Simdi hesapladım benim günlük enerji ihtiyacım 1500 ben bundan az mi yiyecegim yoksa tam 1500 mu yiyeceğim
kesinlikle haklısıın .bana da demişti iyi öyleyse sınırımız 1400 ise yiyelim yaş pasta maksat 1400 ü doldurmak ya da geçmemek değil, sağlıklı beslenerek 1400 ü geçmemek.
1000 altı zaten şok diyet.
Ben de yaptım 1450 çıktı aç kaldım da hepten
çoğu diyetisyen başlangıçta spor önermiyor, ben gittiğimde de ilk ay spor vermemişti
Merhaba canım :)
Daha önce okumuştum bu yazıyı ama tekrar etmek iyi oldu :)
Bana düşmez konuşmak belki, diyetisyenin de işine karışamam ama diyet yaptığın hele de tam uyduğun bir ayda her gün spor yapsan nasıl incelirdin kim bilir.. Tabi şahsi fikrim ama boşa geçmiş sanki zaman..
Moralini bozuyorsa hergün tartılmaman en iyisi canım..
Yemeği de çok yavaş yemeye çalış..
Alman gereken kaloriyi hesapla sonra yap :)
İşe yaradığına emin olduğum için itiraz etmem :)
Aaaaa konuşulanlara bakkkk
Kalori saymak önüne geleni yemek değildirr bunu unutmayınnnn
Teşekkürler canım.. daha iyiyim..:)Çok geçmiş olsun ablacım..
Bugün nasılsın ?
İyi o zaman :)
Ama spor yapmanız şartt, öyle 3-5 dakika yapılan sporla bir yere varamazsınız..
Hem illa ki 1500 yiyeceksin diye birşey yok, 1300-1400 yeyip doymuşsan bırak..
Yukardaki egzersizleri bu ay yapmayı planlıyorum, tabi Allah izin verirse..
Mart ayı bittiğinde güzel sonuç almış olurum inşaAllah..
Katılmak isteyen var mı ? :)
Kehribar kolyesi işe yarıyor mu canım gerçekten? Çok duydum ama almadım nedense unuttum galiba :) Sağol canım inşallah :)Sorma yaaa perişan durumdayiz ne istediğini bilmiyor yemek de yemiyor cok üzülüyorum. Evin icinde kirk tur atıyorum kol kası yaptım... kehribar kolyesini cikarttiydik kac gundur daha fazla oldu agrisi simdi tekrar taktik insallah sabah neşesi yerine gelir ve iştahi tabiki de... sana da gecmis olsun kolay kolay ciksin minnaklarimizin dişlerii
ellerine sağlık canım :)Öyle vallahi gulum ya evin altından girdim üstünden çıktım
teşekkürler canım :)güzel olmuş canım :)
Ya bi cok kisi işe yaramiyor filan diye yorum yapmis ama bence yariyor dün taktik bugun daha huzurlu en azindan iki kaşık da olsa biseyler yedi ağrısı azaldi sertifikasi olan güvenilir bir yerden almak gerekiyor ben kendime de lohusa depresyonu icin almistim agrilarimi azalttigina inaniyorum belki psikolojik biseydir bilmiyorum ama analı oğullu bize iyi geldiKehribar kolyesi işe yarıyor mu canım gerçekten? Çok duydum ama almadım nedense unuttum galiba :) Sağol canım inşallah :)
ellerine sağlık canım :)
teşekkürler canım :)
olur canim :) bugün zaten 900 anca doluyor
Kızlar menüm :)
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Kk peynir
Öğle
1.5 dilim çavdar ekmeği
1.5 kase yayla çorbası
Ara
1 orta boy armut
Aksam
50 gr kadar kıyma kavurma
1 kase yoğurt
5 kaşık pilav
Su 2 lt 2 bardak yeşil cay (aksam ara 4 kalori)
egzersiz 150 bacak ve karin egzersiz
50 tane ayakta mekik :) sevdim bu hareketi
AKovercim canim benim kalça ve basen de etkili egzersizlerde paylaş zira benim popo benden bi 10 saniye sonra geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?