Dimibenimkide soru
Ama ben anneme hak veriyorum mesela bu yaslarda suslu puslu giymicezde ne zaman giyicez kvne bi sans tani derimbakarsin civil civil seyler seni daha cezbeder
Dahlia_ im Canim bem cooook yorgunum misafır falan vardi az once bitti islerim uyuyayim artik senle sohbetide cok özlemisim gerci ama ufaktan basim agriyo yarin gorusuruz canım insallah
Yaa sen yinede bi dene derimEtmiyor işte
Cıvıl cıvıl olsa iyi taşlı falan elbiselere bakıyor kadın ben de kaçıyorumBizi mağazada görsen, halimiz tam komedi
Ben kendime yakıştırmıyorum öyle şeyleri, minyonum, daha beni görüp de 20 yaş bile veren olmadı şimdiye kadar, o tür elbiselerde ablamın elbisesini giymiş gibi duruyorumGerçekten yakışmıyor, ben 16-17 yaştaki gibi sade giyinip geziyorum fena mı
Sagol canimCanım benimmm geçmiş olsun, uyu dinlen..
Allah rahatlık versin..
Yaa sen yinede bi dene derimagir giyim tasli masli yani seni daha olgun gosterir:)yani olgunluk istemezssen o ayri demissin ya yakistirmiyorum kendime falan diye özguvensizlik o canim yakisir sana ne giysen de tasirsin sadece guvenmiyosun kendine:) abarti bende hic sevmem ama tasli severim ya
Sagol canimaminn ..walla uyuyup 3 gun kalkmayasim var
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | - |
M Mitsuomi | - | - | - | - | - | - | |
L LaMiaVita | 50 S | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | ||
H Heart of Gold | 50 S 15 dk y. | - | - | - | - | - | |
M MrtHatice | - | - | - | - | - | - | - |
A aseeel | - | - | - | - | - | ||
T tahataprens1990 | 100 DK | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | ||
@glmscs | - | - | - | - | - | - | |
@GizzD | - | - | - | - | - | - | |
H hedefeyedikilo | - | - | - | - | - | - | - |
| 50 M | 100 İA | - | - | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | |
| 100 İA | - | - | - | - | - | |
@asl1can | 50 M 15 dk y. | - | - | - | - | - | - |
Ipim varmis gbii yapip atlasamTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA-CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 - - - - - - Papillon_ - - - - - - - M Mitsuomi - - - - - - L LaMiaVita 50 S - - - - - hawar - - - - - H Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - - - M MrtHatice - - - - - - - A aseeel - - - - - T tahataprens1990 100 DK - - - - - saricicek123 - - - - - - - asya_01 - - - - - yagmuraydin - - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - @GizzD - - - - - - H hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA - - - - - Bluedreamer02 - MUAF - - - - - Sevdaerlnn87 100 İA - - - - - @asl1can 50 M 15 dk y. - - - - - -
[TR]
[TR]
[TD]sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
aksam olmamış canım
57 :)
Başladığım yerdeyim canım :)
Bu hafta reglden 57.8 çıktım ama haftaya gidecek inşaAllah..
Ipim varmis gbii yapip atlasam
günaydın kızlar
kilon çok iyi canım bana da nasip olsun inşallah en son 5sene önce gördüm o rakamı
Güzel oldu cnm afiyet olsunDÜNKÜ MENÜM
SABAH
1Fincan acık cay,4kasıktan fazla menemen
2dilim kepek ekmek
ÖĞLE
1kase faslye corbası,1tabak yesillkli salata
ARA
2Kivi
AKSAM
1kase yoğurt icerise galete doğrnmş
2lt su ictim 1fincan mate cayı ve 1fncn yeşl cay 1saatten biraz az yüryüş
Cnm cezamı yaptım 100 dk başka yoktu dimiÖyle yapıyoruz zaten ama ipin varsa o ayrı mesele
Günaydın canım :)
Olsun inşaAllah canımm
Cnm cezamı yaptım 100 dk başka yoktu dimi
Yok canım benim, tabloda ne varsa o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?