Olsun canım, gitmiş ya, haftaya daha çok gider inşaAllah..
Anladım canım..
Bakalım bir diyetisyen ne diyecek, belki menünü değiştirir..
Sonra ona göre hareket edersin sen de..
Hayırlı cumalar canım..
Sudan zarar gelmez gece içmezsen eğer :)
Kilon güzel gitmiş, tartı öncesi kaçamaklı menü olmuş ama :)
S Health mi hata veriyor canım ?
Fat Secreti dene bir de..
Canım, nerelerdesin sen ?
Menü yazıp kaçıyorsun..
Olsun canım, gitmiş ya, haftaya daha çok gider inşaAllah..
Anladım canım..
Bakalım bir diyetisyen ne diyecek, belki menünü değiştirir..
Sonra ona göre hareket edersin sen de..
Hayırlı cumalar canım..
Sudan zarar gelmez gece içmezsen eğer :)
Kilon güzel gitmiş, tartı öncesi kaçamaklı menü olmuş ama :)
S Health mi hata veriyor canım ?
Fat Secreti dene bir de..
Canım, nerelerdesin sen ?
Menü yazıp kaçıyorsun..
kızlar ya bişey sorucam da bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?doğum sonrası adet düzeni nasıl olur
Ben de bugün regl oldum kaç gündür iştahımı çok iyi kontrol ediyordum bugün acayip bir patlama var
Haklısın malesef fatime abla, sınavıma bir hafta kaldı stresten ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim bu haftalık beni mazur görseniz olur mu? Sınav bir geçsin inşallah çok daha sık girerim
Eki Görüntüle 1961939 Merhaba kızlar
Menüm sabah
Yumurta, peynir zeytin
Öğlen
1 tabak yoğurtlu dövme çorbası
1 porsiyon vurma kadayıf
Ara yarım ayva
Akşam
Balık salata
Ara
1 porsiyon burna kadayıf ( bu kadayıflar ödülden sayılsın eşim gelirken getirmişti yememiştim tartı günümü bekledim)
3 tl su bolca şekersiz çay
4 mil Leslie ve toplamda
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 tane köfte, zeytin, peynir
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 kase çorba
Yarım dilim ekmek
Akşam
1 kase çorba
6 yk ıspanak
2 yk kadar yoğurt
1.5 litre su
50 mekik
3000 yürüyüş
Evlenmeden ve Doğum yapmadan önce nasilsam öyle devam etti. Dogumdan sonra emzirirken adet olmadim. Ama emzirmeyi biraktim 1 hafta sonra oldum ve hala cok duzenlidir kisiye gore degisiyor bence
Dünkü menü ozetle
Corek otu yagi elma sirekli su
Yumurta zeytin kk peynir yesillik gun kurusu ve ceviz
100 gr tavuk sis ayran ve 15 tane patates kzartmasi ( yemekhanede vardi)
Ara 3 hurma Türk kahvesi
Aksam kabak corbasi yogurt chia li ve salata
Ara 3 hurma
Su 3 lt spor özellikle yapmadim kontole gitcem
Teşekkürler canımguzel olmuş canım odulunde güzel afiyet olsun
Nasıl canım seninki? Olmadın mı hiç?Benim ki normal mi sence
İyi haftasonlari canım ben de dün oldum kesildi bugün gelen giden yok :/Günaydın canlar..
İyi haftasonları herkese :)
Her durumda başımıza bela yani, bugün biraz daha artıdayım, bir kaç gün tartıdan uzak dursam iyi olacak..
Öyleyse sorun yok canım, derslerine bak sen, gelmeyince merak ettim bir şey mi oldu diye..
Stres yapma hiç, Allah yardımcın olsun canım..
Allah yardimciniz olsun canim sizin de babanızın da hastaya da zor yakınlara da benim babam da trafik kazası geçirdi 2007de boynunda 3 kırık vardı Çoook uzun bi tedavi süreci geçirdi uzun ve zorlu.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni diyet falan düşünmen çok zor.. ama sen yine de dikkat etmeye çalış ben o dönem verdiğim tüm kilolari geri aldım umarım sende öyle olmaz.. Tekrar çok çok geçmiş olsun canımKizlar hepinize günaydın. Hayırlı hafta sonları. Dün bir türlü topige giremedim. Çok uğraştım ama olmadı. Hep hata var yazdı. Hepinizden özür diliyorum grubu kötü etkiledim.
Kizlar ben ayrılmaya karar verdim. Kaç haftadır size bir katkım yok aksine zarar verdim.
Hepiniz Allah a emanet olun. Hakkınızı helal edin.Dahlia_ , gogo2405 hep yardımcı oldunuz ama ben diyet modunda değilim hiç.
Babam ameliyat oldu çok şükür.1 ay hiç kıpırdamadan yatması lazım. Beyinde pıhtı oluşmuş aklı başında değil.Dr. yürümeye başlayınca hareket ettikce yavaş yavaş açılır demiş. Uzun ve zorlu bir süreç olacak ailemiz için .aklınıza gelirse dua edin bize
Hepiniz çok sağolun
Cok cok gecmis olsun ablacim Rabb'im en kisa zamanda sifa versin insallah. Icinizi ferah tutun doktor zamanla duzelir demisse İnsallah düzelir. Cok sükür hayatta siz destek oldukca daha hizli iyilesecektir insallah .tekrar cok gecmis olsunKizlar hepinize günaydın. Hayırlı hafta sonları. Dün bir türlü topige giremedim. Çok uğraştım ama olmadı. Hep hata var yazdı. Hepinizden özür diliyorum grubu kötü etkiledim.
Kizlar ben ayrılmaya karar verdim. Kaç haftadır size bir katkım yok aksine zarar verdim.
Hepiniz Allah a emanet olun. Hakkınızı helal edin.Dahlia_ , gogo2405 hep yardımcı oldunuz ama ben diyet modunda değilim hiç.
Babam ameliyat oldu çok şükür.1 ay hiç kıpırdamadan yatması lazım. Beyinde pıhtı oluşmuş aklı başında değil.Dr. yürümeye başlayınca hareket ettikce yavaş yavaş açılır demiş. Uzun ve zorlu bir süreç olacak ailemiz için .aklınıza gelirse dua edin bize
Hepiniz çok sağolun
2 ay tam gününde oldun sonra geçtiğimiz ay olmadım bu adet döngüme 12 gün kaldı.Teşekkürler canım
Nasıl canım seninki? Olmadın mı hiç?
İyi haftasonlari canım ben de dün oldum kesildi bugün gelen giden yok :/
Allah yardimciniz olsun canim sizin de babanızın da hastaya da zor yakınlara da benim babam da trafik kazası geçirdi 2007de boynunda 3 kırık vardı Çoook uzun bi tedavi süreci geçirdi uzun ve zorlu.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni diyet falan düşünmen çok zor.. ama sen yine de dikkat etmeye çalış ben o dönem verdiğim tüm kilolari geri aldım umarım sende öyle olmaz.. Tekrar çok çok geçmiş olsun canım
Ödül öğünümü yedim cnm
Ödül öğünümü yedim cnm
Eki Görüntüle 1961939 Merhaba kızlar
Menüm sabah
Yumurta, peynir zeytin
Öğlen
1 tabak yoğurtlu dövme çorbası
1 porsiyon vurma kadayıf
Ara yarım ayva
Akşam
Balık salata
Ara
1 porsiyon burna kadayıf ( bu kadayıflar ödülden sayılsın eşim gelirken getirmişti yememiştim tartı günümü bekledim)
3 tl su bolca şekersiz çay
4 mil Leslie ve toplamda
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 tane köfte, zeytin, peynir
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 kase çorba
Yarım dilim ekmek
Akşam
1 kase çorba
6 yk ıspanak
2 yk kadar yoğurt
1.5 litre su
50 mekik
3000 yürüyüş
Kizlar hepinize günaydın. Hayırlı hafta sonları. Dün bir türlü topige giremedim. Çok uğraştım ama olmadı. Hep hata var yazdı. Hepinizden özür diliyorum grubu kötü etkiledim.
Hepiniz çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?