Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar albüme nasıl asya abla gibi fotoğraf ekleyip kaldırcam biriniz özelden anlatırmısınız? Buraya eklemek geçmişti aklımdan ama vazgeçtim o şekilde yapıyım
canım album oluştur de oraya yükle albumu kimler görebilir kısmına d izlediklerimi seç sonrada görmesini istediğin kişileri izle tamamdır

kızlar netten o mor elbiseyi sipariş ettim ya kırmızısını arkadaşımın yengesi sipariş vermişçıldırdım resmen.iade eedecem ben kadına gıcık oldum önce ben sipariş verdim sen başka bak dedim aa sen iptal et diyor terbiyesiz.iade edincbilirmiyimkargo ücreti vs alıyorlarmı kızlar.paketi açmadan getiren kargoyla geri gönderebilir miyim

Bitane yükleyebildim hata veriyo şimdi devamını eklyemiyorum yaa . Evet canım hangi siteden aldıysan satıcı ile görüş iptal et. Firmaya göre değişiyo bazıları kargo ücreti almıyo bazıları alıyo asya_01

Aynı yerde mi giyeceksiniz ki?

Şimdi bak canım seni izlemeye aldım. Hoş pek anlamıyorum da öyle oluyo sanırım kabul et ve albümlerime bak
Gördüm eskiden baya zayıfmışsın yüzün değişmemiş ama vücudun kilolu sadece aslında yüzünde kilo almış ama değişmemiş bazılarını insan tanıyamıyo kilo alınca benim gibi ama allahtan seninki öyle değil

Kiloluyken de hemen hemen aynıydı yüzüm canım. Sadece gülünce gözlerim çizgi oluyodu artık azıcık gözüküyo

Göremezsin pis kız izliyomusun sanki beni hadi bak bak
Hehehee niye izliyim kiz seni sende beni izlemiyomussun zaten tamam acidim sana izliyim bariiii
Fotolara gelirsek öhömm canim aslinda oyle aman aman bi kilon yok eski halinde ama simdikinde super cidden:) ya bu arada tipim sana cok benziyo fizik olarak onu farkettim kim Kardashian lik var bizde sanirim

Oy madalyali diyen dillerini sevsinler kiz senin
Sarilalim canisi benziyomusuz ciddeno zaman hedefe emin adimlarla yürüyoruz

Bu arada demiyim demiyim diyorum kiz @AKovser nerdesin sen yogunsan hatta hasta bile olsan bi meraba de cik meraktan öldüm burda az bizide düsün ya... bisi mi oldu diye düsünuyorum 2 gundur yoksun merak ettim uzun kalma bi selam ver cik kuzum ya niye beni bu kadar sinir ediyosun>:/

İyi akşamlar afiyet olsun çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…