Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. Takım 524. Etap ***

aseeel (72.7///%)
Heart of Gold (69.3///%) Bildirimde bulunmadı.
MrtHatice (78.2///%) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü
NanaLuna (80.3///%) Bildirimde bulunmadı.
semurcan (49.3/48.9/0.4/%0.81)
asl1can (65.8/66.3/+0.5/%-0.38) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü.
chocolate19 (53.5/54.2/+0.7/%-1.31)
alacamavi (60///%) Kilosu sabit.
YaseminA (65.5///%)
Ilzan (91.6/91/0.6/%0.66)
aysglkskn (88.2/87.7/0.5/%0.57)
OotaNi (64.7/63.6/1.1/%1.70)
sevgili8284 (95.5/96.1/+0.6/%-0.63)

4. Takim Ortalaması: %

isimsiz965 (63.3/63.7/+0.4/%-0.63) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
hawar (58.3/58.8/+0.5/%-0,86)
asya_01 (70///%) Hedef 55

Dahlia_

Ben de bu vesile tatilde ve bayramda diyetini hiç bozmayan öğrencim @Ilzan ı tebrik etmek istiyorum. Kendisi ile gurur duyuyorum. Emeklerimi boşa çıkarmadığı için teşekkür ederim.

İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..

Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..

Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..

Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..

Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..

A aseeel H Heart of Gold M MrtHatice @NanaLuna semurcan asl1can chocolate19 A alacamavi YaseminA @Ilzan @OotaNi aysglkskn sevgili8284 isimsiz965

Kaptanım ben takımımlayım

takımlayım kaptanım ilk defa artı geldim bu hafta ve gercekten mahcubum rlimden geldiğince katılım yapıyorum. Regl olamıyorum sıkıntıdayım.

Tüm takımdan özür dilerim

takımlayım kaptanım ilk defa artı geldim bu hafta ve gercekten mahcubum rlimden geldiğince katılım yapıyorum. Regl olamıyorum sıkıntıdayım.

Tüm takımdan özür dilerim

Senin katılımına, kilo vermene sözüm yok zaten canım..
Burdasın, menü paylaşıyorsun, elinden geldiğince yazıyorsun daha ne olsun..
Artı çıkmana regl olamaman da sebep olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…