evet hemde hiç mutlu değilim şu halimle.eski düzenime geçtim bugün.o 17 kiloyu verirken ki düzenimı yakalamam lazımAynen öyle ben geçen bayram 4 aylık bebegimle kamyon tekeri gibisin lafını yedim hemde ev dolu misafirle erkekli kadınlı bayrama az kaldı hadi bayrama eksi 4 gelsin senden ve canım kilo verememekte depresyon yapıyor çünkü o bedende mutlu degilsin
Tabi cirkefim bak kaç kilo verdim hırsla o lafı ona yedirmek ugrunaArkadaslar gerekli seyleri söylemiş asyam zaten.zor bi surec gecirdigin surec ama kendini salma
Valla kuzum ben yapmaya calisicam yinede ama yapamazsam kusura bakma pazardan yeni geldim tam 10km yurumusumbamya aldim kislik onlari temizleyip dizicem kurutmak icin biraz ugrastirici ama vaktim kalirsa kesin yapicam
Uygun oluyor dambel fln ama bandi.bilmiyorum ben set olarak almistim pilates seti icinde vardi bant
Dimii nasi cirkefsinn sennWhiteblacklife :)
İşte böyle seni mutlu edecek şey şu an senin elinde olan kilo vermek nasıl on yedi kilo verdiysen bunu da verirsinevet hemde hiç mutlu değilim şu halimle.eski düzenime geçtim bugün.o 17 kiloyu verirken ki düzenimı yakalamam lazım
Yok onlara bakınca ben kötü oluyorum nedense bu an o insanların yerine koyuyorum kendimiInşallah kurtuluruz bir an önce bu yüklerden. Tlc kanalı var mı televizyonunda orada bir program var 300 kglık insanları anlatıyor acayip motive edici
evet yaa ben zararlı çıktımCanım valla kavga ettiğimizde en çok biz zarar ediyoruz kendimize onlara hic bisey olduğu yok. Kendini yıpratma hic bizde 17 güne yakin memleketine gittik bizimki nin kavga kavga en sonunda ben kendimi çektim özür diledi sonra annemler gelmişti onlarla birlikte ben erken dondum o annesigille orda kaldi.. 2 3 gün sonra gelecekler.. 1 hafta kafami dinledim en azından..artik kavga da etsek takmicam he he diyip gidicem yanindan
dibine dibine vurmuşsunuz yine konuşmanın kızlar yazık bana bende çalışayım of offf
evet fatimem doğru söylüyorsun.toparlicam inşallahYa tamam onu yaparım da ben sıcak içilmeli diye anladım
Şimdi pek uğraşmıyorum ama ben de meraklıyım böyle şeylere, herşeyin de doğalını severim, o yüzden evlenince kendim yaparım.. Artık deneye deneye ortaya birşeyler çıkarırım umarımZehirlenmezsek iyi
İnşaAllah ablacım
Yapabilirsem çok iyi olur, deneyeyim en azından..
Aleykum selam canım..
Eşinin ailesi konusunda ne desem bilemedim..
Bu yüzden seninle kavga etmesi hiç doğru değil zaten..
Çocuğun sıkıntıları hep olucak, ondan kurtuluş yok yani :)
Ama sen yine de kendine zaman ayırsan, biraz dinlensen çok iyi olur..
Şartlarını bilmiyorum tabi ama yine birşeyler yapılabilir bence..
Kilo vermeye odaklansan, verdiğin 1-2 kilo bile mutlu eder seni..
Böyle ufak tefek mutluluklarla toparlaya bilirsin kendini..
Bandı bilmiyorum ama dambılların fiyatı gayet uygun..
Sen zaten çok ağır da almazsın, 1.5-2 kg yetiyor..
Yapma bakayım spor sen on kilometre mi ne yaptın ya insan bu kadar yürür mü yazık değil mi kilolarınaMerhaba canim hosgeldin sen nasılsın
evet Allahın izniyle herşey yoluna girecekİşte böyle seni mutlu edecek şey şu an senin elinde olan kilo vermek nasıl on yedi kilo verdiysen bunu da verirsin
Vaktim olursa sporda yaparim umarim.Yapma bakayım spor sen on kilometre mi ne yaptın ya insan bu kadar yürür mü yazık değil mi kilolarına
Strese gerek yokmuş demi canimSelam kızlar...
Nasılsınız ??
Bugün eksiyle başladım güne keyfim yerine geldi biraz
Yapma sen spor dinlen dinlen yoruldun bak kıyamıyorum sanaVaktim olursa sporda yaparim umarim.
Hedefini bulmuşsun sen tarihde belirlemissin geriye sadece hedefe ulaşmak kalmışevet Allahın izniyle herşey yoluna girecekoğlumun doğum günün de 55 i görmek istiyorum inşallah kasımın ilk haftası.3 buçuk ay var önümde sıkı sarılıcam bu defa yine
Hadiii caniiimmm :)))Yapma sen spor dinlen dinlen yoruldun bak kıyamıyorum sana
Benimde öyle oldu sabah kız kahvaltı yaptirmadi kahvaltı onbiri buldu öğle yemeği oldu resmenHadiii caniiimmm :)))
Bugun dengesiz bi yeme duzenim oldu yalnız kacamak yok ama ceviz ve badem yedim sayamadim dusunup bildircem
Sessiz sessiz geliyorsun tirsiyorum sendenHadiii caniiimmm :)))
Bugun dengesiz bi yeme duzenim oldu yalnız kacamak yok ama ceviz ve badem yedim sayamadim dusunup bildircem
Merhaba canım :)
Bir takıma bakayım dedim, hem de limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Bacağın nasıl oldu ?
Günleri boş geçirme hiç, diyet yapamadıysan da az bucuk hareket et, spor yap :)
Şaka maka 59 görünce motivasyon tavan yaptı
Egzersizi nasıl sayıyoruz ? 50-50 yapsam mesela her bacak için 100 diyoruz dimi ?
İnşaAllahh..
Pek öyle devam etmiyor ama belki bu sefer olurr
1 değil 3 3 4 tane ? Çok kötü olmuş keşke hakim olsaydın annenin sakkamasına gerek yok senin kendine mukayet olman lazım yazık güzelim diyete neden bunu yaptın ki ? Keşke yemeden buraya yazsaydınKızlarr 26 temmuzdan beri diyetteyim ilk kez bu kadar kendime hakim olamaz seviyeye geldimlokum vardı evde yüzüne bakmıyodum attım ağzıma 3 4 tane sabah güzelce kahvaltı yapmıştım bi de sadece su içtim. Şimdi vicdan azabı çekiyorum anneme dedim sakla şunu :'( ara öğün öğle yemeği vs yemem lazım yiyesim yok bana şu telafş egzersizlerden söyler misiniz? Yürüyüşe gitmeden önce
Suan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyor
Evet tekrar deneme süren olucak kuzum
4adet lokum oyle mo yap bi 100ip atlama 100jumping jack
evet yaa ben zararlı çıktımbu huyumu değişmem gerek yine ben zararlı çıkıyorum.benim de genel mana da hehe deyip geçmeyi öğrenmem gerek kafama çok takıyorum herşeyi ve bu yaşam kalitemi etkiliyor dolayısıyla daha mutsuz oluyorum.silkelenmem lazım...oğlum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?