Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen hala burda mısın ?

Ben tesettür abiyeleri seviyorum, en ağırı bile çok şık
Kv de onlardan beğense giyerim de normal abiyelerin ağırlarına gidiyor hep
Evet canim tesettürabiyelerde cok siklar var gerçekten :) ooo o dediginden bende giyemem sanirim ne diyelim insallah istesigin gibi olur hersey

Günaydı ablacım :)
Afiyet olsun, kolay gelsin :)
teşekkür ederim canım

şu kıyafet konusunda bende sizin gibiyim abartı şeyleri hiç sevmem hatta çok hoşuma giden bir şey olursa ondan 2-3 tane alır çok giyerim bazı insanlar hep anı tişörtü giydiğimi düşünür

bide üniversitedeyken böyle çok giydiğim bir kazak ve pantolonum vardı annem hep söyleniyordu ne biçim geçsin renklere bak yaşlılar giyiyor bunları , başka kıyafetin yok mu dünya para gönderiyorum değişik şeyler alıp giy falan filan
bir gün baktım o pantolonu ve kazağı kesmiş sinir den

Annen nasıl sinirlenmişse artık
Ben de senin gibi takıldım mı bir şeye sürekli giyerim
Renkler de hep pastell..

Yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldimmm
Dün çok fena gaza geldim, reglden dolayı yemeğim pek normal değil ama spora başladım..
Yere yatmadan yapabildiklerimi yaptım Ağrıdan korktum dünden sonra ayakta yaptım

Siz neler yapıyorsunuz ?

Son düzenleme:

Ah kuzum bende burdan çıktıktan sonra sabah 6 ya kadar ağrıdan uyuyamadım evdeki herkesi uyandırdım biri sıcak su torbasını getiriyor biri süt getiriyor hem bana sinirliler uykularını böldüğüm için hem peşimde pervane olmuşlar ne var ne yok kustum da öyle rahatladım uyudum evdekilerde rahatladı senin ağrın çok oldumu canım ?

Şimdi nasılsın canım ?
Benimki dün öğleden sonra geçti daha da olmadı çok şükür..
Bugün biraz bahçeye çıkıp gezeyim dedim hava serin anında ben varım demeye başladı Kapıdan tekrar eve girdimSpordan sonra rahatsız etti biraz ama iyiyim çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…