Ocak ayndan buyana burdaym bende kimsenin neyaptıgnı bikmiyorum sizlerde beni bilmiyonuz:)benden kaynaklı sezonluk calısıyorum rizedeyim çay fabrikasnda yazn çalıs kşn yatış:)Çalışıyor musun ? Ne iş yapıyorsun ?
Pardon akovsere yazdm sandmTamam tatlismmm
Kiz ben menu paylasmadim daha yoldaym eve gidiym yazicam esim kiziyonet bitcek diye
Olsunn canmm :)Pardon akovsere yazdm sandm
Ocak ayndan buyana burdaym bende kimsenin neyaptıgnı bikmiyorum sizlerde beni bilmiyonuz:)benden kaynaklı sezonluk calısıyorum rizedeyim çay fabrikasnda yazn çalıs kşn yatış:)
Sen yakn bir zamanda evlenecektin dimi evet söylemiştim bende iş ile alakalı öncesinde çalşıyomuydn öğrencilik dönemimi gerci yaşn kück bide adın neydi seninYa hatırlıyorum öyle birşey, söylemiştin sanırım daha önce :)
O yüzden kışın daha çok geliyordun..
Ben çalışmıyorum, ama Allah izin verirse evde birşeyler yapmak istiyorum..
Hobi tarzında ama iş :) Daha ne yapacağımı bilmiyorum ama bakıyorum :)
Sen yakn bir zamanda evlenecektin dimi evet söylemiştim bende iş ile alakalı öncesinde çalşıyomuydn öğrencilik dönemimi gerci yaşn kück bide adın neydi senin
Ac bi sayfa instagramda yap pasta borek yada dugun sekeri susler fln :) bende cok istedim yapmak ama korktum musteri bulamamaktan hiiic girismeedim kizimin dogum mevludu icin keceden dolap suslerini ben yapmiştimcok zevkli oluyo ama onun icinde makine ve kliplari lazimdi biraktm cok sey var evde yapmak icinEvet canım inşaAllah 2 ay sonra evleniyorum..
Adım Fatime :) Yok hiç çalışmadım, aile sorunları falan derken istediğim gibi olmadı maalesef hayatım..
Ama artık sıkıldım, birşeyler yapmak istiyorum, aşırı eve bağlı biriyim, evimde oyalanıcak bir işim olsun isterim..
Maksat para kazanmak da değil, ihtiyac yok çok şükür ama benim çalışmaya ihtiyacım var..
Canım ben evde hobi amaçlı kokulu taştan çiçek buket vs..kordon ipten kapı süsü yemek servisi vs .. yapmayi çok istiyorum ama bebislerden cesaret edemedim değerlendir benceEvet canım inşaAllah 2 ay sonra evleniyorum..
Adım Fatime :) Yok hiç çalışmadım, aile sorunları falan derken istediğim gibi olmadı maalesef hayatım..
Ama artık sıkıldım, birşeyler yapmak istiyorum, aşırı eve bağlı biriyim, evimde oyalanıcak bir işim olsun isterim..
Maksat para kazanmak da değil, ihtiyac yok çok şükür ama benim çalışmaya ihtiyacım var..
Ac bi sayfa instagramda yap pasta borek yada dugun sekeri susler fln :) bende cok istedim yapmak ama korktum musteri bulamamaktan hiiic girismeedim kizimin dogum mevludu icin keceden dolap suslerini ben yapmiştimcok zevkli oluyo ama onun icinde makine ve kliplari lazimdi biraktm cok sey var evde yapmak icin
İyi geceler kızlar menüm
Sabah
2 dilim ıspanaklı börek
2 kk peynir
4 zeytin
Öğlen
3 yk kısır
1 kurabiye
3 çatal kek
Akşam
1 içli köfte
Fırında güveç 4 yk
2 yk pilav
Salata
Gün içinde çok fazla ayran içtim
2 lt su
Canım ben evde hobi amaçlı kokulu taştan çiçek buket vs..kordon ipten kapı süsü yemek servisi vs .. yapmayi çok istiyorum ama bebislerden cesaret edemedim değerlendir bence
Yine misafirliğe gittik simdi geldik menüler şaşırdı benim yazliktan geldik ama kv pesimize takıldı şimdide boyuna ev gezmesi yaptırıyor ilk defa eşimin ailesiyle yıllık izin geçiriyorum ama çok bunaldim
Canim kendini tutman lazim yaZdiklarini okuyor bu aralar dehset kacamaklarin var ve inan kendine yapiyosun takimi da beraberinde yakiyosun toparlanman gerekiyor bi an onceYine misafirliğe gittik simdi geldik menüler şaşırdı benim yazliktan geldik ama kv pesimize takıldı şimdide boyuna ev gezmesi yaptırıyor ilk defa eşimin ailesiyle yıllık izin geçiriyorum ama çok bunaldim
Ozaman hemen bitecek isler bul kendine yaptikca zevkte alirsan hiiic sknti yokArtık ev işleri hep öyle zaten :)
Ben de öyle sayfalardan birşeyler aldım..
Dediğin gibi müşteri bulamamak da var :)
Şu sıralar saç takıları, bilezik falan yapanlara taktım biraz :))
Sabır işi ama, ben de sabırsız, annem en fazla 2 gün yaparsın diyor
Canim kendini tutman lazim yaZdiklarini okuyor bu aralar dehset kacamaklarin var ve inan kendine yapiyosun takimi da beraberinde yakiyosun toparlanman gerekiyor bi an once
Ozaman hemen bitecek isler bul kendine yaptikca zevkte alirsan hiiic sknti yok
3 dilim ekmek, patates de var, tartı öncesi hiç olmayan menü :)
Kizlar simdi bi önerim var.ceza tablomuz vardi bildiginiz gibi.ben cocuklu oldugum icin herzaman yetisemiyorum yani soyle sayfalar birikiyor takip edemeyebiliyorum ev isleri falan yetisemiyorum bazen ve birikince beynim dönüyor burada
Ben diyorumki menulerinizi gördüğüm vakit direk altina yorum olarak cezanizi yada olumlu olarak neyse iste durumunuz onu yazayim diyorum sizde en gec ertesi gune cezaniz varsa yapin mesela.
Ne dersiniz?
Menüm...
Sabah yemedim, çok keyifsiz uyandım canım istemedi..
Yeşilçayla başladım güne..
Öğlen
Sebzeli et yemeği vardı, 2 büyük parça et yedim + 1.5 dilim çavdar ekmeği..
2 parça karpuz
Ara
Yeşilçay
6-7 tane erik
Yemekten önce 1 fincan yeşilçay
Akşam
Izgara - 2 tavuk, 3 et, 1 domates + 1.5 dilim çavdar ekmeği
1 küçük parça kavun, 1 tane de karpuz
Ekmek çok görünüyor ama değil, toplamda normal 2 dilim ya eder ya etmez, ince garip bir ekmek :) Dilimleri çok küçük..
Su 3 litre (son bardağım kaldı ama daha içmedim :))
2 fincan çay
3 hurma
Spor yapmadım - Cezamı bekliyorum :)
İyi geceler kızlar menüm
Sabah
2 dilim ıspanaklı börek
2 kk peynir
4 zeytin
Öğlen
3 yk kısır
1 kurabiye
3 çatal kek
Akşam
1 içli köfte
Fırında güveç 4 yk
2 yk pilav
Salata
Gün içinde çok fazla ayran içtim
2 lt su
Ben menuyu gormemisim kovserimCanım, sen böyle nasıl kilo vereceksin ??
Alırsın hatta..
Ceza olarak 200 ip atlama, 50 mekik var sana ama bu menüye az..
Iyiyim canim sen nasilsin.henuz girdim eve ölüyorum yorgunluktanKızlar napiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?