Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi hesapladım benim günlük enerji ihtiyacım 1500 ben bundan az mi yiyecegim yoksa tam 1500 mu yiyeceğim

Arkadaşımız çok güzel açıklamış canım :)

Aynen öyle, bir de böyle deneyelim, madem ki, bir kaç kişi aynı anda istiyor, hem motivasyon da olur :)
İnanıyorum faydalı olacağına..

Ben de yaptım 1450 çıktı aç kaldım da hepten

Sana öyle geliyor canım, ben sayarken yiyordum yiyordum bir bakıyorum zar zor 1000 ya oluyor ya olmuyordu..
Sen zaten az yiyorsun gibi..

çoğu diyetisyen başlangıçta spor önermiyor, ben gittiğimde de ilk ay spor vermemişti

Neden peki ?

hesapladım canım 1500 kalori çıktı ama bunun altında mi yemem lazim yoksa t 1500 kalorilik mi

Kızlar menüm :)

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Kk peynir

Öğle
1.5 dilim çavdar ekmeği
1.5 kase yayla çorbası

Ara
1 orta boy armut

Aksam
50 gr kadar kıyma kavurma
1 kase yoğurt
5 kaşık pilav

Su 2 lt 2 bardak yeşil cay (aksam ara 4 kalori)
egzersiz 150 bacak ve karin egzersiz
50 tane ayakta mekik :) sevdim bu hareketi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-01-17-24-21.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 27
Kehribar kolyesi işe yarıyor mu canım gerçekten? Çok duydum ama almadım nedense unuttum galiba :) Sağol canım inşallah :)
Öyle vallahi gulum ya evin altından girdim üstünden çıktım
ellerine sağlık canım :)
güzel olmuş canım :)
teşekkürler canım :)

Kehribar kolyesi işe yarıyor mu canım gerçekten? Çok duydum ama almadım nedense unuttum galiba :) Sağol canım inşallah :)

ellerine sağlık canım :)

teşekkürler canım :)
Ya bi cok kisi işe yaramiyor filan diye yorum yapmis ama bence yariyor dün taktik bugun daha huzurlu en azindan iki kaşık da olsa biseyler yedi ağrısı azaldi sertifikasi olan güvenilir bir yerden almak gerekiyor ben kendime de lohusa depresyonu icin almistim agrilarimi azalttigina inaniyorum belki psikolojik biseydir bilmiyorum ama analı oğullu bize iyi geldi

olur canim :) bugün zaten 900 anca doluyor

Az işte canım 900, baktım 1000-i geçmişsin ama hiç değilse 1100-1200 yapmaya çalış..
Ye diyorum işte fena mıı ?
@Kyohei14 de gelsin, ona da diyim, yok bugün kaçakk

Afiyet olsun canım :)
Hangi program bu ?
Her gün paylaş böyle :)

AKovercim canim benim kalça ve basen de etkili egzersizlerde paylaş zira benim popo benden bi 10 saniye sonra geliyor

Normalde gülünecek bir şey okursam gülümseyip geçiyorum ama senin yazına sesli güldüm canım
Tamam canım, hatta şimdi bakıyorum :)

kızlar hayırlı akşamlar.Nasılsınız?ben dün çok yordum kendimi bugün hışım çıkmış haldeydim kolumu kaldıracak mecalim yoktu oğluşum da bir huysuzdu bugün sürekli mırıldanır haldeydi

menümü de vereyim bu arada

1. öğünüm
2 haş yum az peynir 5 zeytin yeşillik şekersiz çay

2. öğünüm
3 kaşık makarna(olmasaydı iyiydi ama karnabaharla doymadım oğluş durmadığı için çeşit yapamadım)
karnabahar yoğurtlu
salata

su 2 lt spor 50 ayakta mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…