cok tesekkurler canim:)cidden dun gece acayip bi sekilde baklava ve cikolataya saldirasim geldi sirf tarti günü diye yemedim:)
Bu arada kizlar hedefime son 9 kilo kaldi. 53.9 olursam mezun olurum Insallah:)
Geçmiş olsun canım.. İyi mi ?
Tebrikler bu arada :)
gecmiş olsun nasıl şimdiOglum burnunun uzerine dustu kusura bakmayin yeni yazabiliyorum kilomu..
Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.7
Fark 0.5
Yuzde 0.567
Hedef 87
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Çok kötü durumdayız bu hafta..
Tamam bayram, tatil bilmem ne ama bize bayramsa herkese bayram, biz tatile çıktıysak çoğu kişi çıktı..
Hepsi paylaşılmadı daha ama 3 takım listesini paylaştı, onları görünce hata bizde demek ki dedim..
İsteyince bayramda da, tatilde de diyet yapılabiliyormuş..
Listemiz tam değil eksiklerimiz ama onlarla da durumun değişeceğini hiç sanmıyorum..
Oglum burnunun uzerine dustu kusura bakmayin yeni yazabiliyorum kilomu..
Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.7
Fark 0.5
Yuzde 0.567
Hedef 87
Kızlar eşim geldi, 3 saat evvel. Hemen uyudu tabi. Ben de 2 saat uyudu diye fırında somon ve salata yaptım. Kalkmadı :/
Kendime bir dilim, ona fa bir dilim yapmışsın ama sımdı her iki dilimi de ben yedim
İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..
Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..
Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
Kızlar eşim geldi, 3 saat evvel. Hemen uyudu tabi. Ben de 2 saat uyudu diye fırında somon ve salata yaptım. Kalkmadı :/
Kendime bir dilim, ona fa bir dilim yapmışsın ama sımdı her iki dilimi de ben yedim
Kaptanım ben takımımlayım
takımlayım kaptanım ilk defa artı geldim bu hafta ve gercekten mahcubum rlimden geldiğince katılım yapıyorum. Regl olamıyorum sıkıntıdayım.İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..
Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..
Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
A aseeel H Heart of Gold M MrtHatice @NanaLunasemurcan asl1can chocolate19 A alacamavi YaseminA @Ilzan @OotaNi aysglkskn sevgili8284 isimsiz965
takımlayım kaptanım ilk defa artı geldim bu hafta ve gercekten mahcubum rlimden geldiğince katılım yapıyorum. Regl olamıyorum sıkıntıdayım.
Tüm takımdan özür dilerim
sucluyum cok yedim halen de doymuyorum artık test alıp gebelşge bakcamSenin katılımına, kilo vermene sözüm yok zaten canım..
Burdasın, menü paylaşıyorsun, elinden geldiğince yazıyorsun daha ne olsun..
Artı çıkmana regl olamaman da sebep olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?