- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Ben sizinle başa çıkamıyorum daha çok kişiyi napalımm
Bir yiyelim dedik seninle kyoheiyi tutamam artıkk
Sen çikolata o da pasta börek yer durur artıkk
aslında tartıdan önce çarşamba perşembe günleri içsek bile iyi olur tartı öncesi kilo vermemizi sağlar :)
Annem normalde çok su içen biri değildi..
Ama kilosu fazla diye zorla kardeşim içtirmeye çalışıyor kadına :)
Her ne kadar yemeğine dikkat etse de suyu az içtiği zaman tartıda eksi görmüyor ya da çok az görüyor..
1 gün bile suyu çok içince hemen farkediyor, bir başkası dese pek inanmam da kadın gözümün önünde yapıyor ne yapıyorsa :))
Suyun diyetteki yerini annemle daha çok önemsemiş biriyim
O yüzden katılıyorum sana..
evet aynen o yüzden yapalım eminim kızlarda katılır :)
Yağlar kasa dönmesin gibi bişi söylemişti tam hatırlamıyorumArkadaşımız çok güzel açıklamış canım :)
Aynen öyle, bir de böyle deneyelim, madem ki, bir kaç kişi aynı anda istiyor, hem motivasyon da olur :)
İnanıyorum faydalı olacağına..
Sana öyle geliyor canım, ben sayarken yiyordum yiyordum bir bakıyorum zar zor 1000 ya oluyor ya olmuyordu..
Sen zaten az yiyorsun gibi..
Neden peki ?
Yağlar kasa dönmesin gibi bişi söylemişti tam hatırlamıyorum
Geldim kaptan de ne diceksinAz işte canım 900, baktım 1000-i geçmişsin ama hiç değilse 1100-1200 yapmaya çalış..
Ye diyorum işte fena mıı ?
M Mitsuomi de gelsin, ona da diyim, yok bugün kaçakk
Afiyet olsun canım :)
Hangi program bu ?
Her gün paylaş böyle :)
Normalde gülünecek bir şey okursam gülümseyip geçiyorum ama senin yazına sesli güldüm canım
Tamam canım, hatta şimdi bakıyorum :)
Aman Ya Rabbi 'immm neler oldubu takimdaaaaaaa
Canuuuuuuuuuummmsanada iyi akşamlar canım , iyiyiz sen nasılsın :) bende dondurma yiyorum
Yaaaa anca kötü dusun zaten pis kaptan seni protesto ediyorumBen sizinle başa çıkamıyorum daha çok kişiyi napalımm
Bir yiyelim dedik seninle kyoheiyi tutamam artıkk
Sen çikolata o da pasta börek yer durur artıkk
Kim ben mi nerde ne zaman yanlisin var hakim beyyy
Dur dur geldim bi nefes aliyim da neler oldugunu anladim ben var miyim sence EVEEEEETTT varim
Huuuff cok yogunum azda yorgunum canim misafirler var dedim ya :) bu 2 hafta yogun olcam sanirim sonrasina Ellah kerim canim:) daha sik ugrarim ins.Hatta şöyle birşey yapalım, önümüzdeki hafta her kes 3 litre su içsin, hem 3 litre su, hem kalori takibi bakalım nasıl sonuç çıkacak :)
Önümüzdeki hafta kalori saymanın deneme haftası, kim istiyorsa yapsın, 1 hafta deneyelim, iyi sonuç alırsak devam, almazsak başka yollar ararız artık :)
Gelsin sorcam ona da, bütün gün yok ortada, 1-2 şey yazıp kaçıyorr
Tartı öncesi şişkinlik yapmasın?KİZLAR YARIN SU GÜNÜ YAPALİM Mİ :)
GENELLİKLE İSTİSNA ARKADASLARİMİZ HARİC ÇOĞUMUZ 1.5 2 LT SU İCİYORUZ YARIN KENDİMİZİ ZORLAYALİM VE 3 LT Yİ TAMAMLAMAYA CALİSALİM :) BELKİ BOYLELİKLE BUNYEMİZ SUYA ALIŞIR VE DEVAMLİ BOYLE İCERİZ NE DERSİNİZ ?Dahlia_
Doğrudur canım inanmazsan faydasını göremezsin zaten.. Ben de bir deneyeyim en iyisiYa bi cok kisi işe yaramiyor filan diye yorum yapmis ama bence yariyor dün taktik bugun daha huzurlu en azindan iki kaşık da olsa biseyler yedi ağrısı azaldi sertifikasi olan güvenilir bir yerden almak gerekiyor ben kendime de lohusa depresyonu icin almistim agrilarimi azalttigina inaniyorum belki psikolojik biseydir bilmiyorum ama analı oğullu bize iyi geldi
Canım benim hepimizin ortak problemiAKovsercim canim benim kalça ve basen de etkili egzersizlerde paylaş zira benim popo benden bi 10 saniye sonra geliyor
İyi akşamlar kaptan iyiyim sen nasılsın? Enişteyle düzelttiniz mi aranızı? Mistik çayımı içtim şimdi yatmaya hazırlanıyorum. Ama kesin ben yatağa girer girmez benim minnoş miyavlayacakİyi akşamlar canlar ?
Nasılsınız ?
Napıyorsunuz ?
Benim ekstra bir şey yapmama gerek yok o zamanKİZLAR YARIN SU GÜNÜ YAPALİM Mİ :)
GENELLİKLE İSTİSNA ARKADASLARİMİZ HARİC ÇOĞUMUZ 1.5 2 LT SU İCİYORUZ YARIN KENDİMİZİ ZORLAYALİM VE 3 LT Yİ TAMAMLAMAYA CALİSALİM :) BELKİ BOYLELİKLE BUNYEMİZ SUYA ALIŞIR VE DEVAMLİ BOYLE İCERİZ NE DERSİNİZ ?Dahlia_
Tartı öncesi şişkinlik yapmasın?
Doğrudur canım inanmazsan faydasını göremezsin zaten.. Ben de bir deneyeyim en iyisi
Canım benim hepimizin ortak problemi
İyi akşamlar kaptan iyiyim sen nasılsın? Enişteyle düzelttiniz mi aranızı? Mistik çayımı içtim şimdi yatmaya hazırlanıyorum. Ama kesin ben yatağa girer girmez benim minnoş miyavlayacak
Benim ekstra bir şey yapmama gerek yok o zaman
Sürmesin zaten canım uzatmamak en güzeliGündüz içersen hiç bir şey olmaz canım..
Sağol canım iyiyim ben de :)
Düzelttik çok şükür, zaten 1 gün bile sürmüyor :))
Afiyet olsun canım, minik izin verirse de iyi uykular :)
Belim hala kötü gece mahvediyor beni kızım da sağolsun çok uyanıyor yat kalk yat kalk pelt oldumminiğim de pişik olmuş diş çıkardığı için galiba.. offf offf yani analı kızlı isyanlardayız
Sürmesin zaten canım uzatmamak en güzeliinşallah canım iyi geceler :)
Evet canım o yüzden geçmiyor bir türlü azalma bile yok ağrıdaÇok geçmiş olsun canım..
Senin aslında dinlenmen, ağır kaldırmaman lazım ama minikle ne mümkün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?