Canim senin gibiydim bende.. empati yapıyorum senin psikolojini umutsuzlugunu görüyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki seni:) ben madem basarmisim emin ol sende basarirsin ama ablan yada herkimse kimseye bel baglama kendi hayatin ben basaracam de ve basar :))Gerçekten burada sizin gibi insanlarla tanışmak insanı şaşırtıyor insan böyle insanlar var mı diye şaşırıyor abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben çok ciddiyim çok destek oluyorsunuz bide üşenmeyip uzun uzun yazıyorsunuz
Bence sacma bi dusunceye kapilmissin.kulaklarini tikamalisin soylenenlere.onlar dgil sen yapicksin :)Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani
ohh ne güzel yapmışsınbenim 30 dk lık daha yürüyüşüm var sonra akşam eşim gelsin öyle ondan sonra duş alıcam.bahar geldi şükür ya benim oğlanda bende dışarı yüzü gördük
Ohooo be canım daha 22 yaşındasın. neyin kabullenmesi bu? evleniceksin çocukların olucak ohoooo... ablanmış bilmem neymiş kimsenin desteğine ihtiyacın yok. kendinin kendine saygısı olsun. ben 20 yaşındaydım 20 kilo verdim. he kendi başına yapamıyosan madem öyle devlet hastanesinden yada özelden diyetisyen desteği al. havalar güzelleşiyo hiç bişey yapamıyosan 45 dk 1 saat yürü. belediyelerin spor salonlarına git. ben size öncesi sonrası dahi yaparım ama önce 56 55 olayım. olsan 45 50 yaşında hadi kabullen dicemde gülüm daha yolun başındasın
Ben turşu cin biberde yemiştim yazmayı unutmuşum
Sanırım o yüzden olsa gerek düne göre artı çıktım
Kızlar eşimle alışverişe gidiyoruz, yaşasıııın :))))
elma sirkeli su bana çok yarıyor dene istersen
Canim istersen ayrilabilirsin buna saygi duyariz ama inancli bisekilde..aranizda ayrilsamda diyetime devam edicem gibi sozler diyerek yani:) ne demek öyle ablamin dedigi giibi ablan nerden biliyor hep kilolu kalacaksin??lutfen moralini yüksek tut kimsenin seni böyle uzmesine izin verme ablan cok yanlis konusmus seninle ne dedi bilmiyorum ama seni cok uzdugu belli :/sinirlendim bak simdi
kızlar napıyorsunuz?hava çok güzel oğlumla dışarda dolandık birazsonra o yattı ben yürüdüm biraz bulaşık yıkamam lazım ama yoruldum
Ohhh missss :))) Bende dışarda yürüdüm 1 saat kadar tek başına sıkıcı oluyor taktım kulaklığı müzik dinleyerek çok güzel geçti. Duşumu alıp yemek hazırlıycam evdekilere de bende yoruldum popomun üstüne oturmak istiyorum :))))
Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani
Ablam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
canım kendini niye uzuyorsun.. Sakin öyle düşünme niye mahkummussun boyle yasamaya .. Mahkum olsam ben olurdum heralde 3 sene önce bekarken tam 85 kiloydum ve 1.58 boyla düşün nasıl bi görüntü ve 18 yaşında bi kizin halini düşün bugün arkadaşlarım dalga geçerdi .. OOkulda bi şey yerken saklı gizli yerdim sanki suç zayıflar yerken dikkat çekmezdi ama ben yerken düşün insanların bakışlarınısonra nişanlandık 3 4 ay sonra ve ben patates kızartması abur cubur kola bagimlisiydim sabah kahvaltısında bile kola içerdim düşün akrabalarimdan yakin biri taki bana dugununde bu halde gelinlik giyip cikarsan valla ben bile kınarım gülerim diyene kadar.. Dur dedim o an kolayı bıraktım patates kızartması sabah öğle aksam yerken nerdeyse hic yememeye başladım ve 4 5 ay içinde 85 kilodan 64 e düştüm.. Basarabiliniyor sadece iste ...evlendikten sonra hamilelik falan geri 71 oldum simdi bak 60 kıloyum hic uzulme başaracaksın
Yağmurun dedigi gibi bende 18 yasimda 20 kilo verdim 2 yil önce yani:) 78kiloydum1.62 boyla yani berbattim..ergenlikte birden bire75in üstune ciktim ve canim 4 sene boyunca o sekilde gezdim durdum berbat bi fizigim vardi ablamin nisaninda bile kiyafet bulamiyodum:/ diyete basloyodum 3 .günü bozuyodum..bu boyle aylarca hatta yillarca devam ettim sonra birden kararimi verdim diyete basladim ilk olarak 71kiloya dustum bu beni cok motive etti cunku yillardir 75in altina dusmemistim sonra 3 aya yakin hic kacamak yapmadim diyetime saygili oldum en kalabalik gezmelerde bile diyetimi bozmadim hatta bigun ben yemegimi bitirdikten sonra sebze dolmasi yapmisti annem saat akşam 8i geciyodu ben yeme isini 6da birakirdim..herkes yemege oturdu resmen o gün ağladım sebze dolmasi cok severdim annemler herkes cok israr etti ama yemedim eger yeseydim diyetimi bozmus olacaktim sadece 3 ayda 58e düstum..2 yildir prenses gibi dolaniyodum bi dugunmu oldu istediğimi alir giyerdim gezmelerde istedigim kombini yapardim emin ol elbise giydigim zamanki mutlulugumu yemek yerken alamiyordum:)sonra bu kis tekrar 67e ciktim ve hemen takima geldim simdide burda hedefime ulaşacagima inaniyorum ..inancini kaybetme canim:)20yasindayim temmuzda 21 olcam o zamana kadar 53 olmak hedefim yani yine bi 10 kilodan fazlam var benimde ama inancim var:)
Gerçekten burada sizin gibi insanlarla tanışmak insanı şaşırtıyor insan böyle insanlar var mı diye şaşırıyor abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben çok ciddiyim çok destek oluyorsunuz bide üşenmeyip uzun uzun yazıyorsunuz
İviiit before - after isterizzzisterizzz bende paylaşırım öncesi sonrasını birinde yaşlı teyze gibiyim diğerinde çıtırlık hatun
hoş buldum canim branş Türkçe benim.
H Heart of Gold söylediklrin hiç ağır sözler değildi aslında sadece gerçekleri söyledin ve haklısında küsülecek darılacak birşey yok dediğim gibi eğer grubun admini kabul ederse sonkez denenek istiyorum bu defa olur inşallah
madalyalı beybi kız M Mitsuomi sen benle aynı şeyleri yaşamışsın yemin ederim gel sarılalımkilo alışımız bile birbirine benziyo. temmuz hedefimiz bile aynı
Sevdaerlnn87 canım sen azimini kaybetme yeter
Bluedreamer02 canım eve gideyim yapıcam size öncesi sonrası. heveslendirdin beni
benim kilo verme serüvenim 32 yaşındaki ablam doğum yaptıktan sonra yan yana ortaköyde çekildiğimiz fotoğraftı... ablam yeni doğum yapmış kilolu olan bi kadındı ve ben en en en az onun kadar kilolu ve göbekliydim.. işte o gün tak dedim yeter kızım
eve gdiyim şuanki halimi çekicem ve o fotoğrafla önce sonra yapıcam bekleyin beniiii
evet yemek yiyorum eşim geliyor o yiyor yemeğini sonra oğluşu ona emanet edp yürüyüyorum.olur daha keyifli olur hemdeHavalar güzel olunca daha bi neşeli oluyoruzdışarı çıkıp temiz hava almak ooh miss akşam yemekten sonra mı yapacaksın yürüyüşü bende burdan eşlik ederim sana
beni de etiketlemeyi unutmaamadalyalı beybi kız M Mitsuomi sen benle aynı şeyleri yaşamışsın yemin ederim gel sarılalımkilo alışımız bile birbirine benziyo. temmuz hedefimiz bile aynı
Bluedreamer02 canım eve gideyim yapıcam size öncesi sonrası. heveslendirdin beni
benim kilo verme serüvenim 32 yaşındaki ablam doğum yaptıktan sonra yan yana ortaköyde çekildiğimiz fotoğraftı... ablam yeni doğum yapmış kilolu olan bi kadındı ve ben en en en az onun kadar kilolu ve göbekliydim.. işte o gün tak dedim yeter kızım
eve gdiyim şuanki halimi çekicem ve o fotoğrafla önce sonra yapıcam bekleyin beniiii
canım benım dıyet lıstem hep bole oluyordu bende ordan kalmalarla yapıyorum ne bılım :):) su evet spor yapınca ıste 2 ye anca tamamlayabılıyorum.
anladım canım haklısın sende
oh oh ne guzel ıyı alısverısler...
ayy senle nerdeyse anı şeyleri yaşamışız gülüm bende öyleydim
Çok teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz gerçekten
yaa ben de yemiştim c.tesi köftenin yanında sırf hızlansın bağırsak çalışsın diye ama artık yemeyeceğim bu ne yaa
iyi alışverişler canım
canım 2 aydır her sabah düzenli olarak elma sirkeli su içiyorum aç karnına ama bu aralar yine yavaşladı bağırsak düzenim
ben de sinirleneceğim birazdan
ohh ne güzel ben de yürüdüm geldim 1 saat
ben de tek yürüyorum çok da güzel aynı senin gibi müzik dinlerim hep
şimdi sevdacım adın sevda mı bilmiyorum niye sevda yazdıysam,
ben biraz ağır konuşacağım ister küs ister küsme....şimdi 22 yaşında genç bir kız neden 4 yıldır evden çıkmaz sebep nedir? kiloyu falan geç, herkes zayıf olursa diyetisyenler nasıl para kazanacak doktorlar ilaç firmaları fast foodlar büyük beden kıyafet satanlar bitmez bunlar
lise bitti sonrasında ünv okudun mu ya da neden evdesin şu an seni eve tıkan sebep nedir ben esas onu merak ettim. 22 yaşında umutsuzluk mutsuzluk kaderine terkedilmişlik 2 hafta içinde 2 kez bırakmak istedin sonra devam ettin...öncelikle kararlı ol, gencecik tazecik bir vücudun var bunu avantaja çevir, bizler gibi 30 u geçmiş doğum yapmış değilsin ki neyin tükenmişliği bu. bir başlasan ne kadar çabuk vereceksin o kiloları...
öncelikle kendini bir sokağa at, çık gez parklara dolaş temiz hava al güneşin tadını çıkar. kilo tamam evet bir sorun ama esas sorun senin kendi içinde, öncelikle kabuğundan çık bakalım. arkadaş çevren yok mu böyle gezebileceğin dertleşebileceğin sosyal ortamlara girebileceğin yani muhakkak vardır. ablan haklı çünkü başlayıp başlayıp bırakmışsın bence üzüldüğü için sana öyle dedi, belki sen de üzülürsün de devam edersin diye. evet kötü bir taktiktir ama başarıya götürür. çoğumuzun başlama sebebi de, en sevdiklerimizi gerçekleri acı acı yüzümüze söylemesidir.
şöyle bir şey de var, ben insanları olduğu gibi kabullenmek isterim. kimi kilolu olur kimi zayıf, ne yani kilolular denize giremez mi, yooo girer, kilolular elbise giyemez mi, yooo çok da güzel giyer, peki bunlar enin hayatını zehir etmeye değer mi DEĞMEZ..
Bak güzelim ne istediğine kendin karar vereceksin...ister böyle kal , ister zayıfla nasıl mutlu olacaksan öyle ol TERCİH SENİN.öpüyorum seni ve kimse senden değerli değil en değerli sensin bunu unutma.
ay canım aynı ben 1,58 ve 85 kg dum seni hayal edebiliyorum yaşadıklarını anlayabiliyorum
madalyalı beybi kız M Mitsuomi sen benle aynı şeyleri yaşamışsın yemin ederim gel sarılalımkilo alışımız bile birbirine benziyo. temmuz hedefimiz bile aynı
Bence deneme.YapH Heart of Gold söylediklrin hiç ağır sözler değildi aslında sadece gerçekleri söyledin ve haklısında küsülecek darılacak birşey yok dediğim gibi eğer grubun admini kabul ederse sonkez denenek istiyorum bu defa olur inşallah
anladım canım sen kilo verebildigine inanıyorsan sıkıntı yok :)
valla çok zor zamanlardı canım ya elbise almaya giderdim ağlayarak dönerdim çünkü yaşına uygun elbise bulamıyordum kilodan
tabi olacağız canım biz burda sadece takim değiliz kardeşgibiyiz çünkü ayni kaderi paylaşıyoruz hepimiz ayni dertten muzdaribiz.. Ama basaracagiz
valla yasayan anlar canım ancak çok zor ama basedilmeyecek birşey deil basaracagiz hepimiz
ben doğumdan sonra alışverişe gittim gülüm hamilelik pantolonu dışında pantolon olmuyor du.48 beden pantolona girdimanladım canım sen kilo verebildigine inanıyorsan sıkıntı yok :)
valla çok zor zamanlardı canım ya elbise almaya giderdim ağlayarak dönerdim çünkü yaşına uygun elbise bulamıyordum kilodan
tabi olacağız canım biz burda sadece takim değiliz kardeşgibiyiz çünkü ayni kaderi paylaşıyoruz hepimiz ayni dertten muzdaribiz.. Ama basaracagiz
valla yasayan anlar canım ancak çok zor ama basedilmeyecek birşey deil basaracagiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?