- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Ya canim benim telde vardi o program gecen sene ama hep donuyordu hatta telefonum bile kac kere saatlerce calismadi bende programi sildim simdi donma falan olmuyo cok şükür e simdi yuklemeye korkuyorum:/ eskiden de ben yuklememistim zaten telde yüklüydu aldigimda cnm
Oh ya cok sevindim canum kaptanuumm
Tamam bugunden artik ben kalori diyeti yapicam vatana millete hayirli olsunhee bide isimsiz965 3 lt su icin demisti onuda yapayim insallah ama abim cok su icilincede bobreklere zarar diyor napicagimi sasirdim her doktor ayri bisi diyo
Tamam canim 3e yakin icerim insallah..ya bide neler yiyebilirim kac kalorili diyet yapmam lazim bilgileendirsene beni yaaçok aşırı olmadığı surece sorun yok bence canım hani 4 4.5 içsek neyse :)
Toplam 1440 kalori oldu kahvaltıda az helva da vardı yazmayı unuttumKızlar menüm
Kahvaltı
1bardak süt ile nesfit
Ara 1fincan sekersiz kahve kuru üzüm
Öğlen; 1tabak makarna 1porsiyon yoğurt lahana turşusu
Ara elma,kraker
Akşama yeşil çay kahve ve kayısı
Makarna bayağı kalorili olduğundan akşama bunlar kaldı ama sevdiğim şeyleri yedim kalori hesabı güzel oldu
Su 3litre spor 20dk yürüyüş
Cok kizardim da e yeni kavuştunuz biraz zaman gecsin artik napalimanladım canim mesgul oldugunu yoksa hemen cevap yaziyosun bize iste bende gce rahat bakiyorum tele
Tamam canim ozaman 3 e yakın iceyim bende 2.75
Ee simdi ne yiyeyim napayim de bana kaptan sonra tuhaf menuyle gelince kizilan ben oluyorumondan napmam gerek az ipucu ver
Tamam canim 3e yakin icerim insallah..ya bide neler yiyebilirim kac kalorili diyet yapmam lazim bilgileendirsene beni yaa
Kızlar menüm
Kahvaltı
1bardak süt ile nesfit
Ara elma,kraker
Makarna bayağı kalorili olduğundan akşama bunlar kaldı ama sevdiğim şeyleri yedim kalori hesabı güzel oldu
Kızlar menüm
Kahvaltı
1bardak süt ile nesfit
Ara elma,kraker
Sabah
2.5 dilim çavdar ekmeği
Kk süzme peynir
3 tane köfte
ara
Bitter çikolata 30 gr kadar
Öğle
Yarim kase kuru fasulye
Yarim kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
Aksam
1 parca tavuk haşlama
ara
2 bardak yeşil cay
Su 3lt
egzersiz 20 squat
30 ayakta mekik
2000 adim
150 bacak ve karin egzersiz
Yine de tartı önce makarna yemeseydin keşke canım, birden ağır olabilir çünkü.. Yine öğlen yemişsin..
Hem bir tabak zaten çok, alman gereken kalorinin hepsini tek bir yemekten almışsın..
Bundan sonra dikkatli ol canım, makarna da ye, pilav da ye, salata, yoğurt, meyve hepsinden ye ama ölçülü şekilde..
Bir de turşu var, ödem yaparsa artı çıkabilirsin yarın..
Diğerleri güzel ama :)
Dakika bir gol bir oldu sizinkii
Çikolata gelmiş hemenn
Siz kilo verin de yediklerinize karışmicamm, yeter ki, kalori saymak işe yarasın..
öyle ama :) haftada iki kez bitter çikolata yemek serbesttibende ikisini birden yedim
Dayanamadım valla makarna turşu yedim gitti şimdi aç kaldım ama motive oldum ona sayıyorum inşallah artı çıkmam
Biliyorum canım, ben söylemiştim yiyebilirsiniz diye, kalori saymaya başlar başlamaz tahata makarna sen de bitterle geldik o yüzden takılıyorum sizee
Bak daha önce yazdığım senin için de geçerli, bir anda yeme, yarısını bugün yarısını yarın ye mesela..
Dayanamadım valla makarna turşu yedim gitti şimdi aç kaldım ama motive oldum ona sayıyorum inşallah artı çıkmam
Din...nUOTE="aseeel, post: 50348789, member: 811666"]Dünkü yediklerim
SABAH
1bardak süt
1haşlanmş yumurta
ÖĞLE
karnibahar 3kasik
1havuç 1dilim kepek ekmek
ARA
1Türk kahvesi iki kayisi
AKŞAM
1kase çorba
1Kase limonlu pulbiberli yogur
2.5su icrim sabah 1saat yürüyuş 90mekik
10dk kol hareketleri
İyi akşamlar biliyorum aslnda dün az oldu ama rglym yarın tartıda fazla ckcamm endisesi bide pazartesi 200gr fazlaydi[/QUOTE]
Afiyet olsun yarasın yağ olmasn süt olsun:)Dayanamadım valla makarna turşu yedim gitti şimdi aç kaldım ama motive oldum ona sayıyorum inşallah artı çıkmam
Afiyet olsun güzel olmus menünSabah
2.5 dilim çavdar ekmeği
Kk süzme peynir
3 tane köfte
ara
Bitter çikolata 30 gr kadar
Öğle
Yarim kase kuru fasulye
Yarim kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
Aksam
1 parca tavuk haşlama
ara
2 bardak yeşil cay
Su 3lt
egzersiz 20 squat
30 ayakta mekik
2000 adim
150 bacak ve karin egzersiz
Biliyorum canım, ben söylemiştim yiyebilirsiniz diye, kalori saymaya başlar başlamaz tahata makarna sen de bitterle geldik o yüzden takılıyorum sizee
Bak daha önce yazdığım senin için de geçerli, bir anda yeme, yarısını bugün yarısını yarın ye mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?