Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım yiyerek zayiflicaz hemde dondurma yiyerek saka ni yana canım haftaya kalori hesabi yaparak deneyeceğiz birde tabi yanında 3 lt su ile bakalım ise yarayacak mi hayırlısı :)
Su konusunda sıkintim yok canim:)
Peki nasil yapcaz kalori hesaplamayi falan beni aydinlatin yaaaw

Tamam canim ugramaya caliscam:)
Beni Cok mu özluyorsun yollarimi gözluyorsunnn

Ya evet canim farkli bi diyet yaparsam insallah daha iyi motive olurum :)

anladım :)

S Health diye bi program var canım onu yükle orda yiyecek bölümü var onda sen yazıyorsun miktarı sabah öğle aksam oda karşısında kalori yazıyor

S Health diye bi program var canım onu yükle orda yiyecek bölümü var onda sen yazıyorsun miktarı sabah öğle aksam oda karşısında kalori yazıyor
Ya canim benim telde vardi o program gecen sene ama hep donuyordu hatta telefonum bile kac kere saatlerce calismadi bende programi sildim simdi donma falan olmuyo cok şükür e simdi yuklemeye korkuyorum:/ eskiden de ben yuklememistim zaten telde yüklüydu aldigimda cnm

Fat Secreti yükle canım..

Özlesem ne olacak geliyorsun da sankiii
İşe yarar inşaAllah canım, ben yarını çok merak ediyorum

Fat Secreti yükle canım..
Ya canim diyetarkadasim diye bi site var. Eskiden bi ara oraya yaziyodum yediklerimi kalorisi cikiyodu. Program yuklemekten korkuyorum.acikcasi telde 5000e yakin foto olunca hafiza patlar diyede korkuyorum. Ordan baksam kaloriye olur mu sence

Yoooooobak 2 gundur adimi sayikliyosun geldim istee

Nasılsın, napıyorsun kaçakk ?
Takıma uğramadan, konuşmadan olmuyor ki, o zaman ne önemi var buranın, hepimiz kendi kendimize kilo veririz yani.. O yüzden diyorum kaçma bir yere, fırsat buldukca buralarda olun..

Ya canim diyetarkadasim diye bi site var. Eskiden bi ara oraya yaziyodum yediklerimi kalorisi cikiyodu. Program yuklemekten korkuyorum.acikcasi telde 5000e yakin foto olunca hafiza patlar diyede korkuyorum. Ordan baksam kaloriye olur mu sence

Biliyorum o siteyi, üyeliğim bile var..
Neden olmasın, sen nasıl istiyorsan öyle hesapla, program şart değil ki..
Sadece program kolay oluyor diye yükle dedik..
Hesapla, akşam menünle toplam kaloriyi de yaz olsun bitsin :)

Nasılsın, napıyorsun kaçakk ?
Takıma uğramadan, konuşmadan olmuyor ki, o zaman ne önemi var buranın, hepimiz kendi kendimize kilo veririz yani.. O yüzden diyorum kaçma bir yere, fırsat buldukca buralarda olun..
Yemin ederim dun cok dediiniz diye isi gucu bitirdim saat 3.30 yinede aldim telefonu belki biriniz mesajimi alintilamis diye kimse bisey yazmamisti bana yani o saatte bile cevap yazardim...daha sik gelcem canim insallah seni mi kircam bee

Oh ya cok sevindim canum kaptanuumm
Tamam bugunden artik ben kalori diyeti yapicam vatana millete hayirli olsun hee bide isimsiz965 3 lt su icin demisti onuda yapayim insallah ama abim cok su icilincede bobreklere zarar diyor napicagimi sasirdim her doktor ayri bisi diyo

Yemin ederim dun cok dediiniz diye isi gucu bitirdim saat 3.30 yinede aldim telefonu belki biriniz mesajimi alintilamis diye kimse bisey yazmamisti bana yani o saatte bile cevap yazardim...daha sik gelcem canim insallah seni mi kircam bee

Ayy canım benimmmm, ben dün akşam mesajını gördüm ama hemen ardından çıkmak zorunda kaldım o yüzden bugün cevap yazabildim sana.. Akşam pek gelemiyorum, ara sıra uğrayıp kaçıyorum, benimki erken uyursa ben de hemen telefonu bırakıp bilgisayarı açıyorum ama o da nadiren olan birşey

Olsun olsunnn

Çoğu zarar diye herkes söylüyor zaten canım, ama günde 2-2.5 litre normal.. Ondan az içince de iyi olmuyor..
Her gün 4-5 lt içersen tabi böbrek falan kalmazz

Cok kizardim da e yeni kavuştunuz biraz zaman gecsin artik napalim anladım canim mesgul oldugunu yoksa hemen cevap yaziyosun bizeiste bende gce rahat bakiyorum tele

Olsun olsunnn

Çoğu zarar diye herkes söylüyor zaten canım, ama günde 2-2.5 litre normal.. Ondan az içince de iyi olmuyor..
Her gün 4-5 lt içersen tabi böbrek falan kalmazz
Tamam canim ozaman 3 e yakın iceyim bende 2.75
Ee simdi ne yiyeyim napayim de bana kaptan sonra tuhaf menuyle gelince kizilan ben oluyorum ondan napmam gerek az ipucu ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…