Evet gordum sen benden zayifsin xs falan duruyorsunBen öleyim
Sen benim fotoları görmüştün değil mi?
Gectim aslinda. Ben de 1 sabah 1 oglen yapabilirm mantikli oyleBen 2 kaşık hakkım var ya sabah 1 kaşığa öğlen 1 kaşığa yapıyorum.
Sen seyir evresine geçmedin mi niye 2 kaşık yemiyorsun?
Ben de 2 yumurta beyazı 1 kaşık yk 1 damla da yağsız süt koyuyorum.
Evet gordum sen benden zayifsin xs falan duruyorsun
Gectim aslinda. Ben de 1 sabah 1 oglen yapabilirm mantikli oyle
Cnm aci ye aninda kabizlik gecer :)Menü bildirimi
Sahur
1domates
1salatalik
1tutam maydanoz
Kk peynir
1haşlanmış yumurta
2dilim kızarmış ekmek
2yesil biber
Iftar
Ton balikli salata
2kasik kadar barbunya yemegi
1kasik kabak yemegi
1kase tavuk suyuna sehriye corbasi
1dilim karpuz
Su 2lt
Spor yok
Asiri kabızlık olustu.bende bu arada eklemeyu unutmusum yemeklerden once 2 kuru kayisi yiyorum. Belki rahatlarim diye ama bu faydasi yok.cok kotuyum
Ekmek dilimlerimi azalticam.zeytinyagindan kurtuldum 2den 1 e de dusurebilirim ekmeği sanirim.ara ogun yapamıyorum diye eklemistim ekmeği oraya ama sorun olmaz diye dusunup bugun ilk adimi atacagim.
Yarin tartida + cikarsam ozur dilerim @AKovser
Aksam otururkende yesil cay iciyorum hemen hemen hergün. Buraya yazmıyorum unutuyorum daha dogrusu sorun olur mu olmaz dimii kovserimmm :))
Ne yesemki simdi aci dedn canim çiğköfte istediCnm aci ye aninda kabizlik gecer :)
Yazıyorum yaKolörüm sen bana heÇ yazmıyorsun?
Off bol limonluNe yesemki simdi aci dedn canim çiğköfte istedi
Nar eksiside olabilir icinde turşu da oluciiikOff bol limonlu
Ben baya kendimle barisikmism canım boy senden 10 cm kısa hedef aynı kilo bende hedefi 50 kiloya dusurmeliyirm gerçi o kiloda nasılım hiiiicc goremedimBenim boy 1,74 o yuzden 64 normal duruyor. Ama benim ideal halim 58 ozmn xs oluyor simdi s ve m arasiyim.
Ne yesemki simdi aci dedn canim çiğköfte istedi
Yazıyorum ya
Kızlar ben yorgunluktan olup bitiyorum son 3 gün rüzgar gibi geçti
Sabah
2 yemek kaşığı lor
4-5 dilim kavun
4-5 zeytin
Marul salatalik
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim ekmek
Öğlen 4 te
6-7 yemek kaşığı bezelye
1 yemek kaşığı kuskus
1 bardak ayran
Köz salatası
Akşam iftarda
Salata
Avuç içi kadar ızgara tavuk
Yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
2 lt su
Gorursunuz cnm ben de daha ulasmadim hedefe ama bizm takim cok azimli hepimiz mezun olacagiz insallahAz yagli canim ama kabizim ya cok kotuyum bugun kg pazartesi 82.1olmama ragmen bugun 83tu ki yemiyorum bisey
Tebrkler yaseminn :) gayett guzel bizde görelim bu gunleri insallh :)
OffNar eksiside olabilir icinde turşu da oluciiik
Cnm insanin hep alisik oldugu begendigi bir kilosu oluyor ben hep 58 civariydim o yuzden bana bu halim sisman geliyor herkese yakisan istedigi kilo baska benceBen baya kendimle barisikmism canım boy senden 10 cm kısa hedef aynı kilo bende hedefi 50 kiloya dusurmeliyirm gerçi o kiloda nasılım hiiiicc goremedim
Aa yazdığına cevao verdiydim dur bulayimŞu an evde ev yapımı var desem?
Görmedim
Menü olmamış kuzum bebce
Insallahh canim ya.bende bayram icin tulum siparis vermistim internetten geldi oldu vucutta bi sknti yok ama kollardab kasti uzun kollu tul desenli almistim moralim bozuldu.tekrar siparis vericem baska bir tulumu boynere baktim bakalim hic giymedim tulum heveslendim ama kollar kursagimda biraktiGorursunuz cnm ben de daha ulasmadim hedefe ama bizm takim cok azimli hepimiz mezun olacagiz insallah
Az yagli canim ama kabizim ya cok kotuyum bugun kg pazartesi 82.1olmama ragmen bugun 83tu ki yemiyorum bisey
Tebrkler yaseminn :) gayett guzel bizde görelim bu gunleri insallh :)
Eki Görüntüle 2008911
Bu kollardan olmayan
Eki Görüntüle 2008912
Bu da yeni siparis verecegimYaseminA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?