Çok teşekkür ederimBence deneme.Yapdeneme diye her basladign ufak bi sekteye ugrayinca tamam ben yapamiyorum olmuyor dyip kestirip atiyor insan.ve bunun zarari sadece kendine.basla ve yap.bi iki gun yolunda ucuncu gun kacirdin mi yaz buraya korkma ceza veriyor ya fatime inan telafisi ve bidaha elin o kacrdign seye gttignde dusunuyosun.vazgecmek yok vazgecersen kaybedersin.abla tavsiyesi canim
Dünkü menü:
sabah:yumurta, 2 dilim ekmek ,2 kk yağsız peynir
öğle:yemek yapamamıştim yorgunluktan domates peynir 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği yoğurt 4 yk peynirli makarna.
verıyorum kuzum ben gecen sene dıyetsyenlşe snra kendım devam ederek 12 kılo verdm dugun ıcın malum dugun sonrası aldm smdı tekrar kendım basladm + spor eklendı buna ınsallah olcak genede tesekkur ederm
ben doğumdan sonra alışverişe gittim gülüm hamilelik pantolonu dışında pantolon olmuyor du.48 beden pantolona girdimayy bir ağlama tuttu beni orda.yolda gelene kadar ağladım zaten o gün de kararımı verdim ve başladım.öncesi de zaten aynı senin gibi durumlar yaşadım yalnız çocuk için tedaviye başlayınca vermeye başlamıştım 69 u gördüm o zamanlar
ben ıspanak dusunuyorum bakalım birde mercimek çorbası varkızlar akşama ne yapıyorsunuzz yaa,ben napsam diye düşünüyorum sabah beri
birde bazen aile içinde bile hatta bazen değil asıl aile içinde motive düşürenler oluyor abla bile olsa...lütfen kulağını tıka ben çoğu zaman çok etkileniyorum kızlar da biliyor motivasyon yerle bir oluyor ama en son ki olaydan ders çıkardım ve kulağımı tıkadım kendime bakıyorum.sende radikal bir karar al ve arkasında dur kendine bakÇok teşekkür ederim
mikserim bozuldu serviste çorba yapamıyorum o yüzdenaksamki makarna hariç güzel canım birde su ve spor yok
anladım canım o zaman benlik sıkıntı yok
valla benim Hamilelikte ben 75 i gördüm ama sonra düştüm şükür
ben ıspanak dusunuyorum bakalım birde mercimek çorbası var
birde bazen aile içinde bile hatta bazen değil asıl aile içinde motive düşürenler oluyor abla bile olsa...lütfen kulağını tıka ben çoğu zaman çok etkileniyorum kızlar da biliyor motivasyon yerle bir oluyor ama en son ki olaydan ders çıkardım ve kulağımı tıkadım kendime bakıyorum.sende radikal bir karar al ve arkasında dur kendine bakbaşaracaksın,hepbirlikte başarıcaz [/QUOTE ablam aslında kilo vermemi eski halime dönmemi okadar istiyoki brnim kadar istiyo oda ama artık oda haklı yoksa o çok istiyo yorumun için teşekkürler ayrıca
4 yk anca gelirdi canım. Mümkün olduğunca küçük tabak kullanıyorum. Göz yanılsaması oluyor, büyük porsiyon yiyormuş gibi hissediyorum.bir kase kısır fazla olmuş canım kısır tabağı buyukmuydu?
güzel olmuş :)
mikserim bozuldu serviste çorba yapamıyorum o yüzdenıspanak ta dün değil önceki gün yaptım hatta kalmıştı sonraki gün sabah ta yemiştim.eşime makarna yapayım kendime de salata yoğurt pazarada gidemedim alternatifim yok
hayırlı olsun canım güle güle giykızlar 2 elbisede kargoya verilmiş,çok heycanlanıyorumbakalım nasıl olacakk
anladım canım :)4 yk anca gelirdi canım. Mümkün olduğunca küçük tabak kullanıyorum. Göz yanılsaması oluyor, büyük porsiyon yiyormuş gibi hissediyorum.
kızlar 2 elbisede kargoya verilmiş,çok heycanlanıyorumbakalım nasıl olacakk
bakalım ya gülerek giyecem ya somurtarak küçük bedeb sipariş ettim.ama küçük olunca daha hırs yapıyor insananladım canım :) büyüklükte öyle idare edin yapacak bisey yok
hayırlı olsun canım güle güle giy
anladım canım :)
resmi düğün günü atarımBeni de heveslendiriyorsun ya bende bakıyorum internetten ama henüz almayı düşünmedim. İnternette pek güvenemiyorum nedense. Geçen hafta Avm de kendime bi tane gömlek bir tane de tunik aldım küçük beden hırs yaptım mecbur gireceğim içine. Elbiseleri giydiğinde resim isterizzz ona göre :)))
bakalım ya gülerek giyecem ya somurtarak küçük bedeb sipariş ettim.ama küçük olunca daha hırs yapıyor insan
inşallahgülerek giyersin insAllah :)
Asya herkesi elbise muptelasi ettin sanirsaminşallah
Asya herkesi elbise muptelasi ettin sanirsam
canım ben 10 senedir kiloluyum ben de çok asosyaldim sonra geldi bir anti depresan ki ben ozaman 170 boyunda 59 kilo manken gibi kızdım hakikaten de güzeldim hatta istersen resmimi bile ekleyebilirim ozaman ki halimin ve şimdiki halimi arada sadece 10 sene var ama 30 sene var gibi duruyorÇok teşekkür ederim
Tabikisideevettt yaz geliyor balım tiril tiril giymek var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?