Hayırlı cumalar herkese
Teşekkür ederim
Bende sòz veriyorum düzenli katlmlarda buluncam insallah bundan katlmayp sadecr cuma bildirimlerinde bulunduğum icinde özürdiliyorumİlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..
Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..
Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
A aseeel @Heart of Gold @MrtHatice @NanaLuna @semurcan @asl1can @chocolate19 @alacamavi @YaseminAMydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn sevgili8284 isimsiz965
Ayy eksik kelimeler yanlş cümleler oldu ee yazmaya yazmaya ama anlaşılmışmdır umarımBende sòz veriyorum düzenli katlmlarda buluncam insallah bundan katlmayp sadecr cuma bildirimlerinde bulunduğum icinde özürdiliyorum
Asıl ben sana teşekkür ederim bana zaman ayırdığın için güzel yaşam koçum'sun benim senin desteğin olmasaydı biraz zorduDahlia_
Ben de bu vesile tatilde ve bayramda diyetini hiç bozmayan öğrencimMydestinyy ı tebrik etmek istiyorum. Kendisi ile gurur duyuyorum. Emeklerimi boşa çıkarmadığı için teşekkür ederim.
sucluyum cok yedim halen de doymuyorum artık test alıp gebelşge bakcam
Hayırlı cumalar herkese
Ayy eksik kelimeler yanlş cümleler oldu ee yazmaya yazmaya ama anlaşılmışmdır umarım
nişanlınla noldu fatimem.bizde bayram boyu küstük yine kaynanamgil yüzündenHoşgeldin canım..
İnan ki aklımdaydın..
Hem bayram, hem evde hem nişanlımla sorunlar olunca pek ilgilenemedim takımla..
Çok geçmiş olsun.. Şimdi iyi mi ?
İnşaAllah hedefine de ulaşacaksın, sende bu azim olduktan sonra :)
bayramda özel günlerde hastalık oluyor zaten desene onlara ayrı zehir oluyor bize ayrıçok çok geçmiş olsun benim de kız hastaydı bayramda yemek yemedim ama tatlı sarma yla geçti üç gün dün adam akıllı bir öğlen yemeğinde yemek yedim şimdide ağzım yara oldu sağlıksız beslenmekten
kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
aleykum selam canım. Hayırlı cumalar Sanada .. Hayırdır neden iyi değilsin bi sorun mu var ?Selam kızlar..
Hayırlı cumalar..
Kusura bakmayın listeyi yazmayı unutmuşum, bir kaç gündür pek iyi değilim, herşeyi unutuyorum
Bu gün ben yazacağım listeye, siz sadece kilolarınızı yazın..
Kizlar bildirimimi yapayim hemen
Gecen cuma 64.7
Bu cuma 63.6
Fark-1.100
Yuzde 1.70
Msj+30
Eki Görüntüle 2014969
63 1 yildir olmamistim cok mutluyum yaa
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Çok kötü durumdayız bu hafta..
Tamam bayram, tatil bilmem ne ama bize bayramsa herkese bayram, biz tatile çıktıysak çoğu kişi çıktı..
Hepsi paylaşılmadı daha ama 3 takım listesini paylaştı, onları görünce hata bizde demek ki dedim..
İsteyince bayramda da, tatilde de diyet yapılabiliyormuş..
Listemiz tam değil eksiklerimiz ama onlarla da durumun değişeceğini hiç sanmıyorum..
Oglum burnunun uzerine dustu kusura bakmayin yeni yazabiliyorum kilomu..
Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.7
Fark 0.5
Yuzde 0.567
Hedef 87
İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
A aseeel @Heart of Gold @MrtHatice @NanaLuna @semurcan @asl1can @chocolate19 @alacamavi @YaseminAMydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn sevgili8284 isimsiz965
Sagol canim:)datlu kaptaniiiiimHadi inşaAllah :)
Tesekkurler
Kiz hosgeldin:) ne var ne yok
Sagol canim:)hoşgeldin canım :) geçmiş olsun bu arada kuzucuk nasil oldu iyi mi biraz daha ? 17 kilo mu valla bravo sendeki su azim bizdede olsa keske .. Ben eminimki 60 ların altında göreceksin bayrama ...
aleykum selam canım. Hayırlı cumalar Sanada .. Hayırdır neden iyi değilsin bi sorun mu var ?
tebrikler canım :)
kusura bakma canım + ile gelmeyi hic istemezdim aslında öyle çok aşırı da kaçamak yapmadim neden boyle oldu anlamadım
geçmiş olsun canım iyi mi simdi ?
Takımlayım canım
Ya aynen tanımadım isminimi değiltirdin acaba :)Sagol canim:)datlu kaptaniiiiim
Tesekkurler
Kiz hosgeldin:) ne var ne yokben seni tanidim ama sanirim sen beni tanimazsin
haklısın canımİlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Hoşbuldum canım nasılsın verdinmi bakim kiloları üç ay oldu gelmeyeli bn :)hoşgeldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?