu haftaki akşam öğünlerimden dolayı gerginim. çünkü hep aç kalıyorum bir daha bu şekilde verirse kabul etmeyeceğim. 2 gündür resmen enerjim sıfırlandı. ve akşam yemekten sonra badem fındık hurma gün kurusu bisküvi yedim kendimi kaybettim ve tabii ki de tartıda gösterdi gerçekleri. mutsuzum üzgünüm spor yapıyorum uyguluyorum ama veremiyorum. tamam akşam hafif yenmeli ama zaten gün içinde de aman aman yemiyorum ve bu hafta ama bana yetmiyor. leslie nin faydası sadece bölgesel incelme. o yüzden bugünden itibaren öğle arası dışarıda yürüyüş yapacağım. olmuyor başka türlü gitmiyor. hedefim var ama ulaşamıyorum. benim kilolarımdakiler ayda 4 5 6 kg veriyor ben niye veremiyorum.

28 şubat salı menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta, 2 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 ceviz, 3 gün kurusu, 1 biber ve yeşillik.
öğlen: 1 büyük boy kase salata , 100 gr ton balığı
ara: 3 hurma, çay
ara: 1 avuç beyaz leblebi ( 40 gr)
akşam: 1,5 su bardağı yoğurt, 1 yk chia tohumu, 100 gr avokado(zeytinyağı ve limon sarımsak soslu)
ara: işte yukarıda saydıklarım... 1700 kalori olmuş aldıklarım .

spor: 3 mil leslie , su: 3 lt ve 20 kez mekik hareketi yapmıştım.

canım yediklerin çok doyurucu şeyler gibi gelmedi bana da. çorba yok sebze yemeği yok. tonbalığındansa köfte et tarzı şeyler bani daha tok tutar mesela. baya sıkı bir liste vermişler.

canım yediklerin çok doyurucu şeyler gibi gelmedi bana da. çorba yok sebze yemeği yok. tonbalığındansa köfte et tarzı şeyler bani daha tok tutar mesela. baya sıkı bir liste vermişler.

3 ay bitecek ve 3 aydır çorba pilav makarna ekmek yok. ekmeği sanırım ilk 2 hafta verdi 1 dilim o da kahvlatıda sadece. bakalım vermiyor şimdilik bu yemekleri.. belli bir kilonun altına inmemi bekliyor. normalde de zaten ekmek pilav makarna tüketmiyordum. çok nadir arada belki. ama çorba içerim.

kahvaltım hep iyi oldu yani ara öğün yapmadan öğlene geldim. ama öğlen ve akşam az 6 yk hep, geçen haftaya kadar doyuyordum esasında ama bu hafta kötü oldum.

canım kalori hesabi yemişsin ama makarna lokum yinede çok onermedigimiz yiyecekler bu duruma Dahlia_ ne der bilmiyorum

Canım, aslında kalori sayarak istediğin neredeyse herşeyi yemek mümkün, tabi gereken kaloriyi aşmamak şartıyla..
Damlaların durumuna tartı sonrası karar veririz, bakalım cuma nasıl sonuç çıkacak..

Canım, benim sana geçen gün menünde yemek yok diyerek anlatmak istediğim aslında tam olarak buydu..
Böyle beslenerek bir süre sonra güçsüz kalman çok normal, yemek yemiyorsun ki, sen...
Nasıl gitsin kilolar ?
Yoğurtla, leblebi ile menü mü olur ?
Her ne kadar diyetisyen vermiş olsa da bana hiç doğru gelmiyor başından beri, sana da söyledim hatta..
Diyetisyeni bırakıp bizi dinlesen daha çok kilo vereceksin gibi
Bak geçen gün Ayskrster arkadaşımıza menüne karbonhidrat ekle dedik ekledi ve faydasını gördü de, her ne kadar yemek yese de karbonhidrat almıyordu ama alması gerek.. O yüden makarna, pilav, ekmek yok diyorsun ya onların da bazen olması lazım, hatta ekmek hergün olsa da olur..

evet haklısın. ama hani bunları verirken bazal metabolizmama en yakın miktara göre ayarlıyor belki ben az yiyorumdur diyeceğim ama resmen sayarak yiyorum. ölçüyorum.
bu süreçte hep yağdan gitti. benim için yağdan vermen önemli rakama takılma diyor, ee iyi de yağdan gidiyorsa bu tartıyı da yansımalı. evet Ayskrester de durma yaşamıştı ve karbonhidrat alarak kırdı onu... karbonhidrattan kastın mesela 1 dilim çavdar ekmeği olabilir mi, özellikle de akşam ya da öğlen ki yemekte. bir de ben sporu önce yemeği sonra yiyorum sanırım ondan dolayı da acıkıyorum.

Yağdan vermek tabi ki, önemli ama sen de bu menüyle ayakta duramaz hale geldin böyle de olmaz ki..
Öyle beslenmelisin ki, gerekirse hayatın boyunca bunu devam ettire bilesin, yani yaptığının adı diyet değil de sağlıklı beslenme olmalı..
Diyet sıkıcı çünkü, senin şu anki menün diyet menüsü olabilir, ama menünün tadı tuzu yok, seni güçsüz bırakması da ayrı mevzu.. Böyle zaten uzun süre devam edemezsin canım..

Olabilir tabi, hatta her öğünde yiyebilirsin, çok fazla abartmak istemiyorsan günde 2 dilim olsun..
Öğlen ya da akşam değil hatta kahvaltı da bile yesen o zaten sana iyi gelecektir..

Sporu da ya yemekten önce yap, yemekten sonra yapacaksan en az yedikten 2 saat sonra yap..

kızlar kalori sayımı için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Kesinlikle dinlemelisin ben ki ne kadar ac kaliyordum karbonhidrat yokken simdi hic degilse doyuyorum hem kilolarda gidiyor. Allah razi olsun valla hergun dua eder oldum 69.9 u gördüm ya hevesim hic kirilmiyor artik

Kesinlikle dinlemelisin ben ki ne kadar ac kaliyordum karbonhidrat yokken simdi hic degilse doyuyorum hem kilolarda gidiyor. Allah razi olsun valla hergun dua eder oldum 69.9 u gördüm ya hevesim hic kirilmiyor artik

Canım benim ya, çok sevindim gerçekten :)
Heves kırmak yok, herşeyin bir yolu, bir çaresi var..
Yeter ki, bulmak iste :)
Bakalım cuma günü kaç çıkacaksın :)

h.içi uygun olanı öğle arası yapmak o da 1 saatim var zaten. akşam yemekten sonra saat 8.30 oluyor aslında erken bir saat ama kızıma da vakit ayırmam lazım bazen beraber yapıyoruz çoğu zaman da uyuyorum yoruluyorum çünkü. teşekkkür ederim tavsiyelerini dinleyeceğim ve uygulayacağım

evet işte ben de kendimi tanıyorum tartıdaki rakam beni de motive edecek o yüzden değiştirmeliyim bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…