Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama 1 kez olacak işte günde ben gün içinde yapılsın diye şet ettiydim neyse hallolur
Tamam kuzum.tum gun yapabilirler ki bunlari plank i da 5sn verdiginde bir kere yapar mesela 5sn sonra aradan biraz gecer yine yapar yada egzersizleri icinde 5sn birbyapar 5sn dha sonra gun icinde de 5sn seklinde 2 3 kez yaptimi aksam totalde 5defa 5sn plank olarak paylasabilir

Şimdi Anladım tamamdır yarın öyle yapalım ozaman az önce anlamamıştım

Kızlar Bugün fazla uğrayamadım 24 at nöbetçiyim sabahtan beri hastanedeyim yorgun ve arginim. Dünde fazla uğrayamadım. Anlatayım. Benim küçük erkek kardeşim var nisanda söz yapmıştık ekimde nişan seneye düğün yapacaklardı ama birkaç sebepten işte insanlar uzaktan gelecekler hem nişana hem sonra düğüne gelmezler hemde arada uzun süre girip sorun yaşanmasın diye nişan düğün bir arada yapalım dedik. Birkaç gündür telefon trafiği yaşıyorum izin ayarlamaya çalışıyorum eşimle falan dün önceki gün konuştuk falan telefonu pek elime alamadım.
Dünle bugün menumude yazamadım. Yazayım şimdi.
Perşembe menüm
Sabah yulaf ezmesi az üzüm keten tohumu süt

Öğlen kırmızı biberli omlet yarım dilim the çay

Akşam bir parça fırın tavuk 3 kaşık pilav 4 kaşık semizotu yemeği

Su 2 lt İki defa sade kahve içtim.
Spor yapmadım dinlenme olsun diye

Cuma menüm
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin keciboynuzu ezmesi bir tatlı kaşığı şekersiz glutensiz

Öğlen çiğ köfte dürüm çay

Ara sade kahve bir kare bitter

Akşam 1 kepçe çorba 4 köfte 2 kaşık kadar patates yoğurt

Ara bir şeftali sade kahve

Su 2 lt
Spor nöbetçiyim ama biraz jj ve dk yaparım yazarım. Günün hareketini hiç yapamadım uygun sandalye yok serviste hepsi tekerlekli dusmeyeyim dedim.

Canım bel fıtığım varmış.. Valla esim şuan memlekette olduğu için görüşmüyoruz bi kavga yok o yüzden gelince nolur bilmiyorum..evime 2 3 gün sonra döneceğim..tamam canım yarin yaparım insAllah o dediğin seyi.. Çünkü aşırı kabızlık var

Telefon ile arıyor mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…