günaydın arkadaşlar herkese iyi tatiller
biz kahvaltımızı yaptık birazda tembellik yaptık şimdi iş vakti biraz daha nete gezineyim kalkıp temizlik yemek yapmam lazım
Evet canim tesettürabiyelerde cok siklar var gerçekten :) ooo o dediginden bende giyemem sanirimSen hala burda mısın ?
Ben tesettür abiyeleri seviyorum, en ağırı bile çok şık
Kv de onlardan beğense giyerim de normal abiyelerin ağırlarına gidiyor hep
Evet canim tesettürabiyelerde cok siklar var gerçekten :) ooo o dediginden bende giyemem sanirimne diyelim insallah istesigin gibi olur hersey
Sağol canım benim :)
Eninde sonunda öyle oluyor zaten
rahat gönulle hayırlı bi sekilde canim:)
teşekkür ederim canım
Günaydı ablacım :)
Afiyet olsun, kolay gelsin :)
teşekkür ederim canım
şu kıyafet konusunda bende sizin gibiyim abartı şeyleri hiç sevmem hatta çok hoşuma giden bir şey olursa ondan 2-3 tane alır çok giyerim bazı insanlar hep anı tişörtü giydiğimi düşünür
bide üniversitedeyken böyle çok giydiğim bir kazak ve pantolonum vardı annem hep söyleniyordu ne biçim geçsin renklere bak yaşlılar giyiyor bunları , başka kıyafetin yok mu dünya para gönderiyorum değişik şeyler alıp giy falan filan
bir gün baktım o pantolonu ve kazağı kesmiş sinir den
kızlar komşumda mezro vardı bel çevremi çok merak ediyordum 109çıktı
Yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldimmm
Dün çok fena gaza geldim, reglden dolayı yemeğim pek normal değil ama spora başladım..
Yere yatmadan yapabildiklerimi yaptımAğrıdan korktum dünden sonra ayakta yaptım
Siz neler yapıyorsunuz ?
Ah kuzum bende burdan çıktıktan sonra sabah 6 ya kadar ağrıdan uyuyamadım evdeki herkesi uyandırdımbiri sıcak su torbasını getiriyor biri süt getiriyor hem bana sinirliler uykularını böldüğüm için hem peşimde pervane olmuşlar ne var ne yok kustum da öyle rahatladım uyudum evdekilerde rahatladı senin ağrın çok oldumu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?