Aynen tabletab bacaklar dizlerden kirik havada bas havada ellerle yandan destej alarak 100e kadar nefes al ver karini dehset calistiriyorBacaklar havada olan mı hangisi o
Ya saniyeli olanları vermek istemedim neye göre olacak bilemedim sıralama yoksa plank filsn da aklıma geldi deAynen tabletab bacaklar dizlerden kirik havada bas havada ellerle yandan destej alarak 100e kadar nefes al ver karini dehset calistiriyor
Mesela planki 5sn tut 5sn olarak kac plank hundred de sayiyla olabilir onda 100e kadar nefes alip veriyosun 50nefes al 50 nefes ver totaldeYa saniyeli olanları vermek istemedim neye göre olacak bilemedim sıralama yoksa plank filsn da aklıma geldi de
Ama 1 kez olacak işte günde ben gün içinde yapılsın diye şet ettiydim neyse hallolurMesela planki 5sn tut 5sn olarak kac plank hundred de sayiyla olabilir onda 100e kadar nefes alip veriyosun 50nefes al 50 nefes ver totalde
Tamam kuzum.tum gun yapabilirler ki bunlari plank i da 5sn verdiginde bir kere yapar mesela 5sn sonra aradan biraz gecer yine yapar yada egzersizleri icinde 5sn birbyapar 5sn dha sonra gun icinde de 5sn seklinde 2 3 kez yaptimi aksam totalde 5defa 5sn plank olarak paylasabilirAma 1 kez olacak işte günde ben gün içinde yapılsın diye şet ettiydim neyse hallolur
Şimdi Anladım tamamdır yarın öyle yapalım ozaman az önce anlamamıştımTamam kuzum.tum gun yapabilirler ki bunlari plank i da 5sn verdiginde bir kere yapar mesela 5sn sonra aradan biraz gecer yine yapar yada egzersizleri icinde 5sn birbyapar 5sn dha sonra gun icinde de 5sn seklinde 2 3 kez yaptimi aksam totalde 5defa 5sn plank olarak paylasabilir
OkidokiŞimdi Anladım tamamdır yarın öyle yapalım ozaman az önce anlamamıştım
Fatimem seni 60 larda görmek garip geliyo hadi ın artık ellilereGeçen hafta - 60.8
Bu hafta - 60.5
Fark - 0.3
Yüzde - %0.49
Mesaj sayısı - 30+
Eki Görüntüle 2032461
Gayet iyi benceKızlar bu arada temmuz 7de ben 95.5 kg idim bugün ağustos 11 87.3 8 kg gitmiş yine fena değil sankim
Teşekkür ederimm :) :)Fatimem seni 60 larda görmek garip geliyo hadi ın artık ellilere
Gayet iyi bence
Teşekkürler ederim sağol canım darısı size insallah
Altin sut olayimi.oneririm :)
Sagol ablacim
Doktorun ne dedi durumun nasi esinle ?o ne canım
Doktorun ne dedi durumun nasi esinle ?
Dondun mu evine.
O seyy
1sb sicak sute 1tatli kasigi kadar bal 1 cay kaşığı zencefil 1 cay kasigi zerdecal 1 cay kasigi tarcin bunlari karistir ic beni ertesi.gun wcye cikariyor hemde zayiflamaya yardimci
Telefon ile arıyor mu canimCanım bel fıtığım varmış.. Valla esim şuan memlekette olduğu için görüşmüyoruz bi kavga yok o yüzden gelince nolur bilmiyorum..evime 2 3 gün sonra döneceğim..tamam canım yarin yaparım insAllah o dediğin seyi.. Çünkü aşırı kabızlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?