Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Pazar menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez

Öğlen
Bir tabak kısır
2 sb ayran
Bol marul

Akşam
Büyük bikase mevsim salatası

2,5 litere su
1 saat yürüyüş, 100 ayakta mekik, 100 ip atlama

Pazartesi menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen
Etli prasa yemeği
Bir sb ayran

Akşam
Etli prasa yemeği
1 sb ayran

2,5 litere su
1 saat yürüyüş, 250 ip atlama, 100 ayakta mekik

anladım hafta sonları ben de uygulasam mı ki geç kahvaltı yapıyoruz işten güçten anca iki öğün yiyoruz

bazen ben de öyle yapıyorum. çünkü acıkmıyorum yani, öbür türlü arka arkaya yiyormuşum gibi geliyor

kızlar spor yapacak yer vardı ama şuan tadilat var yapamadım öğlen yürüyüşüne saklayalım bugünlük artık

olsun öğlen hep beraber yürürüz. ben dün akşam da yürüdüm ama bu sefer de kabız oldum ya

afiyet olsun canım fındık çiğ mi yiyorsun kavrulmuş mu? ve suyu biraz daha arttır 2,5 lt yi tamamlamaya çalış.

geçmiş olsun canım işte yuvarlanıp gidiyoruz. herkesin kendince sıkıntıları var bu hafta

günaydın afiyet olsun canım.

günaydın canlar

Günaydın canım :))

Yarım paket etiform ne kadar oluyor canım bilemedim şimdi menün gayet güzel. :) suyu arttırman gerekiyor ve spor göremedim ?

Günaydın tatlım geçmiş olsun toparlanmaya bak :) ben iyiyim bugün pozitif ve enerjik uyandım evin işlerini halledip dışarı kaçacağım :)))

Günaydın canım menü + su + spor çok güzel :)

Son düzenleme:

Afiyet olsun ablacım herzamanki gibi güzel menü ve spor aynı şekilde :))) bende dünki hareketleri yapmadım hiç aklıma gelmedi doğrusu

Menum kizlar
Sabah
1krep kk peynir
Ogle
2 sahanda kasarli yumurta 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corbâ 1 dilim ekmek
Su 2 lt Spor leslie 3 mil

Güzel menü canım :)

günaydın canlarr

Günaydın canımm

Günaydın canım menü güzel :) buraya yazmaya devam et tatlım burdakilere karşı bi sorumluluk hissettiğimiz için daha dikkatli oluyoruz ve kaçamak yapmamaya çalışıyoruz :)

Gunaydin millet,bol gulucuklu bi gun olsun

Gğnaydın canım :)

canım bence kahvaltı ve aksam yemegi arasına bi meyve sıkıstırmalısın :) daha iyi oluyor benden tavsiye ve aksam yemegini ne kadar gec yersen okadar iyi 6 yapabilirsin mesela onu aksam aclık krizine girmemek için.bide benm tansiyonum düşüyo erken yyince bilmem sende de oluyormu =)

Haklısın canım meyve yada kuruyemiş sıkıştırırım araya zaten bugün deneme amaçlı yapacağım baktım olmuyo eski düzenime dönerim ama 2 öğün beslenmeyle leptin hormonunu çalışırtırmayı düşünüyorum 2 öğün arası ne kadar uzarsa benim için o kadar iyi tabii bunlar hep sözde bakalım bugün dayanabilecek miyim :)) yok canım benim tansiyonla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür. Sende mi 2 öğün besleneceksin bugün ?

canım normaldı ya cıg dııldı doymaynca bıraz yedm cıg almam lazm bak o aklıma hıc gelmedı :):)

canım su etıform var duymussunuzdur ben ona tahta dıyorum ıcınde 5 adet oluyor bana dıyetsyenm onlarn lımonlusunu bazen burcak verıordu en ıyısı bu dıye bende bunu aldm hem tadı tuzu yok.
suya gelınce cok ıcemıyorum ya ısyerınde zor oluyor malesef.
sporda bu aksam var hergun gıtmıyorum haftann bellı gunlerı bunu yasam seklı yapmamız gerekıyor bı omur hergun yapmıcagımız ıcın ben bole dusunuyorum.

Ben turşu cin biberde yemiştim yazmayı unutmuşum
Sanırım o yüzden olsa gerek düne göre artı çıktım

haklısın canım, bende o yüzden o şekilde kaçamak yaptım zaten.günaydın bu arada

anladım canım :)

Günaydın canım menü güzel olmuş
Gunaydin millet,bol gulucuklu bi gun olsun

Günaydın canım :)

günaydın canlar
GGünaydın canım

yarim paket eti form yemeseydin keske canım 1 2 taneyle durdurabilseydin kendini canım :)birde su az olmuş
Günaydın canım :) ahh bu regli insani öldürüyor zaten .. Ben iyiyim şükür

bir kase kısır fazla olmuş canım kısır tabağı buyukmuydu?

güzel olmuş :)

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani
Canim istersen ayrilabilirsin buna saygi duyariz ama inancli bisekilde..aranizda ayrilsamda diyetime devam edicem gibi sozler diyerek yani:) ne demek öyle ablamin dedigi giibi ablan nerden biliyor hep kilolu kalacaksin??lutfen moralini yüksek tut kimsenin seni böyle uzmesine izin verme ablan cok yanlis konusmus seninle ne dedi bilmiyorum ama seni cok uzdugu belli :/sinirlendim bak simdi

canım benım dıyet lıstem hep bole oluyordu bende ordan kalmalarla yapıyorum ne bılım :):) su evet spor yapınca ıste 2 ye anca tamamlayabılıyorum.
evde iki ufaklığım var çalıştırmıyorlar zaten çok özlüyorlar iş yeri sakin olunca çalışıyorum

anladım canım haklısın sende
Kızlar eşimle alışverişe gidiyoruz, yaşasıııın :))))

oh oh ne guzel ıyı alısverısler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…