Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ocak ayndan buyana burdaym bende kimsenin neyaptıgnı bikmiyorum sizlerde beni bilmiyonuz:)benden kaynaklı sezonluk calısıyorum rizedeyim çay fabrikasnda yazn çalıs kşn yatış:)

Ya hatırlıyorum öyle birşey, söylemiştin sanırım daha önce :)
O yüzden kışın daha çok geliyordun..

Ben çalışmıyorum, ama Allah izin verirse evde birşeyler yapmak istiyorum..
Hobi tarzında ama iş :) Daha ne yapacağımı bilmiyorum ama bakıyorum :)

Sen yakn bir zamanda evlenecektin dimi evet söylemiştim bende iş ile alakalı öncesinde çalşıyomuydn öğrencilik dönemimi gerci yaşn kück bide adın neydi senin

Sen yakn bir zamanda evlenecektin dimi evet söylemiştim bende iş ile alakalı öncesinde çalşıyomuydn öğrencilik dönemimi gerci yaşn kück bide adın neydi senin

Evet canım inşaAllah 2 ay sonra evleniyorum..
Adım Fatime :) Yok hiç çalışmadım, aile sorunları falan derken istediğim gibi olmadı maalesef hayatım..
Ama artık sıkıldım, birşeyler yapmak istiyorum, aşırı eve bağlı biriyim, evimde oyalanıcak bir işim olsun isterim..
Maksat para kazanmak da değil, ihtiyac yok çok şükür ama benim çalışmaya ihtiyacım var..

Ac bi sayfa instagramda yap pasta borek yada dugun sekeri susler fln :) bende cok istedim yapmak ama korktum musteri bulamamaktan hiiic girismeedim kizimin dogum mevludu icin keceden dolap suslerini ben yapmiştimcok zevkli oluyo ama onun icinde makine ve kliplari lazimdi biraktm cok sey var evde yapmak icin

Canım ben evde hobi amaçlı kokulu taştan çiçek buket vs..kordon ipten kapı süsü yemek servisi vs .. yapmayi çok istiyorum ama bebislerden cesaret edemedim değerlendir bence

Yine misafirliğe gittik simdi geldik menüler şaşırdı benim yazliktan geldik ama kv pesimize takıldı şimdide boyuna ev gezmesi yaptırıyor ilk defa eşimin ailesiyle yıllık izin geçiriyorum ama çok bunaldim

Artık ev işleri hep öyle zaten :)
Ben de öyle sayfalardan birşeyler aldım..
Dediğin gibi müşteri bulamamak da var :)
Şu sıralar saç takıları, bilezik falan yapanlara taktım biraz :))
Sabır işi ama, ben de sabırsız, annem en fazla 2 gün yaparsın diyor

Canım, sen böyle nasıl kilo vereceksin ??
Alırsın hatta..

Ceza olarak 200 ip atlama, 50 mekik var sana ama bu menüye az..

Canım ben evde hobi amaçlı kokulu taştan çiçek buket vs..kordon ipten kapı süsü yemek servisi vs .. yapmayi çok istiyorum ama bebislerden cesaret edemedim değerlendir bence

Çocukla zor olur gerçekten..
Benim aksesuar aldığım kadın 2 çocukla yapıyor, tebrik etmek gerek kadını..
Yaptığı da zaman isteyen iş, çocuklarla nasıl yapıyor merak ediyorum..

Canim kendini tutman lazim yaZdiklarini okuyor bu aralar dehset kacamaklarin var ve inan kendine yapiyosun takimi da beraberinde yakiyosun toparlanman gerekiyor bi an once

Ozaman hemen bitecek isler bul kendine yaptikca zevkte alirsan hiiic sknti yok

İşte tam da öyle birşey bulmam gerek..
Bakalım hayırlısı, önce şu 2 ayı atlatalım, sonrasında da biraz dinlensem fena olmaz :)
Ondan sonra araştırcam neler yapabilirim diye..

3 dilim ekmek, patates de var, tartı öncesi hiç olmayan menü :)

farkında deilim ya

yapalım :)

kaptanım bol meyveli olmuş ama olsun hafif ve güzel

canım menü çok kotu ya kısır börek içki köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…