ben unutulcak insan mıyım ayollllseni unuttum , seninki de çok iyi. ilk başladığımda 83 düm ben de hey gidi günler hey
Canım küçük parmak şeklinde olanlardan. Yani toplasan iki uzun galeta anca olur.galetalarin boyutu ne kadar bilmiyorum ama 9 tane fazla olmuş sanki :)
ben de 70 li rakamlara kafayı takmış durumdayım. kendime eşik belirledim bunuHayırlı cumalar kızlar.. günümüz güzel geçsin inşallah..
Geçen hafta kg:81.6
Bu hafta kg:80.8
Fark:0.8 kg
Haftaya hedef kg:inşallah 70li rakamlar:))))
Kayınvalidem şekerli kahve seviyor bende ayrı ayrı yapmak istemiyorum. Gün boyu bir çay kaşığı şekerde ufak bi kaçamağım olsungüzel olmuş :) biraz galeta fazla olmus... Birde şekerli Turk kahvesini AKovser duymasın biliyorsundur şekere takıntısı var
Itiraf ediyorum pisman degilim. :) haftaya persembe kontrolum var kilo vrrmem lazim :)Ah be Edam naptın sennnn :))
Canım kabız olduğunu yazmışsın. Bence kabızlıktan kaynaklanıyordum tartıdaki artı. Onu halledersen ekside olursun eminim üzülme.yok yok reglime on gün var ki genelde şişlik durumlarım olmaz. yememekten ziyade, yaptığım bana masum gibi görünen kaçamakların yaptıkları demek ki. keşke onun yerine 2 tabak yemek yeseymişim.
Canım kabız olduğunu yazmışsın. Bence kabızlıktan kaynaklanıyordum tartıdaki artı. Onu halledersen ekside olursun eminim üzülme.
Geçen hafta kilom=86,3
Güncel kilom=84,1
Fark=2,2
Yüzde=2,62
Haftaya hedef kilom=83
Mesaj sayısı=19
Eki Görüntüle 1961484
Yürüyüşlere çok dikkat ediyorum ama her yemekten yiyorum. Diyetteki ilk haftam olduğu için bu kadar olmuştur heralde.bakalım esas yarın ne olacak kontrolüm var.
rekor sende sanırımben bu rakamları ancak 1 ayda verebiliyorum.
Ayyy ne guzel rakamlar onlar@AKovser canım geçen hafta kilom 62
Bu hafta 61.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.8 inşAllah doğr hesaplamisimdir
Mesaj sayisi 30+
Haftaya hedef 60.8
Canım küçük parmak şeklinde olanlardan. Yani toplasan iki uzun galeta anca olur.
Kayınvalidem şekerli kahve seviyor bende ayrı ayrı yapmak istemiyorum. Gün boyu bir çay kaşığı şekerde ufak bi kaçamağım olsun
Ayyy ne guzel rakamlar onlar
Bugunün menüsü
Sabah kahvalti yok yapamadim 05.00 den beri ayaktayiz diş ağrısı malum
Öğle 1 baget tavuk haşlama 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam tonbalikli salata zenfecilli zerdecalli yogurt
3 litre su
Spor 20 dk yürüyüş 20 s 20 m
Ben yine beldeb incelmisimpopo oldugu gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?