Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne varsa sebze de var bizi bu hale getirenler hamur işi ve tatlılar zaten

canım ablan bıkmış olabilir hatta annen bile bıkabilir ama şunu unutma kilo = hastalık
ben ne zaman kilo aldım o zaman yürüyüşüm yavaşladı ozaman tembellik başladı bende ve çok şeyi kaybettirdi bana
şeker,kalp, tansiyon böbrek kanser hastalıklarının en büyük risk hep kilolu olanlarda çıkıyor Allah korusun
bunlar artık yaşlıların hastalığı değil gençlerde çok yaygınlaştı artık haberleri takip edersen görürsün kilolu yaşamak hasta ve aciz olmakla aynı bence kilolu olmaktan kurtulmanın çaresi de sağlıklı seviye de aç kalmak tan geçiyor ve egzersizden evde yapabileceğin çok neşeli egzersizler var youtube dan bakabilirsin

eveeet kızlar bugünkü menüm
sabah kalkınca ılık su
yarım saat sonra çörek otu yağı ve su
yarım saat sonra tekrar su
saat 10 gibi bir adet elma (artık evden sadece elma getireceğim 96 yı görene kadar çok az yiyeceğim) yeter artık kilolu olarak hayatımı sürdürmek istemiyorum onlar beni bırakmasa da ben bu yağları eritip yok edeceğim

öğlen:13 gibi
yağsız tuzsuz salata 1 kase kadar
köfte (3 adet)

ara: çay şekersiz

akşam :1 küçük kase pırasa
yoğurt ile

su 3 litre
spor bugün yok akşam evde yapabilirsem leslie 3 mil inş

Karaca'dan süper bir granit serisi hanımlar..

On parmağında on marifet olan hanımlar için Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi ile daha lezzetli tarifler sofralarınıza teşrif edecek.

Biliyoruz ki yemek yapmak biraz yetenek işi. Tabi mutfaktaki tencere tavanın da lezzetli sofralar sunmanızda emeği yok sayılamaz. Yemek yaparken yeteneğiniz, püf noktalarınız kadar kullandığınız tencere ve tavanın kalitesinin de yemeğinize ayrı lezzet kattığını hatırlatmak isteriz!

Modellere buradan ulaşabilirsiniz!

menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
5 zeytin
peynir
sütlükahve

2. öğün
1 elma,2 çay kaşığı krem çikolata(canım çokk çekti)
5 kaşık yoğurtlu bakla
salata

su 2 lt
spor 30+30 dk yürüyüş,200 twist,200 side bend

hani geçen 2 elbise paylaşmıştım ya hatırladın mı biri bordo elbise biri mor abiye.aslında moru almıyordum eşim özür mayetinde onuda siperiş ver dedi

ben onu kacırmısım canım ya ama sevındım ne guzel al tabı gule gule gıy ınsallah guzel olurlar.

Bende 1 yıl antidepresan kullandım zaten asosyalliğim yüzündrn üniversiteye başladım ve birgün sonra bıraktım sadece birgün sürdü insanlarla konuşurken heyecan yapıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bu kilolarda hep antidepresandan kalma bende eskiden zayıfken güzeldim şimdi şişman bi ev kızıyım yani 4 yılda baya değiştim şimdi tek hayalim eski halime dönmek yorumun içinde çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten sizinle konuşmak insana iyi geliyor

Çok teşekkürler

Bu sabah uyandığımda 3 kuru kayısı yedim.

Kahvaltım 10:00 : 2 dl peynir, 3 dilim sucuk, 1 tk pekmez, 1 dl kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı.

Ara 13:00 : 1 portakal

Akşam 17:30 : 1 tabak yumurtalı pırasa + 1 dilim kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı

1,5 saat yürüyüş yaptım toplamda 10.000 adım gösteriyor telefonumdaki program. Su yatana kadar 3 litre olur :)

kızlarrr bugunku menumuu paylaşıyorum hemen :)

kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su

kahvaltı:
2çeri domates
2yaprak marul
1salatalık
1.5kk peynir
şekersiz çay
2dilim karabugdaylı cavdarlı ekmek
1haşlanmış yumurta
1yk zeytinyağı

ara:türk kahvesi

öğle: (arkadaşımla yürüyüş yaptık ona geçtim sonra)
3kuru kayısı yedim
türk kahvesi içtik
eve gelince de 1muz
1bardak süt

akşam:
semizotu salatası
6yk tavuklu mantar sote

su:3lt olur yatana kadar
spor:
40-45dk yürüyüş
yatarken:yoğurt kürümde var
akşamları yeşil çay içmeye gayret ediyorum her menüde belirtmeme gerek varmı bilmem ama :)

canım bu sekilde yapacagına ekmege sürülen lorlardan al iki dilim ekmek arasına domates koy marul koy oo elmayı sabah tüketmen bence hatalı :/ yanii kahvaltı en önemli öğündür tüm günkü enerjin motivasyonun ona baglı oluyor en iyi sabahları yemelisin o elmayı öğle yemegine koy aksamda yine normal yedğin seyleri ye :/ kahvaltını atlamaa aç kalmak bünyeyi aç bırakmak yağı daha cok vücudunda tutmana sebep illede aç kalcam diyosan akşamki ögünlerin aç geçsin kahvaltı candır :)

Sabah
2 dilim ekmek
Yoğurtlu Karnabahar kızartması

Öğle
2 dilim ekmek
1 kase çorba
6 kaşık nohut yemeği

Ara
1 muz

Aksam
1 bardak yeşil cay

Su 2lt
Egzersiz 4000 adim
150 bacak ve karin egzersiz

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-04-18-43-57.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar albüme nasıl asya abla gibi fotoğraf ekleyip kaldırcam biriniz özelden anlatırmısınız? Buraya eklemek geçmişti aklımdan ama vazgeçtim o şekilde yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…