Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman dışarı çıkma kuzum evde takıl bugün soğuğu yeme. Zar zor yere uzandım bu halimle yarım mekik çektim sonra baktım olmuyo kalktım hemen squat yaptım baktım o da olmuyor evde turladım ne nolettt bir şey bu yaaa

Bence oluyor (işine gelmiyor o yüzden böyle söylüyor )
Benimki de fazla çıktı o yüzden yeşilçay, suya düştüm yarına kadar biraz da toparlansın tekrar ölçeceğim..

Hahayyy ozaman 15 gün sonra inceldiğini görünce fena moral olur :)))

Aynen ya, bir kaç gün dikkat etmek gerek..
Normalde bu kadar olmaz da işte bu sefer fazla ağrılı oldu..
Aslında bu dönemde spor yapılırsa kilo fazlasıyla gider ama fırsat vermiyor..
Hiç değilse yürü canım..

Çok ilginç gerçekten böyle faydalı bilgileri paylaştığın için teşekkürler cnm

Rica ederim canım :)

İnşaAllah canım :)

Sen napıyorsunn ?
Iyiyim canım :) hava gunesliydi aldik cocuklari biraz gezdik annem babamla:) bize 20 dk.mesafede bi bos aarzi var orda çocuklar bol bol kostu hava guzel ama bazi kisimlarda hala kar var şimdi eve geldik mest düstum

Bıraz gec oldu kbakma aldıgın marka da onemlı orda cok marka var bıldgn markalarda var bılmedgmde ama guzel oluyorlar ama olmassa iade hakkn vAr bu guzel bısey kargosunu bıle sana gerı oduyolr karta direk bılmıyorum esın begendımı napdın.

Merhabalar hafta sonu malum gec kaldım

Dünkü menüm
Tost yesıllık cay

Oglen
Kısır yedım

Ara
Süt nesguık

Aksam
Kofte
Az fırın patates

Aksam sütlü tatlı

Hafta sonu pek diyet modum olmuyor evde de olunca dengem sasırıyor.

canım çok sıkıldı fatimem yaa 109

saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.

aaa canım yapma ama böyle..
Saçımızla, başımızla ilgilenince keyfimiz yerine geliyor, hele de istediğimiz gibi olursa..
Ne güzel boyamışsın saçını, değişiklik yapmışsın, zaten kilo vermek için elinden geleni yapıyorsun elbet inecek o rakamlar..
Kilon da ölçülerin de inecek inşaAllah
Lütfen sıkma canını
Çok iyi biliyorum böyle olunca bütün hevesi kaçıyor insanın.. Moralini bozmaaa..

Merhaba kizlar,disaridayim eve donunnce bildirimlerimi yapicam bel cevremi de olcer ativeririm :)

1 ay sonra ölçsek ya 15 gün çok az değil mi?

Canım, sabırsız olduğumuz için 15 gün diyorum..
Aslında az ama 15 gün sonra 1-2 cm bile eksilmiş görürsek motivasyonumuz artar..
Ben şahsen 1 ay bekleyemm

Iyiyim canım :) hava gunesliydi aldik cocuklari biraz gezdik annem babamla:) bize 20 dk.mesafede bi bos aarzi var orda çocuklar bol bol kostu hava guzel ama bazi kisimlarda hala kar var şimdi eve geldik mest düstum

Ohh miss :) Ne güzel yapmışsınızz..
Sen de koşsaydın yaa, spor yapmış olurdun

Dahlia_ canim ölcumler iyi fikir yapalim bencede benim bel 77 cıkti:)60 inmek zorundayim

Yarın unutmayın o zaman, aynı gün ölçmüş olalım..
Kafam dağınık sonra karıştırıyorum herşeyi bir birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…