h.içi uygun olanı öğle arası yapmak o da 1 saatim var zaten. akşam yemekten sonra saat 8.30 oluyor aslında erken bir saat ama kızıma da vakit ayırmam lazım bazen beraber yapıyoruz çoğu zaman da uyuyorum yoruluyorum çünkü. teşekkkür ederim tavsiyelerini dinleyeceğim ve uygulayacağım
evet işte ben de kendimi tanıyorum tartıdaki rakam beni de motive edecek o yüzden değiştirmeliyim bazı şeyleri.
çok şükür bu geceyi de kaçamaksız atlattık
günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım, yulaf ezmezi süt ceviz bal karıştırıp yedim ama midem bir tuhaf oldu
Günaydın canlar
Sabah masensuyu limon yogurt arkasina 2 bardak su kahvaltilik gevrek sütle
Ara 1 tane anamur muzu
Ögle 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara elma greyfurt
Aksam 3 kasik kuru fasulye 3 kasik pilav 1 maden suyu
Acikirsam 2 tane ceviz
3 litre su
20 s 20 m anca yapabilirim
günaydın kızlar...bu haftaki akşam öğünlerimden dolayı gerginim. çünkü hep aç kalıyorum bir daha bu şekilde verirse kabul etmeyeceğim. 2 gündür resmen enerjim sıfırlandı. ve akşam yemekten sonra badem fındık hurma gün kurusu bisküvi yedim kendimi kaybettim ve tabii ki de tartıda gösterdi gerçekleri. mutsuzum üzgünüm spor yapıyorum uyguluyorum ama veremiyorum. tamam akşam hafif yenmeli ama zaten gün içinde de aman aman yemiyorum ve bu hafta ama bana yetmiyor. leslie nin faydası sadece bölgesel incelme. o yüzden bugünden itibaren öğle arası dışarıda yürüyüş yapacağım. olmuyor başka türlü gitmiyor. hedefim var ama ulaşamıyorum. benim kilolarımdakiler ayda 4 5 6 kg veriyor ben niye veremiyorum.
28 şubat salı menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta, 2 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 ceviz, 3 gün kurusu, 1 biber ve yeşillik.
öğlen: 1 büyük boy kase salata , 100 gr ton balığı
ara: 3 hurma, çay
ara: 1 avuç beyaz leblebi ( 40 gr)
akşam: 1,5 su bardağı yoğurt, 1 yk chia tohumu, 100 gr avokado(zeytinyağı ve limon sarımsak soslu)
ara: işte yukarıda saydıklarım... 1700 kalori olmuş aldıklarım .
spor: 3 mil leslie , su: 3 lt ve 20 kez mekik hareketi yapmıştım.
Canım, aslında kalori sayarak istediğin neredeyse herşeyi yemek mümkün, tabi gereken kaloriyi aşmamak şartıyla..
Damlaların durumuna tartı sonrası karar veririz, bakalım cuma nasıl sonuç çıkacak..
valla ben boyle yok avakado yok chia tohumu bunlarla zayıflayacağını düşünmüyorum o kadar az ki menü resmen beyne ben diyetteyim ac kalacaksın sinyali gönderiyor ben ce normal yemek yiyip az yemek daha iyi gelecek sen tabi yine en iyisini bilirsin
Pazartesi menüm: sabah: leblebi
Çay
Öğle:haşlanmış patates
Ara öğün: muz
Akşam: çorba
Yoğurt
Ara öğün: muz
Midem çok kötüydü: ishal,bulantı böyle beslendim. Su:1.5 lt spor yapamadım
chia nın tok tuttuğunun ters ispatı da benimdir yaniavokado çok güzel ama denemen lazım sarımsaklı limonlu ve zeytinyağlı
evet evet haklısın şu an beynim diyettesin diyor beynimle iç savaş halindeyim.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| ÖDÜL | - | - | ||||
| ÖDÜL | - | - | - | - | ||
S sunal | ÖDÜL 15 dk y. | - | MUAF | - | - | ||
E Elizan-seyma | 100 İA | ÖDÜL | 100 DK | 10 dk y. | - | - | |
| - | 50 S | 50 M 100 DK | - | - | - | |
| - | - | - | ||||
@Kyohei14 | ÖDÜL | 50 S | 100 İA | - | - | ||
| ÖDÜL | - | - | - | - | - | |
D damlalar | - | - | MUAF | - | - | ||
L LaMiaVita | ÖDÜL | - | - | - | |||
A aseeel | 100 DK | - | - | - | |||
T tahataprens1990 | ÖDÜL | - | - | ||||
@Saadetim33 | - | - | - | - | - | ||
@Ayskrster | - | - | - | ||||
H Heart of Gold | ÖDÜL | - | - | - | - | ||
| ÖDÜL | 10 dk y. | - | - | - | ||
| - | - | 10 dk y. | - | - | - | |
M MrtHatice | - | 50 M | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - |
valla bu hafta durumu iyi gelirse bende öyle yerimhic yemek yemeyip kalorinin yettiği kadar çikolata yerim olur mu
hayır canım kendim önerdim. nette de bu şekilde yiyenler vardı. tok tutuyor. yoğurtla yiyorum iyi oluyor ama sütle karışınca yulafın kokusu hoşuma gitmedi.günaydın canım bunu yemeni doktor mu önerdi
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL - - Papillon_ ÖDÜL - - - - S sunal 50 M ÖDÜL 15 dk y. - MUAF - - E Elizan-seyma 100 İA ÖDÜL 100 DK 10 dk y. - - yeos - 50 S 50 M 100 DK - - - asya_01 10 dk y. - 10 dk y. 10 dk y. 10 dk y. - - @Kyohei14 ÖDÜL 50 S 100 İA - - Yawrukush ÖDÜL - - - - - D damlalar - - MUAF 10 dk y. 10 dk y. - - L LaMiaVita ÖDÜL - - - A aseeel 100 DK - - - T tahataprens1990 ÖDÜL - - @Saadetim33 50 M - - - - - @Ayskrster - 50 S - - H Heart of Gold ÖDÜL - - - - hawar ÖDÜL 10 dk y. - - - eda-sofi - - 10 dk y. - - - M MrtHatice - 50 M - - - Gypsy lost - - - - -
[TR]
[/TR]
merhaba arkadaşlar
güne regl ile başladım ve şu an artıdayım umarım
cumaya kadar iner biraz şu şişlik
H Heart of Gold canım tabiki yağdan veriyor olman çok güzel ama insan tartıdaki rakamda da oynama istiyor
bide insan her şeyden çok ksıtımı şöyle bir sıkıntı oluyor ideal kiloya ulaştığında diyetteki beslenme şeklinin dışına çıktığın ana tekrar fazlası ile kilo alıyorsun
o yüzden bence diyetisyene buda söylenmeli tamam ben böyle beslendim ideal kiloma geldim aMA ÖMÜR BOYU BÖYLEMİ BESLENMELİYİM YOKSA MENÜMDE NE GİBİ BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK
inan bunu çok merak ediyorum bizim içinde çok önemli bence
Hee olur tabiii, cuma 5 kilo alarak gelirsin artıkk
Ama kalori diyetinin işe yaradığı kesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?