- 21 Mart 2017
- 111
- 215
- 18
teşekkürlerİa = ip atlamak demek canım
Bunlar da diğer kısaltmalar.
Jj = jumping jack
M = mekik
Ym = yarım mekik
S = squat
Merhabalar hafta sonu malum gec kaldım
Dünkü menüm
Tost yesıllık cay
Oglen
Kısır yedım
Ara
Süt nesguık
Aksam
Kofte
Az fırın patates
Aksam sütlü tatlı
Hafta sonu pek diyet modum olmuyor evde de olunca dengem sasırıyor.
Merhaba kizlar,disaridayim eve donunnce bildirimlerimi yapicam bel cevremi de olcer ativeririm :)
yukarıda yazıyomuş ordan okudum ipim yok ip varmış gibi yapıcam mecburen :)
bugün yediklerim
sabah
1 simit peynir domates çay
öğlen
salata ve meyve
akşam
yayla çorbası 2 dilim ekmek
aralarda yine meyve yedim
20 dk kadar yürüdüm 48 mekik çektim
2.5 litreye yakın su
içtim
TamamCanım, simiti yarım ya da çeyrek ye.. 1 simit aşağı yukarı 4 dilim ekmeğe eşdeğer..
Meyve olarak ne yediğini de yaz, böyle yorum yapamıyorum, çok fazla yersen onların faydası değil zararı olur..
Suyun, sporun güzel :)
Afiyet olsun cnm doydun mu peki su ve spor da güzel olmuşbugün yediklerim
sabah
1 simit peynir domates çay
öğlen
salata ve meyve
akşam
yayla çorbası 2 dilim ekmek
aralarda yine meyve yedim
20 dk kadar yürüdüm 48 mekik çektim
2.5 litreye yakın su
içtim
Sabahtan mı yapcaz cnm bel ölçümüzü şimdi yapsam fazla çıkar mıyım malum yedim içtimCanım, simiti yarım ya da çeyrek ye.. 1 simit aşağı yukarı 4 dilim ekmeğe eşdeğer..
Meyve olarak ne yediğini de yaz, böyle yorum yapamıyorum, çok fazla yersen onların faydası değil zararı olur..
Suyun, sporun güzel :)
Tamam canım iyi olur çünkü nereden öleceğimizi bilmiyoruz. Ben bel ölçüsü dendiğinde belin en ince yerinden ölçüm yapıyordum mesela. 88 çıkıyordu ve tehlike sınırındayım sanıp seviniyordum. Meğer tehlike sınırını çoktaaan aşmışım bile....acilen kilo vermem lazım.Canım, doğru bir ölçme resmi bulup paylaşırım ona göre ölçeriz yarın..
Ama sadece beli kastetmedim, göğüs, bel, göbek, kalça... İsteyen kol, bacak ölçüsünü de alır...
Sabahtan mı yapcaz cnm bel ölçümüzü şimdi yapsam fazla çıkar mıyım malum yedim içtim
Tamam canım iyi olur çünkü nereden öleceğimizi bilmiyoruz. Ben bel ölçüsü dendiğinde belin en ince yerinden ölçüm yapıyordum mesela. 88 çıkıyordu ve tehlike sınırındayım sanıp seviniyordum. Meğer tehlike sınırını çoktaaan aşmışım bile....acilen kilo vermem lazım.
Tmm cnmEvet canım çıkarsın, o yüzden sabah aç karnına ölçmen gerek..
Teşekkrederim :)Valla canim ben bosaltim sistemim icin almistim kullandim gercektende faydasini gordum hamilelikte ve sonrasında ciddi derecede kabzlik priblemim oldu agliyodum wcye girince o derece bunu kullanmaya başladım çok sukur şimdi oyle bi.sıkıntım yok
Canım göbek deliginin çok az üstünden ölçtüm vücudumun en kalın yeri orası
Evet canim beğendik siparis ettim bakalim nasıl çıkacakBıraz gec oldu kbakma aldıgın marka da onemlı orda cok marka var bıldgn markalarda var bılmedgmde ama guzel oluyorlar ama olmassa iade hakkn vAr bu guzel bısey kargosunu bıle sana gerı oduyolr karta direk bılmıyorum esın begendımı napdın.
İyi aksamlar herkeseTeşekkrederim :)
Komple kendini derkennCanım, doğru bir ölçme resmi bulup paylaşırım ona göre ölçeriz yarın..
Ama sadece beli kastetmedim, göğüs, bel, göbek, kalça... İsteyen kol, bacak ölçüsünü de alır..
oooo hiç iyi menü olmamış canım, farkındasın zaten..
Haftada 1 gün bile olsa bu yaptığın emeğini hiç etmek bunu unutma..
Merhaba canım :)
Akşam gel konuşalım :))
Belini değil, yarın sabah komple kendini ölç
Çoğumuz öyle atlıyoruz zaten canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?