Bende ölçeceğim ama regl döneminde bel çevresinde artı oluyor mu acaba?
Şimdi nasılsın canım ?
Benimki dün öğleden sonra geçti daha da olmadı çok şükür..
Bugün biraz bahçeye çıkıp gezeyim dedim hava serin anında ben varım demeye başladıKapıdan tekrar eve girdim Spordan sonra rahatsız etti biraz ama iyiyim çok şükür..
Bence oluyor(işine gelmiyor o yüzden böyle söylüyor )
Benimki de fazla çıktı o yüzden yeşilçay, suya düştüm yarına kadar biraz da toparlansın tekrar ölçeceğim..
Çok ilginç gerçekten böyle faydalı bilgileri paylaştığın için teşekkürler cnm
Aman dışarı çıkma kuzum evde takıl bugün soğuğu yeme. Zar zor yere uzandım bu halimle yarım mekik çektim sonra baktım olmuyo kalktım hemen squat yaptım baktım o da olmuyor evde turladımne nolettt bir şey bu yaaa
Hahayyyozaman 15 gün sonra inceldiğini görünce fena moral olur :)))
Çok ilginç gerçekten böyle faydalı bilgileri paylaştığın için teşekkürler cnm
canım çok sıkıldı fatimem yaa 109Ayy ben de merak ettim Asyam, gidip ölçücem birazdan
Gerçi bayağı su içtim
su içmişsin ama ondandır gülüm79 çıktı
60-ın hayalini kuruyorum, azalacağına artıyor, hep 74 çıkmıştır oysaki
1 ay sonra ölçsek ya 15 gün çok az değil mi?Canlar, isteyen yarın ölçülerini alsın liste yapalım, 15 gün sonra tekrar ölçeriz
Iyiyim canım :) hava gunesliydi aldik cocuklari biraz gezdik annem babamla:) bize 20 dk.mesafede bi bos aarzi var orda çocuklar bol bol kostu hava guzel ama bazi kisimlarda hala kar varİnşaAllah canım :)
Sen napıyorsunn ?
Bıraz gec oldu kbakma aldıgın marka da onemlı orda cok marka var bıldgn markalarda var bılmedgmde ama guzel oluyorlar ama olmassa iade hakkn vAr bu guzel bısey kargosunu bıle sana gerı oduyolr karta direk bılmıyorum esın begendımı napdın.zaten 40 beden kalmış hatta daha iyi olur şimdi onun içine gireyim diye daha da şevklenirim.şu an 42 44 arası giyiyorum.eşim beni bekle akşam ben bakayım dedi elbiseyi de çok beğendim tek beden 3 tane kalmış.karttan olunca insan ister istemez tereddütte kalıyor.aldığın ürünler resimdeki gibimi peki renklerin canlılığı falan
canım çok sıkıldı fatimem yaa 109
saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.
1 ay sonra ölçsek ya 15 gün çok az değil mi?
Iyiyim canım :) hava gunesliydi aldik cocuklari biraz gezdik annem babamla:) bize 20 dk.mesafede bi bos aarzi var orda çocuklar bol bol kostu hava guzel ama bazi kisimlarda hala kar varşimdi eve geldik mest düstum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?