Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gectim aslinda. Ben de 1 sabah 1 oglen yapabilirm mantikli oyle

Cnm aci ye aninda kabizlik gecer :)

Kızlar ben yorgunluktan olup bitiyorum son 3 gün rüzgar gibi geçti
Sabah
2 yemek kaşığı lor
4-5 dilim kavun
4-5 zeytin
Marul salatalik
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim ekmek

Öğlen 4 te
6-7 yemek kaşığı bezelye
1 yemek kaşığı kuskus
1 bardak ayran
Köz salatası

Akşam iftarda
Salata
Avuç içi kadar ızgara tavuk
Yarım dilim ekmek
1 bardak ayran

1 dilim karpuz
1 dilim kavun

2 lt su

Ne yesemki simdi aci dedn canim çiğköfte istedi

Şu an evde ev yapımı var desem?

Görmedim

Menü olmamış kuzum bebce

Az yagli canim ama kabizim ya cok kotuyum bugun kg pazartesi 82.1olmama ragmen bugun 83tu ki yemiyorum bisey

Tebrkler yaseminn :) gayett guzel bizde görelim bu gunleri insallh :)
Gorursunuz cnm ben de daha ulasmadim hedefe ama bizm takim cok azimli hepimiz mezun olacagiz insallah

Ben baya kendimle barisikmism canım boy senden 10 cm kısa hedef aynı kilo bende hedefi 50 kiloya dusurmeliyirm gerçi o kiloda nasılım hiiiicc goremedim
Cnm insanin hep alisik oldugu begendigi bir kilosu oluyor ben hep 58 civariydim o yuzden bana bu halim sisman geliyor herkese yakisan istedigi kilo baska bence

Şu an evde ev yapımı var desem?

Görmedim

Menü olmamış kuzum bebce
Aa yazdığına cevao verdiydim dur bulayim
Gorursunuz cnm ben de daha ulasmadim hedefe ama bizm takim cok azimli hepimiz mezun olacagiz insallah
Insallahh canim ya.bende bayram icin tulum siparis vermistim internetten geldi oldu vucutta bi sknti yok ama kollardab kasti uzun kollu tul desenli almistim moralim bozuldu.tekrar siparis vericem baska bir tulumu boynere baktim bakalim hic giymedim tulum heveslendim ama kollar kursagimda birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…