Yok canim duzenlenecek liste tekrar 12.takimda 3.03luk var sanirimYok canım şimdi baktım sen ben ikincilik bilinmeyen üçüncü olmuş listede
Gördüm canım benim kaydettim teşekkür ederim :)Gizemim günün sporu 30 adet canım bugün biraz sporda coştum o yüzden az yapayım dedim
Canımsınız TeşekkürlerDaha devam edecektim ama arkadaslaar caya geliyorlarmis. Gunun sporundan 50 adet yaptim bilginizeColorayzn B bilinmeyenkullanici
Klima oldugu halde gunde 3 kere dus aliyorum.. oglumun havuzunu dolduruyoruz balkona icine girmedim ana yanina oturuyorum beb onu islatiyorum o beni islatiyor sonra da banyoya :)
Teşekkürler canimGördüm canım benim kaydettim teşekkür ederim :)
Neden sinirlisin hayrola
Gayet güzel bence..Kızlar bu arada temmuz 7de ben 95.5 kg idim bugün ağustos 11 87.3 8 kg gitmiş yine fena değil sankim
Bak hırslan biraz hatan hırslı olmaman. Yapıcam de ya yapıcam yapıcam yapıcam. Sabah akşam karabuğday ye olmadı dışarda alışveriş vs olacaksa koy bir kaba götür. Zayıf arkadaşlarıma bakıyorum birüsü beslenme kabı taşıyorlar yanlarındaKilom yüzünden canım, sıkıldım biraz..
Kendime de kızıyorum..
Gayet güzel bence..
Eskisi gibi spor yapamıyorum ama en az haftada 3 gün 3 mili yapmaya çalışıyorumSpora devam ediyor musun hawarim
Ara lambayi yaksamda bu kezde isikta golge ariyorum resmen biri gelirmi gecer mi sirf evham
Ayy fitofitimm macera kisa sürdü desene :)
Olsun ama gitme sebebin boyle mucize bi nedenle olsun :)
Guzel.bir hamilelik donemi ve hayirli bi doğum diliyorum.yine arada gel seslen bize :)
Iyi yapiyosun bu isi hee :)Eki Görüntüle 2032595
Hem sağ hem de sol bacak için eşit sayıda çalışıp ikisi için yaptığınız 1 sayı sayılacaktır.
Bu hareket ile iç bacak, basenler yoğun şekilde çalışır. Umarım faydasını görürsünüz.
isimsiz965 gogo2405 aysglkskn Whiteblacklife Mydestinyy asya_01 Colorayzn Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi @emilian
Yarın akşam saat 10a kadar vaktiniz var yarış başlasınnnn!!!
Sağol kaptanım ne yaptım sanki :)Iyi yapiyosun bu isi hee :)
Iyiyim bende canim buralarda gordugun gibi :) kizimda iyi cok sukur suan tepemde agliyor :) anane krizi tuttu :)Eskisi gibi spor yapamıyorum ama en az haftada 3 gün 3 mili yapmaya çalışıyorum
Ama önümüzdeki hafta yine düğün telaşı başlayacak ev kalabalık olacak yapamam
Ekime kadar 60 altında kalsam yeterli daha sonra 55-56 olmak istiyorum bakalım artık
Sen nasılsın kızın nasıl?
Makas hareketi dimi :) bi.gunde hundred versene yaa :)Eki Görüntüle 2032595
Hem sağ hem de sol bacak için eşit sayıda çalışıp ikisi için yaptığınız 1 sayı sayılacaktır.
Bu hareket ile iç bacak, basenler yoğun şekilde çalışır. Umarım faydasını görürsünüz.
isimsiz965 gogo2405 aysglkskn Whiteblacklife Mydestinyy asya_01 Colorayzn Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi @emilian
Yarın akşam saat 10a kadar vaktiniz var yarış başlasınnnn!!!
Bacaklar havada olan mı hangisi oMakas hareketi dimi :) bi.gunde hundred versene yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?