BUGÜNKÜ MENÜMİyi akşamlar afiyet olsun çok güzel
Hehehee niye izliyim kiz senisende beni izlemiyomussun zaten tamam acidim sana izliyim bariiii
Fotolara gelirsek öhömm canim aslinda oyle aman aman bi kilon yok eski halinde ama simdikinde super cidden:) ya bu arada tipim sana cok benziyo fizik olarak onu farkettimkim Kardashian lik var bizde sanirim
Oy madalyali diyen dillerini sevsinler kiz senin
Sarilalim canisi benziyomusuz ciddeno zaman hedefe emin adimlarla yürüyoruz
Bu arada demiyim demiyim diyorum kiz @AKovser nerdesin sen yogunsan hatta hasta bile olsan bi meraba de cik meraktan öldüm burda az bizide düsün ya... bisi mi oldu diye düsünuyorum 2 gundur yoksun merak ettim uzun kalma bi selam ver cik kuzum ya niye beni bu kadar sinir ediyosun>:/
Ay bişey diyim mi yüzün ne kadar sevilesi, ay nasıl sevesim geldi senii. Saç rengi sana çook yakışmış ve öyle ay sokağa çıkamam ay millet bana bakar tarzında bi kilon asla yok. Ama tabiki zayıfla, tabiki fit ol özgüvenini geri kazan.. desteğimiz seninle canımmEki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
Çok teşekkür ederimAy bişey diyim mi yüzün ne kadar sevilesi, ay nasıl sevesim geldi senii. Saç rengi sana çook yakışmış ve öyle ay sokağa çıkamam ay millet bana bakar tarzında bi kilon asla yok. Ama tabiki zayıfla, tabiki fit ol özgüvenini geri kazan.. desteğimiz seninle canımm
HarikasınnnnEtiket unuttuklarım varsa kusura bakmasınlarr
Sağol ablacımmmHarikasınnnn
O kinada giyecek ben düğünde o kırmızı alacak benim mor esimde sen giy sana ne ondan diyorAynı yerde mi giyeceksiniz ki?
canım ciddi fark var maaşallah çok iyi görünüyorsun genceciksin tatlimEki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
Şimdi bak kuzumyagmuraydin kız göremedim resmini yüklenmiş resim yok diyor anlamadım
Teşekkür ederim
canım ciddi fark var maaşallah çok iyi görünüyorsun genceciksin tatlim
Sağol ablacımmm
Verdimde aldım bileee, inşallah canım benimmm hep beraber verelim gitsinnKız ne güzel kilo vermişsin sen öyleee darısı bizim başımızaaa inşallahhhhhhh
Ablacım onu gycek olan kimdi hatırlayamadım ona göre yorum yapçamKızlar bana acil yardımcı olun yaa iade edeyimmi bide o almamis alacakmis bende ben aldım diyorum sen başka bişey bak dedim yoo beğendim kirmiziyi diyor bide benim 2 katimesimde madem öyle dedi sende iptal etme kicigina giy diyo
Evet kızlar ekledim. Bakabilirsiniz.. pijamalı halim ev halim yeni çektim kusura bakmayın@Kyohei14ortaköydekiler zaten 78 olduğum zamanlar. Araba önündeki halimde 55
asya_01 Sevdaerlnn87 @saricicek123 @colorfullifen Bluedreamer02 @sevgili8284 @Heart of Gold
Düğünü olan arkadaşımın yengesiAblacım onu gycek olan kimdi hatırlayamadım ona göre yorum yapçam
Oğluşların cicileri
Eki Görüntüle 1977290 siyah saçlı olan venim o zayıf halim diğeride yani aşağıdakide kilolu halimEki Görüntüle 1977290 Eki Görüntüle 1977291
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?