Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canım başka bi program dene olmazsa

çok aşırı olmadığı surece sorun yok bence canım hani 4 4.5 içsek neyse :)

Kızlar menüm
Kahvaltı
1bardak süt ile nesfit
Ara 1fincan sekersiz kahve kuru üzüm
Öğlen; 1tabak makarna 1porsiyon yoğurt lahana turşusu
Ara elma,kraker
Akşama yeşil çay kahve ve kayısı
Makarna bayağı kalorili olduğundan akşama bunlar kaldı ama sevdiğim şeyleri yedim kalori hesabı güzel oldu
Su 3litre spor 20dk yürüyüş

Toplam 1440 kalori oldu kahvaltıda az helva da vardı yazmayı unuttum

Sabah
2.5 dilim çavdar ekmeği
Kk süzme peynir
3 tane köfte

ara
Bitter çikolata 30 gr kadar

Öğle
Yarim kase kuru fasulye
Yarim kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı

Aksam
1 parca tavuk haşlama

ara
2 bardak yeşil cay

Su 3lt
egzersiz 20 squat
30 ayakta mekik
2000 adim
150 bacak ve karin egzersiz

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-02-17-12-46.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 26
Cok kizardim da e yeni kavuştunuz biraz zaman gecsin artik napalim anladım canim mesgul oldugunu yoksa hemen cevap yaziyosun bizeiste bende gce rahat bakiyorum tele

Senin de misafirin olunca ancak gece zaman buluyorsun, olsun yeter ki gell :))

Tamam canim ozaman 3 e yakın iceyim bende 2.75
Ee simdi ne yiyeyim napayim de bana kaptan sonra tuhaf menuyle gelince kizilan ben oluyorum ondan napmam gerek az ipucu ver

Normal yemeğini ye canım, sadece bir kalori belirle onu aşma..
Günlük 1300 kalori al mesela.. Sitede zaten hesap yapılıyor orda yazacak bazal metabolizmanı, sen de ona yakın hatta biraz ondan az kalori alırsan kilo vereceksin..
Ama şimdi kalori sayıyorum diye de tatlı, hamur falan yemeyinn..
Ne kadar sağlıklı yersen o kadar etkili olur kalori sayman da..

keske tursu yemeseydin canım ya ödem yapar. Birde bir tabak makarna çok olmuş canım

Yine de tartı önce makarna yemeseydin keşke canım, birden ağır olabilir çünkü.. Yine öğlen yemişsin..
Hem bir tabak zaten çok, alman gereken kalorinin hepsini tek bir yemekten almışsın..
Bundan sonra dikkatli ol canım, makarna da ye, pilav da ye, salata, yoğurt, meyve hepsinden ye ama ölçülü şekilde..
Bir de turşu var, ödem yaparsa artı çıkabilirsin yarın..
Diğerleri güzel ama :)

Dakika bir gol bir oldu sizinkii
Çikolata gelmiş hemenn
Siz kilo verin de yediklerinize karışmicamm, yeter ki, kalori saymak işe yarasın..

öyle ama :) haftada iki kez bitter çikolata yemek serbestti bende ikisini birden yedim

öyle ama :) haftada iki kez bitter çikolata yemek serbestti bende ikisini birden yedim

Biliyorum canım, ben söylemiştim yiyebilirsiniz diye, kalori saymaya başlar başlamaz tahata makarna sen de bitterle geldik o yüzden takılıyorum sizee
Bak daha önce yazdığım senin için de geçerli, bir anda yeme, yarısını bugün yarısını yarın ye mesela..

Dayanamadım valla makarna turşu yedim gitti şimdi aç kaldım ama motive oldum ona sayıyorum inşallah artı çıkmam

Dayanamadım valla makarna turşu yedim gitti şimdi aç kaldım ama motive oldum ona sayıyorum inşallah artı çıkmam

Öğünlerini doğru seç canım..
Kaç kalori yiyeceksen bütün güne yay onu, böyle de aç kalmazsın..
Motive kaybetmek yok, bu gece biraz aç uyuyacaksın ama sabah tartı güldürecek inşaAllah..

az olmuş canım aksam bir tek çorba icmissin.. Öğle mesela karnıbahar dan birşey olmaz yarim tabak yada bir taal yiyebilirdin. Ayni şekilde aksam 1 kase Çorba yaninda 1 dilim ekmek ve ya 1 kase yerine 2 kase çorba icebilirdin. Bunlardan aşırı bi sislik olmaz canım.çok ac kalma A aseeel [/QUOTE]
İyi akşamlar biliyorum aslnda dün az oldu ama rglym yarın tartıda fazla ckcamm endisesi bide pazartesi 200gr fazlaydi

İyi akşamlar biliyorum aslnda dün az oldu ama rglym yarın tartıda fazla ckcamm endisesi bide pazartesi 200gr fazlaydi[/QUOTE]

Afiyet olsun güzel olmus menün

biliyorum canım :) saka yaptığını ... Bundan sonra öyle yemeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…