Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet hemde hiç mutlu değilim şu halimle.eski düzenime geçtim bugün.o 17 kiloyu verirken ki düzenimı yakalamam lazım

Tabi cirkefim bak kaç kilo verdim hırsla o lafı ona yedirmek ugruna

Inşallah kurtuluruz bir an önce bu yüklerden. Tlc kanalı var mı televizyonunda orada bir program var 300 kglık insanları anlatıyor acayip motive edici
Yok onlara bakınca ben kötü oluyorum nedense bu an o insanların yerine koyuyorum kendimi

evet yaa ben zararlı çıktımbu huyumu değişmem gerek yine ben zararlı çıkıyorum.benim de genel mana da hehe deyip geçmeyi öğrenmem gerek kafama çok takıyorum herşeyi ve bu yaşam kalitemi etkiliyor dolayısıyla daha mutsuz oluyorum.silkelenmem lazım...oğlum için

evet fatimem doğru söylüyorsun.toparlicam inşallah

İşte böyle seni mutlu edecek şey şu an senin elinde olan kilo vermek nasıl on yedi kilo verdiysen bunu da verirsin
evet Allahın izniyle herşey yoluna girecekoğlumun doğum günün de 55 i görmek istiyorum inşallah kasımın ilk haftası.3 buçuk ay var önümde sıkı sarılıcam bu defa yine

50 tane bir bacak 50 tane bir bacak yaparsan 50 oluyor sayın

1 değil 3 3 4 tane ? Çok kötü olmuş keşke hakim olsaydın annenin sakkamasına gerek yok senin kendine mukayet olman lazım yazık güzelim diyete neden bunu yaptın ki ? Keşke yemeden buraya yazsaydın

valla benimkide canım aynen öyle dun balkonun demirine çıkmış yani 1 ust demire daha bassa aşağıda allah korusun.. Şuan tam yaramaz zamanları Rabbim korusun insAllah

evet canım aynen öyle kimse bizden değerli deil önce ben demek gerekiyor yoksa sürmüyor boyle hayat hep başkalarını düşünürken kendimizi unutuyoruz..sen yaparsın yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…