- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
ne varsa sebze de var bizi bu hale getirenler hamur işi ve tatlılar zatenBen geldimm milletnapıyorsunuz bakalım..?
Dün dediğim gibi iki öğün yapıcam öğlen meyveyle geçiştirdim bi saat sabah yarım saatte az önce yürüyüş yaptım akşam içinde pırasa hazırlıyorum. Çok seviyorum sebze yemeklerinihatta bayılıyorumm. kardeşim nefret ettiği için ben yerken ters ters bakıyor ona inat akşam gözünün önünde yiyeceğim
canım ablan bıkmış olabilir hatta annen bile bıkabilir ama şunu unutma kilo = hastalıkAblam brnden bıktı artık her ay diyete başlıyorum ve bırakıyorum ablam normalde bana çok destek olur hatta zayıflamamı çok istiyor ama artık brnim gibi oda bıktı boğazımı birtürlü tutamıyorum ablamda en iyisi kilolu olduğunu kabullen dedi çünkü ben evden dışarı çıkmıyorum 4 senedir ayda 1 bile çıktığım olmuyo bazen asosyal oldum kilolarım yüzünden bazen günlerce balkona bile çıkmıyordum bu 4 senede şimdi arada mecburen bişeyler almak için çikiyorum bide bu son 2 ayda nasıl olduysa bi on kez çıktım öyleyim yani kilolu olduğum için evden çıkmıyorum
ne aldın gene elbıse mı normal yazlık bıseler mı canım.evettt yaz geliyor balım tiril tiril giymek var yani
hani geçen 2 elbise paylaşmıştım ya hatırladın mı biri bordo elbise biri mor abiye.aslında moru almıyordum eşim özür mayetinde onuda siperiş ver dedine aldın gene elbıse mı normal yazlık bıseler mı canım.
hani geçen 2 elbise paylaşmıştım ya hatırladın mı biri bordo elbise biri mor abiye.aslında moru almıyordum eşim özür mayetinde onuda siperiş ver dedi
inşallah gülümben onu kacırmısım canım ya ama sevındım ne guzel al tabı gule gule gıy ınsallah guzel olurlar.
Bende 1 yıl antidepresan kullandım zaten asosyalliğim yüzündrn üniversiteye başladım ve birgün sonra bıraktım sadece birgün sürdü insanlarla konuşurken heyecan yapıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bu kilolarda hep antidepresandan kalma bende eskiden zayıfken güzeldim şimdi şişman bi ev kızıyım yani 4 yılda baya değiştim şimdi tek hayalim eski halime dönmek yorumun içinde çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten sizinle konuşmak insana iyi geliyorcanım ben 10 senedir kiloluyum ben de çok asosyaldim sonra geldi bir anti depresan ki ben ozaman 170 boyunda 59 kilo manken gibi kızdım hakikaten de güzeldim hatta istersen resmimi bile ekleyebilirim ozaman ki halimin ve şimdiki halimi arada sadece 10 sene var ama 30 sene var gibi duruyor
anti depresandan (antidepresana ihtiyaç duymamın en büyük sebebi asosyal bir hayat sürmemden kaynaklanmış doktorum öyle dedi) sonra aşırı kilo almaya başladım ve kilo aldıkça daha çok eve kapandım kilolarından kurtulmanın en iyi ilacı zayıf insanları seyret onlar gibi olmak için dua et sürekli ve bunu iste inan her zayıf insanı gördükçe sen de isteyeceksin 10 senedir neden kilolusun diyeceksin
anti depresan sonra sınavlar sonra iki çocuk ikisi de ardarda olunca şu an 32 yaşındayım ve artık 20 li yaşlarıma dönmeyi istiyorum özledim yaa
lütfen kendini eve kapatma eğer park varsa çevrende anneni babanı al kim uygun olursa her gün birini al beraber yürüyün hem vakit geçirirsin hem de dışarıya karşı daha cesur olursun eve kapandıkça zayıf çıtırları rakiplerimizi göremiyoruzaynaya bakma ihtiyacı da olmuyor sonra yiyerek kendimizi oyalıyoruz mutluluğu yemeklerde arıyoruz da ondan bırakıyoruz
kendimizi mutlu etmek için hobi edin ben mesela şimdi elişi falan yapıyorum yürüyüşe gidiyorum bu yaştan sonra kpss ye hazırlanıyorum
zayıf insanların ortak yönü yemek yiyemeyecek kadar yoğun olmaları ve çok aktif hareketli olmaları yok öyle bünye falan hikaye eğer Allah korusun kanser hastası değilse kimse öyle hem yiyip hem kilo veremez bir diyetisyenin cümlesi bunlar
ben demiyorum
Sen herkesten daha çok hak ediyorsun zayıf olmayı
kendi kendime sürekli ben zayıflarsam sizden daha güzel olurum diyorumhakikaten kesiyor iştahımı
vazgeçme sen vazgeçersen kimse seni zorla zayıflatamaz da uğraşmaz zaten baksana ablanın bile gücü tükenmiş sen sadece sınırsız gücünle kendini kurtarabilirsin
ben tam beş senedir zayıflamayı deniyorum ve 107 ile 97 arası gidiyorum ama vazgeçmeyeceğim son nefesime kadar da vazgeçmiycem
Çok teşekkürlercanım ben 10 senedir kiloluyum ben de çok asosyaldim sonra geldi bir anti depresan ki ben ozaman 170 boyunda 59 kilo manken gibi kızdım hakikaten de güzeldim hatta istersen resmimi bile ekleyebilirim ozaman ki halimin ve şimdiki halimi arada sadece 10 sene var ama 30 sene var gibi duruyor
anti depresandan (antidepresana ihtiyaç duymamın en büyük sebebi asosyal bir hayat sürmemden kaynaklanmış doktorum öyle dedi) sonra aşırı kilo almaya başladım ve kilo aldıkça daha çok eve kapandım kilolarından kurtulmanın en iyi ilacı zayıf insanları seyret onlar gibi olmak için dua et sürekli ve bunu iste inan her zayıf insanı gördükçe sen de isteyeceksin 10 senedir neden kilolusun diyeceksin
anti depresan sonra sınavlar sonra iki çocuk ikisi de ardarda olunca şu an 32 yaşındayım ve artık 20 li yaşlarıma dönmeyi istiyorum özledim yaa
lütfen kendini eve kapatma eğer park varsa çevrende anneni babanı al kim uygun olursa her gün birini al beraber yürüyün hem vakit geçirirsin hem de dışarıya karşı daha cesur olursun eve kapandıkça zayıf çıtırları rakiplerimizi göremiyoruzaynaya bakma ihtiyacı da olmuyor sonra yiyerek kendimizi oyalıyoruz mutluluğu yemeklerde arıyoruz da ondan bırakıyoruz
kendimizi mutlu etmek için hobi edin ben mesela şimdi elişi falan yapıyorum yürüyüşe gidiyorum bu yaştan sonra kpss ye hazırlanıyorum
zayıf insanların ortak yönü yemek yiyemeyecek kadar yoğun olmaları ve çok aktif hareketli olmaları yok öyle bünye falan hikaye eğer Allah korusun kanser hastası değilse kimse öyle hem yiyip hem kilo veremez bir diyetisyenin cümlesi bunlar
ben demiyorum
Sen herkesten daha çok hak ediyorsun zayıf olmayı
kendi kendime sürekli ben zayıflarsam sizden daha güzel olurum diyorumhakikaten kesiyor iştahımı
vazgeçme sen vazgeçersen kimse seni zorla zayıflatamaz da uğraşmaz zaten baksana ablanın bile gücü tükenmiş sen sadece sınırsız gücünle kendini kurtarabilirsin
ben tam beş senedir zayıflamayı deniyorum ve 107 ile 97 arası gidiyorum ama vazgeçmeyeceğim son nefesime kadar da vazgeçmiycem
güle güle giy canım sende oğluşundaKızlar döndük eve. Ciciler aldık oğluşlara. Bana da.
canım bu sekilde yapacagına ekmege sürülen lorlardan al iki dilim ekmek arasına domates koy marul koy oo elmayı sabah tüketmen bence hatalı :/ yanii kahvaltı en önemli öğündür tüm günkü enerjin motivasyonun ona baglı oluyor en iyi sabahları yemelisin o elmayı öğle yemegine koy aksamda yine normal yedğin seyleri ye :/ kahvaltını atlamaa aç kalmak bünyeyi aç bırakmak yağı daha cok vücudunda tutmana sebep illede aç kalcam diyosan akşamki ögünlerin aç geçsin kahvaltı candır :)eveeet kızlar bugünkü menüm
sabah kalkınca ılık su
yarım saat sonra çörek otu yağı ve su
yarım saat sonra tekrar su
saat 10 gibi bir adet elma (artık evden sadece elma getireceğim 96 yı görene kadar çok az yiyeceğim)yeter artık kilolu olarak hayatımı sürdürmek istemiyorum onlar beni bırakmasa da ben bu yağları eritip yok edeceğim
öğlen:13 gibi
yağsız tuzsuz salata 1 kase kadar
köfte (3 adet)
ara: çay şekersiz
akşam :1 küçük kase pırasa
yoğurt ile
su 3 litre
spor bugün yok akşam evde yapabilirsem leslie 3 mil inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?