- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Hoşbuldum canım nasılsın verdinmi bakim kiloları üç ay oldu gelmeyeli bn :)
Hmm inşallah canım ben hatırlamıyorum valla kaç kg la ayrıldığımıda şuan 65.500 üm işteiyiyim canım şükür bende yoktum bayadır yeni geldim takıma tekrar kilo alarak 65.2 ile geldim ama 60.8 ile gitmistim bu yüzden listeye giremedim :) simdi 63.7 yim bakalım bi 60.8 e düşüyüm listeye girerim inşAllah
Hmm inşallah canım ben hatırlamıyorum valla kaç kg la ayrıldığımıda şuan 65.500 üm işte
Evet canim bendeniz KyoheiYa aynen tanımadım isminimi değiltirdin acaba :)
Ben kesin kararlıyım ya kursta bitti artık tam asılcam yazda geldi bol bol su içerimbende hatirlamiyordum da canım Akovser bakıp söyledi :) insAllah bakalım ne zaman düşebileceğiz 55 e
Sen benden zayiftin ayrildiginda ben simdi 63.6yim boylarimiz ayni yaslarimizda ayni iyi kapisiriz senleHmm inşallah canım ben hatırlamıyorum valla kaç kg la ayrıldığımıda şuan 65.500 üm işte
Ben kesin kararlıyım ya kursta bitti artık tam asılcam yazda geldi bol bol su içerim
Aynen şimdi tanıdım kaç kilo verdin bakim :))))Evet canim bendeniz Kyohei
Ayy ayrıldığım kilo kaçtı acabaSen benden zayiftin ayrildiginda ben simdi 63.6yim boylarimiz ayni yaslarimizda ayni iyi kapisiriz senle
Dahlia_ kendime diyet listesi yaptım artık saati saatine uyacağım inşallah bu günden itibaren başladım hafta sonu kazasız belasız atlatırsam misafir var çünkü başaracağım inşallah canlarım
neyse izninizle ben kaçtım eve gidiyorum eşimden gizli saklı girmeye çalışırım menü paylaşımı için öpüldünüz Allah'a emanet olun
Benim bugün bayağı işim var, akşam olmak üzere, kiloların hepsi yazılmadı ama artık listeyi paylaşım alanına taşıyorum.. Olur da sonra fırsat bulamazsam sonra girmeye listemiz kalmasın, bir de ordan eksik olmayalım.. Yoksa önümüzdeki hafta yüzdemiz 2-ye bölünecek..
Şimdi çıkmam gerek, liste için gelmiştim..
Akşam gelip mesajlarınıza cevap yazacağım inşaAllah..
:))Aynen şimdi tanıdım kaç kilo verdin bakim :))))
Hmm iyi iyi bnde vercem inşallah ya 10 kg fazlam var çok salmadım kendimi ama ya allahtan:))
Izne ayrildim ya bi 69 oldum o arasonra 1 aydan fazladir burdayim 63 gördüm cok şükür
Sanırım düzenli beslenerek verdiğim için zor geri aldım ramazanda çünkü aburcubura baya giriştim:))
Izne ayrildim ya bi 69 oldum o arasonra 1 aydan fazladir burdayim 63 gördüm cok şükür
Hmm iyi iyi bnde vercem inşallah ya 10 kg fazlam var çok salmadım kendimi ama ya allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?