Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dimi benimkide soru
Ama ben anneme hak veriyorum mesela bu yaslarda suslu puslu giymicezde ne zaman giyicez kvne bi sans tani derim bakarsin civil civil seyler seni daha cezbeder

Etmiyor işte
Cıvıl cıvıl olsa iyi taşlı falan elbiselere bakıyor kadın ben de kaçıyorum Bizi mağazada görsen, halimiz tam komedi
Ben kendime yakıştırmıyorum öyle şeyleri, minyonum, daha beni görüp de 20 yaş bile veren olmadı şimdiye kadar, o tür elbiselerde ablamın elbisesini giymiş gibi duruyorum Gerçekten yakışmıyor, ben 16-17 yaştaki gibi sade giyinip geziyorum fena mı

Yaa sen yinede bi dene derim agir giyim tasli masli yani seni daha olgun gosterir:)yani olgunluk istemezssen o ayri demissin ya yakistirmiyorum kendime falan diye özguvensizlik o canim yakisir sana ne giysen de tasirsin sadece guvenmiyosun kendine:) abarti bende hic sevmem ama tasli severim ya

Sagol canimaminn ..walla uyuyup 3 gun kalkmayasim var

Sen hala burda mısın ?

Ben tesettür abiyeleri seviyorum, en ağırı bile çok şık
Kv de onlardan beğense giyerim de normal abiyelerin ağırlarına gidiyor hep

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA-CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ------
Papillon_ -------
M Mitsuomi ------
L LaMiaVita 50 S -----
hawar -----
H Heart of Gold 100 İA50 S 15 dk y.-----
M MrtHatice -------
A aseeel -----
T tahataprens1990 100 DK -----
saricicek123 -------
asya_01 -----
yagmuraydin -------
@glmscs 15 dk y. ------
@GizzD ------
H hedefeyedikilo -------
Colorayzn 50 M 100 İA -----
Bluedreamer02 -MUAF-----
Sevdaerlnn87 100 İA -----
@asl1can 50 M 15 dk y.------

[TR]

[TR]

[TD] sevgili8284 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Ipim varmis gbii yapip atlasam

Güzel oldu cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…