Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim, üstünede regl geldi ve çok sancılıydı bu sefer üşütmüşüm heralde, hasta geçirdim tüm günü, bugün toparladım şükür.
Sizler nasılsınız?
anladım hafta sonları ben de uygulasam mı ki geç kahvaltı yapıyoruz işten güçten anca iki öğün yiyoruz
kızlar spor yapacak yer vardı ama şuan tadilat var yapamadımöğlen yürüyüşüne saklayalım bugünlük artık
günnaydınlaarrr
dunku menum
sabah kasarlı maydonozlu tost
cay
ara
3 kayısı yesıl cay
oglen
kıremıtte kofte
salata
1 dılım ekmek
ara
portakal
yarım paket etıform
aksam
kfleks
süt
ara
fındık
hurma
yesıl cay.
1,5 lt su
Günaydın kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim, üstünede regl geldi ve çok sancılıydı bu sefer üşütmüşüm heralde, hasta geçirdim tüm günü, bugün toparladım şükür.
Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar
Pazar menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez
Öğlen
Bir tabak kısır
2 sb ayran
Bol marul
Akşam
Büyük bikase mevsim salatası
2,5 litere su
1 saat yürüyüş, 100 ayakta mekik, 100 ip atlama
Günaydın canım geçmiş olsun
Sağolun kızlargeçmiş olsun canım işte yuvarlanıp gidiyoruz. herkesin kendince sıkıntıları var bu hafta
günaydın canlar
günnaydınlaarrr
dunku menum
cay
ara
3 kayısı yesıl cay
oglen
kıremıtte kofte
salata
1 dılım ekmek
ara
portakal
yarım paket etıform
aksam
kfleks
süt
ara
fındık
hurma
yesıl cay.
1,5 lt su
Günaydın kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim, üstünede regl geldi ve çok sancılıydı bu sefer üşütmüşüm heralde, hasta geçirdim tüm günü, bugün toparladım şükür.
Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar
Pazar menüm
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez
Öğlen
Bir tabak kısır
2 sb ayran
Bol marul
Akşam
2,5 litere su
Pazartesi menüm
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Etli prasa yemeği
Bir sb ayran
Akşam
Etli prasa yemeği
1 sb ayran
2,5 litere su
1 saat yürüyüş, 250 ip atlama, 100 ayakta mekik
Menüm sabah
2 haşlanmış yumurta zeytin
Peynir
Öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara 3-4 kayısı ceviz
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara 3 fıstık
Çeyrek elma
3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil Leslie
Bu günün videosunu yapamadım
@AKovser
Menum kizlar
Sabah
1krep kk peynir
Ogle
2 sahanda kasarli yumurta 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corbâ 1 dilim ekmek
Su 2 lt Spor leslie 3 mil
günaydın canlarr
Günaydın herkese
Dünkü menüm
sabah 8:00
2dilim ekmek
beyaz peynir
4 adet zeytin
ara 11:00 elma 1 adet
öğle 13:00 gibi mantarlı et sote
salata
ara 15:00 Türk kahvesi (uykum açılsın diye)
akşam : 19:30 da 1 küçük tabak limonlu pırasa
1 dilim ekmek
@AKovser ciğim ben burdan devam edeceğim elimden geldiğince gruba katılacağım geçen hafta izin aldım ama hemen 99 u gördüm sizden uzaklaşınca kaçamak çok oluyor çünkü
Gunaydin millet,bol gulucuklu bi gun olsun
canım bence kahvaltı ve aksam yemegi arasına bi meyve sıkıstırmalısın :) daha iyi oluyor benden tavsiye ve aksam yemegini ne kadar gec yersen okadar iyi 6 yapabilirsin mesela onu aksam aclık krizine girmemek için.bide benm tansiyonum düşüyo erken yyince bilmem sende de oluyormu =)Günaydın hatunlarrr Bugün 2 öğün yapamaya çalışacağım. Sabah kahvaltımı 10 da yaptım akşam saat 5 te kapanış yaparım. Hava da çok güzel çıkarım dışarı yürüyüş yaparım :))
geçmiş olsun canııım :)Günaydın kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim, üstünede regl geldi ve çok sancılıydı bu sefer üşütmüşüm heralde, hasta geçirdim tüm günü, bugün toparladım şükür.
Sizler nasılsınız?
canım bence kahvaltı ve aksam yemegi arasına bi meyve sıkıstırmalısın :) daha iyi oluyor benden tavsiye ve aksam yemegini ne kadar gec yersen okadar iyi 6 yapabilirsin mesela onu aksam aclık krizine girmemek için.bide benm tansiyonum düşüyo erken yyince bilmem sende de oluyormu =)
bazen ben de öyle yapıyorum. çünkü acıkmıyorum yani, öbür türlü arka arkaya yiyormuşum gibi geliyor
olsun öğlen hep beraber yürürüz. ben dün akşam da yürüdüm ama bu sefer de kabız oldum ya
afiyet olsun canım fındık çiğ mi yiyorsun kavrulmuş mu? ve suyu biraz daha arttır 2,5 lt yi tamamlamaya çalış.
geçmiş olsun canım işte yuvarlanıp gidiyoruz. herkesin kendince sıkıntıları var bu hafta
günaydın afiyet olsun canım.
Günaydın canım :))
Yarım paket etiform ne kadar oluyor canım bilemedim şimdi menün gayet güzel. :) suyu arttırman gerekiyor ve spor göremedim ?
Günaydın tatlım geçmiş olsun toparlanmaya bak :) ben iyiyim bugün pozitif ve enerjik uyandım evin işlerini halledip dışarı kaçacağım :)))
Günaydın canım menü + su + spor çok güzel :)
afiyet olsun canım güzel de spor yapmışsın.
afiyet olsun...ben de unuttum iyi mi, menümü yazıp çıktım @AKovser kusura bakma ne olur benim aklımdan çıktı hareketler. akşam yemekten sonra yürüyüşe gitmiştim geldim banyo çay o bu derken unuttum
haklısın canım, bende o yüzden o şekilde kaçamak yaptım zaten.günaydın bu arada
Günaydın herkese
Dünkü menüm
sabah 8:00
2dilim ekmek
beyaz peynir
4 adet zeytin
ara 11:00 elma 1 adet
öğle 13:00 gibi mantarlı et sote
salata
ara 15:00 Türk kahvesi (uykum açılsın diye)
akşam : 19:30 da 1 küçük tabak limonlu pırasa
1 dilim ekmek
@AKovser ciğim ben burdan devam edeceğim elimden geldiğince gruba katılacağım geçen hafta izin aldım ama hemen 99 u gördüm sizden uzaklaşınca kaçamak çok oluyor çünkü
Gunaydin millet,bol gulucuklu bi gun olsun
GGünaydın canımgünaydın canlar
günnaydınlaarrr
dunku menum
cay
ara
3 kayısı yesıl cay
oglen
kıremıtte kofte
salata
1 dılım ekmek
ara
portakal
yarım paket etıform
aksam
kfleks
süt
ara
fındık
hurma
yesıl cay.
1,5 lt su
Günaydın canım :) ahh bu regli insani öldürüyor zaten .. Ben iyiyim şükürGünaydın kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim, üstünede regl geldi ve çok sancılıydı bu sefer üşütmüşüm heralde, hasta geçirdim tüm günü, bugün toparladım şükür.
Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar
Pazar menüm
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez
Öğlen
Bir tabak kısır
2 sb ayran
Bol marul
Akşam
2,5 litere su
Pazartesi menüm
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Etli prasa yemeği
Bir sb ayran
Akşam
Etli prasa yemeği
1 sb ayran
2,5 litere su
1 saat yürüyüş, 250 ip atlama, 100 ayakta mekik
evde iki ufaklığım var çalıştırmıyorlar zaten çok özlüyorlar iş yeri sakin olunca çalışıyorumiş yerınde ders falan dıınce ona sasırdım bende yurt gıbı bısey sandım gece de cekılmez dedım :):)
elma sirkeli su bana çok yarıyor dene istersenolsun öğlen hep beraber yürürüz. ben dün akşam da yürüdüm ama bu sefer de kabız oldum ya
Canim istersen ayrilabilirsin buna saygi duyariz ama inancli bisekilde..aranizda ayrilsamda diyetime devam edicem gibi sozler diyerek yani:) ne demek öyle ablamin dedigi giibi ablan nerden biliyor hep kilolu kalacaksin??lutfen moralini yüksek tut kimsenin seni böyle uzmesine izin verme ablan cok yanlis konusmus seninle ne dedi bilmiyorum ama seni cok uzdugu belli :/sinirlendim bak simdiArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani
anladım canım :)
Günaydın canım menü güzel olmuş
Günaydın canım :)
GGünaydın canım
yarim paket eti form yemeseydin keske canım 1 2 taneyle durdurabilseydin kendini canım :)birde su az olmuş
Günaydın canım :) ahh bu regli insani öldürüyor zaten .. Ben iyiyim şükür
bir kase kısır fazla olmuş canım kısır tabağı buyukmuydu?
güzel olmuş :)
evde iki ufaklığım var çalıştırmıyorlar zaten çok özlüyorlar iş yeri sakin olunca çalışıyorum
Kızlar eşimle alışverişe gidiyoruz, yaşasıııın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?