Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pekiyi gizemli kıızz
Uuu gizemli kiz mi oldum simdi
Hayirlisi olsun canim:)

Başta kızlar çok tepki gösterdi ama ben emın olmadan hiçbir şeye kalkismam gülüm sabah bazen 10 bazen 11 de yiyorum oglumdan ancak fırsat buluyorum akşam en geç 6 da yiyorum paketli hicbirsey yemiyorm makarna pilav da yok.ama söyle yapın 2 öğüne indirmek isteyenler için söyleyim 1 hafta azaltıp 2. Haftasına tam 2 öğün yapın zaten bir süre sonra alışkanlık haline geliyor yalnız gündüz o kadın oturmalari çok tehlikeli

Neden naptin ki canım

Kuzum ben bu 300 gram Somona takıldım.
Bugun ps günümde sebze ve protein alacaktım.

Sebze olarak domates salatalık ıceberg marul sectım.

Protein olarak sabah 1 yumurta, öğlen 300 gram somon yedim ama somonda toplam yüzde 30 protein varken yüzde 25 yağ varmıs. Şimdi bu durumda ben diyeti bozmuş mu oldum?

Karbonhidrat yemedigin sürece kafanı yorma protein sonuçta gülüm tatlı yesen pasta yesen tamam dicem bir de yurudun üstüne zaten.

Tuzlu fazla yemedim adetten galiba

olabilir canım

güzel olmuş canım

geçmiş olsun canım menü o kkadarda kotu deil ya 1 tane lahmacun arada sırada çokta kotu bi yemek deil bence aşırı olmadığı surece karatayda oyle demiyormu

Bugün menüm Kahvaltı; 1haslanmis yumurta ,peynir, 1dilim ekmek
Öğlen;kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
Akşam; çorba, salata, iki köfte
Su 2litre
Spor 2mil leslie

güzel olmuş menun canım

aleykum selam ben telden yapıyorum ve çok zor oluyor gerçekten menüde güzel olmuş

güzel olmuş abla :)
Menum kizlar
Sabah
1krep kk peynir
Ogle
2 sahanda kasarli yumurta 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corbâ 1 dilim ekmek
Su 2 lt Spor leslie 3 mil
guzel olmuş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…