Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim senin gibiydim bende.. empati yapıyorum senin psikolojini umutsuzlugunu görüyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki seni:) ben madem basarmisim emin ol sende basarirsin ama ablan yada herkimse kimseye bel baglama kendi hayatin ben basaracam de ve basar :))

ohh ne güzel yapmışsınbenim 30 dk lık daha yürüyüşüm var sonra akşam eşim gelsin öyle ondan sonra duş alıcam.bahar geldi şükür ya benim oğlanda bende dışarı yüzü gördük

Havalar güzel olunca daha bi neşeli oluyoruz dışarı çıkıp temiz hava almak ooh miss akşam yemekten sonra mı yapacaksın yürüyüşü bende burdan eşlik ederim sana

İviiit before - after isterizzz isterizzz bende paylaşırım öncesi sonrasını birinde yaşlı teyze gibiyim diğerinde çıtırlık hatun

Ben turşu cin biberde yemiştim yazmayı unutmuşum
Sanırım o yüzden olsa gerek düne göre artı çıktım

yaa ben de yemiştim c.tesi köftenin yanında sırf hızlansın bağırsak çalışsın diye ama artık yemeyeceğim bu ne yaa

Kızlar eşimle alışverişe gidiyoruz, yaşasıııın :))))

iyi alışverişler canım

elma sirkeli su bana çok yarıyor dene istersen

canım 2 aydır her sabah düzenli olarak elma sirkeli su içiyorum aç karnına ama bu aralar yine yavaşladı bağırsak düzenim

ben de sinirleneceğim birazdan

kızlar napıyorsunuz?hava çok güzel oğlumla dışarda dolandık birazsonra o yattı ben yürüdüm biraz bulaşık yıkamam lazım ama yoruldum

ohh ne güzel ben de yürüdüm geldim 1 saat

ben de tek yürüyorum çok da güzel aynı senin gibi müzik dinlerim hep

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani

şimdi sevdacım adın sevda mı bilmiyorum niye sevda yazdıysam,

ben biraz ağır konuşacağım ister küs ister küsme....şimdi 22 yaşında genç bir kız neden 4 yıldır evden çıkmaz sebep nedir? kiloyu falan geç, herkes zayıf olursa diyetisyenler nasıl para kazanacak doktorlar ilaç firmaları fast foodlar büyük beden kıyafet satanlar bitmez bunlar

lise bitti sonrasında ünv okudun mu ya da neden evdesin şu an seni eve tıkan sebep nedir ben esas onu merak ettim. 22 yaşında umutsuzluk mutsuzluk kaderine terkedilmişlik 2 hafta içinde 2 kez bırakmak istedin sonra devam ettin...öncelikle kararlı ol, gencecik tazecik bir vücudun var bunu avantaja çevir, bizler gibi 30 u geçmiş doğum yapmış değilsin ki neyin tükenmişliği bu. bir başlasan ne kadar çabuk vereceksin o kiloları...

öncelikle kendini bir sokağa at, çık gez parklara dolaş temiz hava al güneşin tadını çıkar. kilo tamam evet bir sorun ama esas sorun senin kendi içinde, öncelikle kabuğundan çık bakalım. arkadaş çevren yok mu böyle gezebileceğin dertleşebileceğin sosyal ortamlara girebileceğin yani muhakkak vardır. ablan haklı çünkü başlayıp başlayıp bırakmışsın bence üzüldüğü için sana öyle dedi, belki sen de üzülürsün de devam edersin diye. evet kötü bir taktiktir ama başarıya götürür. çoğumuzun başlama sebebi de, en sevdiklerimizi gerçekleri acı acı yüzümüze söylemesidir.

şöyle bir şey de var, ben insanları olduğu gibi kabullenmek isterim. kimi kilolu olur kimi zayıf, ne yani kilolular denize giremez mi, yooo girer, kilolular elbise giyemez mi, yooo çok da güzel giyer, peki bunlar enin hayatını zehir etmeye değer mi DEĞMEZ..

Bak güzelim ne istediğine kendin karar vereceksin...ister böyle kal , ister zayıfla nasıl mutlu olacaksan öyle ol TERCİH SENİN. öpüyorum seni ve kimse senden değerli değil en değerli sensin bunu unutma.

ay canım aynı ben 1,58 ve 85 kg dum seni hayal edebiliyorum yaşadıklarını anlayabiliyorum

İviiit before - after isterizzz isterizzz bende paylaşırım öncesi sonrasını birinde yaşlı teyze gibiyim diğerinde çıtırlık hatun

madalyalı beybi kız M Mitsuomi sen benle aynı şeyleri yaşamışsın yemin ederim gel sarılalım kilo alışımız bile birbirine benziyo. temmuz hedefimiz bile aynı

Sevdaerlnn87 canım sen azimini kaybetme yeter

Bluedreamer02 canım eve gideyim yapıcam size öncesi sonrası. heveslendirdin beni

benim kilo verme serüvenim 32 yaşındaki ablam doğum yaptıktan sonra yan yana ortaköyde çekildiğimiz fotoğraftı... ablam yeni doğum yapmış kilolu olan bi kadındı ve ben en en en az onun kadar kilolu ve göbekliydim.. işte o gün tak dedim yeter kızım

eve gdiyim şuanki halimi çekicem ve o fotoğrafla önce sonra yapıcam bekleyin beniiii

tamam hadi bakalım bundan sonra seni takipteyim menüne ve sporuna ayrıca bakacağım

bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar herkese hayırlı günler iyisinizdir insallah dün hiç giremedim nöbetiycdim.pek dikkat de edemedim maalesef yazicam tabii ki

Havalar güzel olunca daha bi neşeli oluyoruz dışarı çıkıp temiz hava almak ooh miss akşam yemekten sonra mı yapacaksın yürüyüşü bende burdan eşlik ederim sana
evet yemek yiyorum eşim geliyor o yiyor yemeğini sonra oğluşu ona emanet edp yürüyüyorum.olur daha keyifli olur hemdeyaa çok seviyorum bu havalarıbiraz daha ısınsın da oğluşla gezip tozacam yaa

Dünkü menü:
sabah:yumurta, 2 dilim ekmek ,2 kk yağsız peynir
öğle:yemek yapamamıştim yorgunluktan domates peynir 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği yoğurt 4 yk peynirli makarna.

beni de etiketlemeyi unutmaa

kahvemi yaptım oturuyorum kızlar siz naptınız?sabah yürüyüş te 5 dk kadar koştum ayaklarım ağrı dı yaaama koşunca 5 dk bide ne ter attım

anladım canım sen kilo verebildigine inanıyorsan sıkıntı yok :)

ayy senle nerdeyse anı şeyleri yaşamışız gülüm bende öyleydim

valla çok zor zamanlardı canım ya elbise almaya giderdim ağlayarak dönerdim çünkü yaşına uygun elbise bulamıyordum kilodan
Çok teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz gerçekten

tabi olacağız canım biz burda sadece takim değiliz kardeşgibiyiz çünkü ayni kaderi paylaşıyoruz hepimiz ayni dertten muzdaribiz.. Ama basaracagiz

valla yasayan anlar canım ancak çok zor ama basedilmeyecek birşey deil basaracagiz hepimiz

bizde heveslendık beklıyoruz bak..

Bence deneme.Yap deneme diye her basladign ufak bi sekteye ugrayinca tamam ben yapamiyorum olmuyor dyip kestirip atiyor insan.ve bunun zarari sadece kendine.basla ve yap.bi iki gun yolunda ucuncu gun kacirdin mi yaz buraya korkma ceza veriyor ya fatime inan telafisi ve bidaha elin o kacrdign seye gttignde dusunuyosun.vazgecmek yok vazgecersen kaybedersin.abla tavsiyesi canim

bende görmek istiyorum

verıyorum kuzum ben gecen sene dıyetsyenlşe snra kendım devam ederek 12 kılo verdm dugun ıcın malum dugun sonrası aldm smdı tekrar kendım basladm + spor eklendı buna ınsallah olcak genede tesekkur ederm

ben doğumdan sonra alışverişe gittim gülüm hamilelik pantolonu dışında pantolon olmuyor du.48 beden pantolona girdimayy bir ağlama tuttu beni orda.yolda gelene kadar ağladım zaten o gün de kararımı verdim ve başladım.öncesi de zaten aynı senin gibi durumlar yaşadım yalnız çocuk için tedaviye başlayınca vermeye başlamıştım 69 u gördüm o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…