İyi akşamlar çok güzel olmuş
Uuu gizemli kiz mi oldum simdipekiyi gizemli kıızz
Hayirlisi olsun canim:)Tatar adetleri bayaa ağır ablacım, dün eski çalıştığım yerden bi abla aradı, kız tarafı bizim tarafa bohça getirmiş. Bohçayı katlarken köşelerin iki ucunu birleştirip kapatmak istemişler bizim tatarlar öyle olmaz öyle yapılmaz flan demiş. Beni aradı erkek tarafı bohça getiricek neler yapıyosınuz nasıl yapıyosınuz söyle sizinkiler çok farklı falan dedi. Bizde gelin balayından gelir düğünden 15 gün sonra gelin mevlüdü okutulur, sonra akrabalar arkadaşlar farklı günlerde yemeğe alınır. Gelini kayınvalide kendi akrabalarına götürür va bi dünya teferruat var bunlar daha en basiti
Yok canım ya, ben evde en fazla okul iş dahil 2 hafta durmuşumdue. Bünyem evde durmaya alışık değil kafayı yicem kesinama evlenir evlenmezde iş başı olmaz ya yeni evli insan ne biliyim yani benim açımdan, kira derdi vs yok çok şükür evime alışıyım diyorum bikaç ay sonra işe devam
ee ne olaydın canımcımm gizemlisiinnnUuu gizemli kiz mi oldum simdi
Hayirlisi olsun canim:)
Sabah 1bucuk saate yakn yürüyüş 2lt su bir arada bir elma bir fincanda yesil cay
Başta kızlar çok tepki gösterdi ama ben emın olmadan hiçbir şeye kalkismam gülüm sabah bazen 10 bazen 11 de yiyorum oglumdan ancak fırsat buluyorum akşam en geç 6 da yiyorum paketli hicbirsey yemiyorm makarna pilav da yok.ama söyle yapın 2 öğüne indirmek isteyenler için söyleyim 1 hafta azaltıp 2. Haftasına tam 2 öğün yapın zaten bir süre sonra alışkanlık haline geliyor yalnız gündüz o kadın oturmalari çok tehlikeliGüzel menğ canım sadece ara öğünün fazla olmuş sanki mısır patlağı peynir . Spor ve su da çok güzel :)
Pirinç pilavı olmamış canım yürüyüş ve mekik + su beğendim :)
Güzel menü canım bende bundan sonra 2 öğün yapmaya çalışacağım kahvaltını ve 2. Öğününü saat kaç gibi yiyorsun ve akşama acıkıyor musun?
Spor ve su çoj güzel :)
Timam gizemli kaliyim mademee ne olaydın canımcımm gizemlisiinnndoksanlar dizisindeki muhabbet geldi aklıma yaa :)ozamann ben sanaa ne diyimm ne diyiimmm hmmmm bi düşüniyiimm
gizemlielohahahahaha iğrençti kabull
:)
Neden naptin ki canımKızlar ben bugun kilo almış mıyımdır?
Neden naptin ki canım
Karbonhidrat yemedigin sürece kafanı yorma protein sonuçta gülüm tatlı yesen pasta yesen tamam dicem bir de yurudun üstüne zaten.Kuzum ben bu 300 gram Somona takıldım.
Bugun ps günümde sebze ve protein alacaktım.
Sebze olarak domates salatalık ıceberg marul sectım.
Protein olarak sabah 1 yumurta, öğlen 300 gram somon yedim ama somonda toplam yüzde 30 protein varken yüzde 25 yağ varmıs. Şimdi bu durumda ben diyeti bozmuş mu oldum?
Ne bileyim, bakalım sabah ne çıkacak tartı.Karbonhidrat yemedigin sürece kafanı yorma protein sonuçta gülüm tatlı yesen pasta yesen tamam dicem bir de yurudun üstüne zaten.
Pekiyi cinimsTimam gizemli kaliyim mademdiziyi
Izlemedigim icin muhabbettende bisi anlamadim rahat ol yani
:)
Canım bence sürekli tartilma o da motivasyonun düşmesine sebep oluyor çünkü odem olabiliyorNe bileyim, bakalım sabah ne çıkacak tartı.
nasıl oldun canım?
Tuzlu fazla yemedim adetten galiba
Bugünki menüm kızlar
Sabah uyanır uyanmaz üç kuru kayısı
Kahvaltı
1/2 tabak ıspanaklı yumurta
3 dilim kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği
Kayısı çayı
Öğlen
1/2 elma
10 tane fıstık
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam
1 tabak sucuklu yumurtalı menemen
Su 3 lt biter yatana kadar
Spor squat ve 1 saat yürüyüş yaptım .
Bugünki menüm, okadar azmime karşılık bu mu demeyin istemsiz oldu...
Sabah; yarım litre su uyanınca
Kahvaltı: 1dl kepek ekmeği 1haş yumurta 4zeytin peynir
Ara yok
Öğlen: 2yk pilav, yarım porsyon kuru fasulye (çorba hakkımı pilava ittim) 1kase yoğurt
Ara şekersiz kahve
Akşam: nişanlım aldı işten karnım tok desemde illaki yemeğe götürdü. 1 tane bol acılı lahmacun 1büyük ayran..
Su 2,5 lt yürüyüş 45 dakika( işyeri içinde yürüdüm çocuğu uyuturken)
50squats yapıcam bugün bukadar midem yanıyoorrr . Çabuk yansın diye bastım acıyı ama, hemoroidimi hiç umursamadım
Bugün menüm Kahvaltı; 1haslanmis yumurta ,peynir, 1dilim ekmek
Öğlen;kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
Akşam; çorba, salata, iki köfte
Su 2litre
Spor 2mil leslie
Alıntı yaptım ama cevaplar çıkmadı beceremiyorum tlf dan. yapanlara selam olsun benden
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmek, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik,1/2 zeytinyağı ve 1 tk reçel
ara; 1 küçük muz 1 tk tarçın ( muz 60 gr)
öğlen; 6 yk pırasa, salata, 10 badem
ara; 15 badem
aksam; 3 parça çiğ brokoli, salata, 5 badem, 1 yk lor
ara; 1 şu bardağı kefir
su; 3 lt
Spor; 1 saat 45 dk yürüyüş
ben biter ii geceler
Menüm sabah
2 haşlanmış yumurta zeytin
Peynir
Öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara 3-4 kayısı ceviz
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara 3 fıstık
Çeyrek elma
3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil Leslie
Bu günün videosunu yapamadım
@AKovser
guzel olmuş canım :)Menum kizlar
Sabah
1krep kk peynir
Ogle
2 sahanda kasarli yumurta 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corbâ 1 dilim ekmek
Su 2 lt Spor leslie 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?