Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iki kalça kemiğinin en üst noktası ve göbek deliği hizasından ölçtüm 102 cm geldi.
Dahlia_

Canım, doğru bir ölçme resmi bulup paylaşırım ona göre ölçeriz yarın..
Ama sadece beli kastetmedim, göğüs, bel, göbek, kalça... İsteyen kol, bacak ölçüsünü de alır..

oooo hiç iyi menü olmamış canım, farkındasın zaten..
Haftada 1 gün bile olsa bu yaptığın emeğini hiç etmek bunu unutma..

Merhaba kizlar,disaridayim eve donunnce bildirimlerimi yapicam bel cevremi de olcer ativeririm :)

Merhaba canım :)
Akşam gel konuşalım :))
Belini değil, yarın sabah komple kendini ölç

yukarıda yazıyomuş ordan okudum ipim yok ip varmış gibi yapıcam mecburen :)

Çoğumuz öyle atlıyoruz zaten canım :)

bugün yediklerim
sabah
1 simit peynir domates çay
öğlen
salata ve meyve
akşam
yayla çorbası 2 dilim ekmek
aralarda yine meyve yedim
20 dk kadar yürüdüm 48 mekik çektim
2.5 litreye yakın su
içtim

Canım, simiti yarım ya da çeyrek ye.. 1 simit aşağı yukarı 4 dilim ekmeğe eşdeğer..
Meyve olarak ne yediğini de yaz, böyle yorum yapamıyorum, çok fazla yersen onların faydası değil zararı olur..
Suyun, sporun güzel :)

Sabahtan mı yapcaz cnm bel ölçümüzü şimdi yapsam fazla çıkar mıyım malum yedim içtim

Canım, doğru bir ölçme resmi bulup paylaşırım ona göre ölçeriz yarın..
Ama sadece beli kastetmedim, göğüs, bel, göbek, kalça... İsteyen kol, bacak ölçüsünü de alır...
Tamam canım iyi olur çünkü nereden öleceğimizi bilmiyoruz. Ben bel ölçüsü dendiğinde belin en ince yerinden ölçüm yapıyordum mesela. 88 çıkıyordu ve tehlike sınırındayım sanıp seviniyordum. Meğer tehlike sınırını çoktaaan aşmışım bile....acilen kilo vermem lazım.

Paylaştığım linkte kız ölçmüş, ona bakıp ölçeriz biz de canım..

Evet canim beğendik siparis ettim bakalim nasıl çıkacak

Teşekkrederim :)
İyi aksamlar herkese
BUGÜNKI MENÜM
SABAH
2fincan cay,1haşlanmış yumurta,3dilim saalam,salatalk domates maydanoz 4zeyrin beyaz peynir2 dilim kepek ekmeği
ARA
1Bardak süt tarcnlı 2 galete
AKSAM
1Tabak lahana ,1Dilim mısır ekmeği
1.5lt su 1saat 15dk sabah yürys 2fincan yeşil cay

Komple kendini derkenn neremi neremiii puhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…