Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dışardan bakıp söylemesi kolay bana, tabi sen işine uygun olarak yapıyorsun..
Ne zaman müsait oluyorsan o zaman yap, yemekten sonra yapıp acıkıyorsa eğer o yüzden yemeken önce ya da bir kaç saat sonra yap dedim.. En güzel zaman sabah kahvaltıdan önce aslında, güne de enerjik başlıyorsun ister istemez..

Rica ederim canım..
Sen biraz değiştir menünü bakalım nasıl olacaksın..

güzel olmuş canım :) canım doymak adına aksam pilav 3 kaşık iyi ama kuru fasulye den daha fazla yiyebilirsin bence

valla ben boyle yok avakado yok chia tohumu bunlarla zayıflayacağını düşünmüyorum o kadar az ki menü resmen beyne ben diyetteyim ac kalacaksın sinyali gönderiyor ben ce normal yemek yiyip az yemek daha iyi gelecek sen tabi yine en iyisini bilirsin

Canım, aslında kalori sayarak istediğin neredeyse herşeyi yemek mümkün, tabi gereken kaloriyi aşmamak şartıyla..
Damlaların durumuna tartı sonrası karar veririz, bakalım cuma nasıl sonuç çıkacak..

valla bu hafta durumu iyi gelirse bende öyle yerim hic yemek yemeyip kalorinin yettiği kadar çikolata yerim olur mu

chia nın tok tuttuğunun ters ispatı da benimdir yani avokado çok güzel ama denemen lazım sarımsaklı limonlu ve zeytinyağlı

evet evet haklısın şu an beynim diyettesin diyor beynimle iç savaş halindeyim.

Çok geçmiş olsun ablacım..
Bugün nasılsın ?

chia nın tok tuttuğunun ters ispatı da benimdir yani avokado çok güzel ama denemen lazım sarımsaklı limonlu ve zeytinyağlı

evet evet haklısın şu an beynim diyettesin diyor beynimle iç savaş halindeyim.

vücut ne kadar ac kalırsa o kadar kilolarini kilitliyor :) bu hafta diyetisyenine durumu arz et farklı bir menü dene

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL --
Papillon_ ÖDÜL ----
S sunal 50 MÖDÜL 15 dk y.-MUAF--
E Elizan-seyma 100 İA ÖDÜL 100 DK 10 dk y. --
yeos -50 S 50 M 100 DK---
asya_01 10 dk y.- 10 dk y. 10 dk y. 10 dk y.--
@Kyohei14ÖDÜL 50 S 100 İA --
Yawrukush ÖDÜL -----
D damlalar --MUAF10 dk y. 10 dk y.--
L LaMiaVita ÖDÜL ---
A aseeel 100 DK ---
T tahataprens1990 ÖDÜL --
@Saadetim33 50 M-----
@Ayskrster - 50 S--
H Heart of Gold ÖDÜL ----
hawar ÖDÜL 10 dk y. ---
eda-sofi --10 dk y. ---
M MrtHatice -50 M ---
Gypsy lost -----

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]

ben menü bildirmiştimmm

merhaba arkadaşlar
güne regl ile başladım ve şu an artıdayım umarım
cumaya kadar iner biraz şu şişlik

H Heart of Gold canım tabiki yağdan veriyor olman çok güzel ama insan tartıdaki rakamda da oynama istiyor
bide insan her şeyden çok ksıtımı şöyle bir sıkıntı oluyor ideal kiloya ulaştığında diyetteki beslenme şeklinin dışına çıktığın ana tekrar fazlası ile kilo alıyorsun
o yüzden bence diyetisyene buda söylenmeli tamam ben böyle beslendim ideal kiloma geldim aMA ÖMÜR BOYU BÖYLEMİ BESLENMELİYİM YOKSA MENÜMDE NE GİBİ BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK
inan bunu çok merak ediyorum bizim içinde çok önemli bence

Merhaba arkadaşlar dünkü yazışmaları okumayı yeni bitirdim. Salı günü menüm

2 bardak su
Kahvaltı
Kk beyaz peynir
Domates, biber
10 zeytin
2 dilim ekmek

Öğle
Bir kase mercimek çorbası

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı
3 kaşık etli fırın sebze

2 litre su
Tüm gün ayaktaydım hiç oturmadım ama yürüyüş yapamadım üzgünüm.

konuştum canım konuşmaz mıyım....tabii ki bu hayatınızın sonuna kadar böyle olacak değil, herşeyden yiyeceksiniz ama telafisini yaparak yani yakarak spor şart de. ilk ay spor istemedi ama artık yürüyüş yapın lütfen diyor. hiç mi doğum günü kutlama eğlenceniz olmayacak olacak tabii ki yiyeceksiniz de ama ölçülü. ve şimdi spor yaparsak elimizde koz olur diyor her gün yapamadığınız zamanlar olacak onlar için bir önlem diyor.

bugün radikal kararlar aldım. 1.si eve gidince eşime tartıyı kaldırıp benim bilmediğim bir yere koymasını söyleyeceğim, sadece tartı günlerinde çıkartacağım.
2.si sporumu arttıracağım elimden geldiğince
3.sü aç kalkmayacağım sofradan. yani gerekirse 2 kaşık fazla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…