Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar akşama ne yapıyorsunuzz yaa,ben napsam diye düşünüyorum sabah beri

Çok teşekkür ederim

Dünkü menü:
sabah:yumurta, 2 dilim ekmek ,2 kk yağsız peynir
öğle:yemek yapamamıştim yorgunluktan domates peynir 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği yoğurt 4 yk peynirli makarna.

aksamki makarna hariç güzel canım birde su ve spor yok

verıyorum kuzum ben gecen sene dıyetsyenlşe snra kendım devam ederek 12 kılo verdm dugun ıcın malum dugun sonrası aldm smdı tekrar kendım basladm + spor eklendı buna ınsallah olcak genede tesekkur ederm

anladım canım o zaman benlik sıkıntı yok

valla benim Hamilelikte ben 75 i gördüm ama sonra düştüm şükür

kızlar akşama ne yapıyorsunuzz yaa,ben napsam diye düşünüyorum sabah beri
ben ıspanak dusunuyorum bakalım birde mercimek çorbası var

Çok teşekkür ederim
birde bazen aile içinde bile hatta bazen değil asıl aile içinde motive düşürenler oluyor abla bile olsa...lütfen kulağını tıka ben çoğu zaman çok etkileniyorum kızlar da biliyor motivasyon yerle bir oluyor ama en son ki olaydan ders çıkardım ve kulağımı tıkadım kendime bakıyorum.sende radikal bir karar al ve arkasında dur kendine bakbaşaracaksın,hepbirlikte başarıcaz

mikserim bozuldu serviste çorba yapamıyorum o yüzdenıspanak ta dün değil önceki gün yaptım hatta kalmıştı sonraki gün sabah ta yemiştim.eşime makarna yapayım kendime de salata yoğurt pazarada gidemedim alternatifim yok

Ben geldimm millet napıyorsunuz bakalım..?
Dün dediğim gibi iki öğün yapıcam öğlen meyveyle geçiştirdim bi saat sabah yarım saatte az önce yürüyüş yaptım akşam içinde pırasa hazırlıyorum. Çok seviyorum sebze yemeklerini hatta bayılıyorumm. kardeşim nefret ettiği için ben yerken ters ters bakıyor ona inat akşam gözünün önünde yiyeceğim

anladım canım :) bügunlükte öyle idare edin yapacak bisey yok

kızlar 2 elbisede kargoya verilmiş,çok heycanlanıyorumbakalım nasıl olacakk
hayırlı olsun canım güle güle giy

4 yk anca gelirdi canım. Mümkün olduğunca küçük tabak kullanıyorum. Göz yanılsaması oluyor, büyük porsiyon yiyormuş gibi hissediyorum.
anladım canım :)

Son düzenleme:
kızlar 2 elbisede kargoya verilmiş,çok heycanlanıyorumbakalım nasıl olacakk

Beni de heveslendiriyorsun ya bende bakıyorum internetten ama henüz almayı düşünmedim. İnternette pek güvenemiyorum nedense. Geçen hafta Avm de kendime bi tane gömlek bir tane de tunik aldım küçük beden hırs yaptım mecbur gireceğim içine. Elbiseleri giydiğinde resim isterizzz ona göre :)))

anladım canım :) büyüklükte öyle idare edin yapacak bisey yok

hayırlı olsun canım güle güle giy

anladım canım :)
bakalım ya gülerek giyecem ya somurtarak küçük bedeb sipariş ettim.ama küçük olunca daha hırs yapıyor insan

resmi düğün günü atarım kapıda ödeme yapıcam gülüm öbür türlü bende çok tırsarımbişey söyleyimmi bayram için bile bakıyorum şimdiden gerçekten daha çok hırs oluyor bide çocukla çarşı pazar dolaşana kadar böyle daha rahat hem küçük beden daha gaza getiriyor

Çok teşekkür ederim
canım ben 10 senedir kiloluyum ben de çok asosyaldim sonra geldi bir anti depresan ki ben ozaman 170 boyunda 59 kilo manken gibi kızdım hakikaten de güzeldim hatta istersen resmimi bile ekleyebilirim ozaman ki halimin ve şimdiki halimi arada sadece 10 sene var ama 30 sene var gibi duruyor
anti depresandan (antidepresana ihtiyaç duymamın en büyük sebebi asosyal bir hayat sürmemden kaynaklanmış doktorum öyle dedi) sonra aşırı kilo almaya başladım ve kilo aldıkça daha çok eve kapandım kilolarından kurtulmanın en iyi ilacı zayıf insanları seyret onlar gibi olmak için dua et sürekli ve bunu iste inan her zayıf insanı gördükçe sen de isteyeceksin 10 senedir neden kilolusun diyeceksin
anti depresan sonra sınavlar sonra iki çocuk ikisi de ardarda olunca şu an 32 yaşındayım ve artık 20 li yaşlarıma dönmeyi istiyorum özledim yaa
lütfen kendini eve kapatma eğer park varsa çevrende anneni babanı al kim uygun olursa her gün birini al beraber yürüyün hem vakit geçirirsin hem de dışarıya karşı daha cesur olursun eve kapandıkça zayıf çıtırları rakiplerimizi göremiyoruz aynaya bakma ihtiyacı da olmuyor sonra yiyerek kendimizi oyalıyoruz mutluluğu yemeklerde arıyoruz da ondan bırakıyoruz
kendimizi mutlu etmek için hobi edin ben mesela şimdi elişi falan yapıyorum yürüyüşe gidiyorum bu yaştan sonra kpss ye hazırlanıyorum
zayıf insanların ortak yönü yemek yiyemeyecek kadar yoğun olmaları ve çok aktif hareketli olmaları yok öyle bünye falan hikaye eğer Allah korusun kanser hastası değilse kimse öyle hem yiyip hem kilo veremez bir diyetisyenin cümlesi bunlar
ben demiyorum
Sen herkesten daha çok hak ediyorsun zayıf olmayı
kendi kendime sürekli ben zayıflarsam sizden daha güzel olurum diyorum hakikaten kesiyor iştahımı

vazgeçme sen vazgeçersen kimse seni zorla zayıflatamaz da uğraşmaz zaten baksana ablanın bile gücü tükenmiş sen sadece sınırsız gücünle kendini kurtarabilirsin
ben tam beş senedir zayıflamayı deniyorum ve 107 ile 97 arası gidiyorum ama vazgeçmeyeceğim son nefesime kadar da vazgeçmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…