canım album oluştur de oraya yükle albumu kimler görebilir kısmına d izlediklerimi seç sonrada görmesini istediğin kişileri izle tamamdırKızlar albüme nasıl asya abla gibi fotoğraf ekleyip kaldırcam biriniz özelden anlatırmısınız? Buraya eklemek geçmişti aklımdan ama vazgeçtim o şekilde yapıyım
Aynı yerde mi giyeceksiniz ki?kızlar netten o mor elbiseyi sipariş ettim ya kırmızısını arkadaşımın yengesi sipariş vermişçıldırdım resmen.iade eedecem ben kadına gıcık oldum önce ben sipariş verdim sen başka bak dedim aa sen iptal et diyor terbiyesiz.iade edincbilirmiyimkargo ücreti vs alıyorlarmı kızlar.paketi açmadan getiren kargoyla geri gönderebilir miyim
Nerde göremiyorum benEvet kızlar ekledim. Bakabilirsiniz.. pijamalı halim ev halim yeni çektim kusura bakmayınM Mitsuomiortaköydekiler zaten 78 olduğum zamanlar. Araba önündeki halimde 55
asya_01 Sevdaerlnn87 saricicek123 @colorfullifen Bluedreamer02 sevgili8284 H Heart of Gold
Nerde göremiyorum ben
Gördüm eskiden baya zayıfmışsın yüzün değişmemiş ama vücudun kilolu sadece aslında yüzünde kilo almış ama değişmemiş bazılarını insan tanıyamıyo kilo alınca benim gibi ama allahtan seninki öyle değilŞimdi bak canım seni izlemeye aldım. Hoş pek anlamıyorum da öyle oluyo sanırım kabul et ve albümlerime bak
Kiloluyken de hemen hemen aynıydı yüzüm canım. Sadece gülünce gözlerim çizgi oluyodu artık azıcık gözüküyoGördüm eskiden baya zayıfmışsın yüzün değişmemiş ama vücudun kilolu sadece aslında yüzünde kilo almış ama değişmemiş bazılarını insan tanıyamıyo kilo alınca benim gibi ama allahtan seninki öyle değil
Göremezsin pis kız izliyomusun sanki beniyagmuraydin tatlim goremedim fotolari:/
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin ablacımOğluşların cicileri
Profilinden albümlere gir. Albüm oluştur orada seçenekler çıkıyo gizlilikte takip ettiklerim yap. Sonra fotoğraf ekle yazıyo zaten yükle bizde bakalımBende koyayım bari ama nasıl koyuluyo bilmiyorum
Hehehee niye izliyim kiz seniGöremezsin pis kız izliyomusun sanki benihadi bak bak
Oy madalyali diyen dillerini sevsinler kiz seninmadalyalı beybi kız M Mitsuomi sen benle aynı şeyleri yaşamışsın yemin ederim gel sarılalımkilo alışımız bile birbirine benziyo. temmuz hedefimiz bile aynı
Sevdaerlnn87 canım sen azimini kaybetme yeter
Bluedreamer02 canım eve gideyim yapıcam size öncesi sonrası. heveslendirdin beni
benim kilo verme serüvenim 32 yaşındaki ablam doğum yaptıktan sonra yan yana ortaköyde çekildiğimiz fotoğraftı... ablam yeni doğum yapmış kilolu olan bi kadındı ve ben en en en az onun kadar kilolu ve göbekliydim.. işte o gün tak dedim yeter kızım
eve gdiyim şuanki halimi çekicem ve o fotoğrafla önce sonra yapıcam bekleyin beniiii
İyi akşamlar afiyet olsun çok güzelBu sabah uyandığımda 3 kuru kayısı yedim.
Kahvaltım 10:00 : 2 dl peynir, 3 dilim sucuk, 1 tk pekmez, 1 dl kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı.
Ara 13:00 : 1 portakal
Akşam 17:30 : 1 tabak yumurtalı pırasa + 1 dilim kepek ekmeği. + 1 bardak kayısı çayı
1,5 saat yürüyüş yaptım toplamda 10.000 adım gösteriyor telefonumdaki program. Su yatana kadar 3 litre olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?