Ablam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorumCanim istersen ayrilabilirsin buna saygi duyariz ama inancli bisekilde..aranizda ayrilsamda diyetime devam edicem gibi sozler diyerek yani:) ne demek öyle ablamin dedigi giibi ablan nerden biliyor hep kilolu kalacaksin??lutfen moralini yüksek tut kimsenin seni böyle uzmesine izin verme ablan cok yanlis konusmus seninle ne dedi bilmiyorum ama seni cok uzdugu belli :/sinirlendim bak simdi
Ancak hastaneye gitmek için evden çıkıyorumAblam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
kızlar napıyorsunuz?hava çok güzel oğlumla dışarda dolandık birazsonra o yattı ben yürüdüm biraz bulaşık yıkamam lazım ama yoruldum
ooooo olmaz ki böyleeAblam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
Ablam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
ohh ne güzel yapmışsınOhhh missss :))) Bende dışarda yürüdüm 1 saat kadar tek başına sıkıcı oluyor taktım kulaklığı müzik dinleyerek çok güzel geçti. Duşumu alıp yemek hazırlıycam evdekilere de bende yoruldum popomun üstüne oturmak istiyorum :))))
Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum kilolu bi insan olduğumu ve böyle kalacağımı kabul etmem lazım ablamın dediği gibi yani
ayy senle nerdeyse anı şeyleri yaşamışız gülüm bende öyleydimcanım kendini niye uzuyorsun.. Sakin öyle düşünme niye mahkummussun boyle yasamaya .. Mahkum olsam ben olurdum heralde 3 sene önce bekarken tam 85 kiloydum ve 1.58 boyla düşün nasıl bi görüntü ve 18 yaşında bi kizin halini düşün bugün arkadaşlarım dalga geçerdi .. OOkulda bi şey yerken saklı gizli yerdim sanki suç zayıflar yerken dikkat çekmezdi ama ben yerken düşün insanların bakışlarınısonra nişanlandık 3 4 ay sonra ve ben patates kızartması abur cubur kola bagimlisiydim sabah kahvaltısında bile kola içerdim düşün akrabalarimdan yakin biri taki bana dugununde bu halde gelinlik giyip cikarsan valla ben bile kınarım gülerim diyene kadar.. Dur dedim o an kolayı bıraktım patates kızartması sabah öğle aksam yerken nerdeyse hic yememeye başladım ve 4 5 ay içinde 85 kilodan 64 e düştüm.. Basarabiliniyor sadece iste ...evlendikten sonra hamilelik falan geri 71 oldum simdi bak 60 kıloyum hic uzulme başaracaksın
Çok teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz gerçektencanım kendini niye uzuyorsun.. Sakin öyle düşünme niye mahkummussun boyle yasamaya .. Mahkum olsam ben olurdum heralde 3 sene önce bekarken tam 85 kiloydum ve 1.58 boyla düşün nasıl bi görüntü ve 18 yaşında bi kizin halini düşün bugün arkadaşlarım dalga geçerdi .. OOkulda bi şey yerken saklı gizli yerdim sanki suç zayıflar yerken dikkat çekmezdi ama ben yerken düşün insanların bakışlarınısonra nişanlandık 3 4 ay sonra ve ben patates kızartması abur cubur kola bagimlisiydim sabah kahvaltısında bile kola içerdim düşün akrabalarimdan yakin biri taki bana dugununde bu halde gelinlik giyip cikarsan valla ben bile kınarım gülerim diyene kadar.. Dur dedim o an kolayı bıraktım patates kızartması sabah öğle aksam yerken nerdeyse hic yememeye başladım ve 4 5 ay içinde 85 kilodan 64 e düştüm.. Basarabiliniyor sadece iste ...evlendikten sonra hamilelik falan geri 71 oldum simdi bak 60 kıloyum hic uzulme başaracaksın
Ohooo be canım daha 22 yaşındasın. neyin kabullenmesi bu? evleniceksin çocukların olucak ohoooo... ablanmış bilmem neymiş kimsenin desteğine ihtiyacın yok. kendinin kendine saygısı olsun. ben 20 yaşındaydım 20 kilo verdim. he kendi başına yapamıyosan madem öyle devlet hastanesinden yada özelden diyetisyen desteği al. havalar güzelleşiyo hiç bişey yapamıyosan 45 dk 1 saat yürü. belediyelerin spor salonlarına git. ben size öncesi sonrası dahi yaparım ama önce 56 55 olayım. olsan 45 50 yaşında hadi kabullen dicemde gülüm daha yolun başındasınAblam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
Evet haklısınOhooo be canım daha 22 yaşındasın. neyin kabullenmesi bu? evleniceksin çocukların olucak ohoooo... ablanmış bilmem neymiş kimsenin desteğine ihtiyacın yok. kendinin kendine saygısı olsun. ben 20 yaşındaydım 20 kilo verdim. he kendi başına yapamıyosan madem öyle devlet hastanesinden yada özelden diyetisyen desteği al. havalar güzelleşiyo hiç bişey yapamıyosan 45 dk 1 saat yürü. belediyelerin spor salonlarına git. ben size öncesi sonrası dahi yaparım ama önce 56 55 olayım. olsan 45 50 yaşında hadi kabullen dicemde gülüm daha yolun başındasın
hepiniz çok haklısınız ama çok istiyorum bende aslındaooooo olmaz ki böyleeçok kızdım sana şu an neden böyle düşünüyorsun yaa çık dolaş gez uzun yürüyüşler yap balım kendini neden dışardan soyutluyorsun.istersen olur olmaz diye bişey yok.
Tamam gerçekten çok teşekkür ederim yorumlarınız içinve ben ilk diyete başladığımda tartının sabitlenmesini beklemeden utanıp atladım tartıdan. atladığımda ibre 78di... sen düşün. ilk başlarda haftada 2.5 kg dahi verirsin verdikçe hırslanırsın. kendine hakim ol sadece...Sevdaerlnn87
Eğer admin kabul ederse son bir kez daha denrmek istiyorum ozaman çünkü geçen haftada dayanamayıp yemeklere saldırdımCanım benim bende 90 kiloyken sayısını hatırlayamayacağım kadar çok diyet yaptım hepside fiyasko oldu senin dediğin gibi yemeklere saldırmaya başladım çünkü hep aç bıraktım kendimi ama diyet değil sağlıklı beslenmeyle verirsin kiloları ablanı takma bence ona ihtiyacın yok ki kendi kafanda bitir ve busefer olacak de kendini eve kapatman çok yanlış dışarı çık yürüyüş yap neden bu kadar bunaltıyorsun kendini aynı kilodayız ve o kadarda fazla bi kilon yok ki ???
bir kere diyetten önce şu eve kapanmanı bırak.hergün kural gibi olmalı 1 saat yürümelisin gülüm.sakın sakın eve kapanma çık dışarı sosyalleş.yürümeyi şart koy kendine.diyeti başta çok sıkma git gide porsiyon küçült bir kerede kesemezsin belkihepiniz çok haklısınız ama çok istiyorum bende aslında
Bende ogle yemegi oluyodu nrmalde sebze dun olay braz karisti ama aksam ve kahvalti arasina bi ogun,meyve yada form tok tutuck minik bisiler sıkstrarak menume yon vermk istiyorm bkalimHaklısın canım meyve yada kuruyemiş sıkıştırırım araya zaten bugün deneme amaçlı yapacağım baktım olmuyo eski düzenime dönerim ama 2 öğün beslenmeyle leptin hormonunu çalışırtırmayı düşünüyorum 2 öğün arası ne kadar uzarsa benim için o kadar iyitabii bunlar hep sözde bakalım bugün dayanabilecek miyim :)) yok canım benim tansiyonla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür. Sende mi 2 öğün besleneceksin bugün ?
Gerçekten burada sizin gibi insanlarla tanışmak insanı şaşırtıyor insan böyle insanlar var mı diye şaşırıyor abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben çok ciddiyim çok destek oluyorsunuz bide üşenmeyip uzun uzun yazıyorsunuzYağmurun dedigi gibi bende 18 yasimda 20 kilo verdim 2 yil önce yani:) 78kiloydum1.62 boyla yani berbattim..ergenlikte birden bire75in üstune ciktim ve canim 4 sene boyunca o sekilde gezdim durdum berbat bi fizigim vardi ablamin nisaninda bile kiyafet bulamiyodum:/ diyete basloyodum 3 .günü bozuyodum..bu boyle aylarca hatta yillarca devam ettim sonra birden kararimi verdim diyete basladim ilk olarak 71kiloya dustum bu beni cok motive etti cunku yillardir 75in altina dusmemistim sonra 3 aya yakin hic kacamak yapmadim diyetime saygili oldum en kalabalik gezmelerde bile diyetimi bozmadim hatta bigun ben yemegimi bitirdikten sonra sebze dolmasi yapmisti annem saat akşam 8i geciyodu ben yeme isini 6da birakirdim..herkes yemege oturdu resmen o gün ağladım sebze dolmasi cok severdim annemler herkes cok israr etti ama yemedim eger yeseydim diyetimi bozmus olacaktim sadece 3 ayda 58e düstum..2 yildir prenses gibi dolaniyodum bi dugunmu oldu istediğimi alir giyerdim gezmelerde istedigim kombini yapardim emin ol elbise giydigim zamanki mutlulugumu yemek yerken alamiyordum:)sonra bu kis tekrar 67e ciktim ve hemen takima geldim simdide burda hedefime ulaşacagima inaniyorum ..inancini kaybetme canim:)20yasindayim temmuzda 21 olcam o zamana kadar 53 olmak hedefim yani yine bi 10 kilodan fazlam var benimde ama inancim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?