Kiz ben yemedim baligiColorayzn Menunu görünce balık krizi tuttu gece gece :) Pazar alayım bari bende :)
Ozel ders mi veriyosunBu saate kalırsam olacagı buydu kafa gittiMydestinyy balığı çok severim pazar alacagım bende unutmazsam ben yatayım beynim dinlensin cocuktu 2 kere spordu ev işiydi özel dersti derken kafam bu hala geldi işte. İyi geceler :)
Kuzum keten tohumunun da fazlası zarar günde 1 kaşıktam fazla tüketmemek lazım@galaksimeraklisi Ben de keten tohumu alayım diyorum tadı nasıl kötü mü abşam kulanmıştı bir ara ama bogazını tutmadı fayda görmedi chia almayacagım fazlası zararmış gazetede okudum.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ?❤ | - | - | - | - | - | - |
evet biraz karışık menü olmuş ama en azından çok zararlı yiyecekler yok :)
bulgur pilavı biraz fazla olmuş canım ama kalori hesabına bakarsan spor çok güzel baya yakmışsın:) tebrikler
canım takma Allah aşkına kendi kaybeder tamam seviyorsundur ..ama mantığa uymayınca da bazı şeyler sadece aşkla olmuyor ..ask geçiyor bazen geriye mantık kalıyor.Bu kadar kararsız ve sözünde durmayan bi adam için kendini uzme
resimler paylaşılmis ben aksam paylaşamadım misafirlikteydik .
az olmuş gibi canım doydun mu ?
kek olmasa daha iyiymiş :)
senin menulerinle ben hic doyamıyorum canım
güzel olmuş spor ve su canım
aksam pek olmamış canım
menü güzel spor harika canım :)
Kek olmasa iyi olacaktı gerçekten. Emekli olan bi ablamız getirmişti ayıp olmasın diye aldım İki çatal.evet biraz karışık menü olmuş ama en azından çok zararlı yiyecekler yok :)
bulgur pilavı biraz fazla olmuş canım ama kalori hesabına bakarsan spor çok güzel baya yakmışsın:) tebrikler
canım takma Allah aşkına kendi kaybeder tamam seviyorsundur ..ama mantığa uymayınca da bazı şeyler sadece aşkla olmuyor ..ask geçiyor bazen geriye mantık kalıyor.Bu kadar kararsız ve sözünde durmayan bi adam için kendini uzme
aksam pek olmamış canım
Orda bir dur bakalım 50 şınav nedir 10 km yürüyüşBu kadar seye 50 sinav mi 5km veriyorum.var mi arttiranMydestinyy
Evet bacım doydum tabi az ama doyurucu yiyorumevet biraz karışık menü olmuş ama en azından çok zararlı yiyecekler yok :)
aksam pek olmamış canım
Gunaydin arkadaslar:) Eski 4. takim uyelerindenim. Tatil donusu nur topu gibi 3.5 kg fazlaligim olduFazlaliklardan kurtulma surecini keyifli hale getirmek icin takimimin kapisini calayim dedim.
Guncel:58 kg
Hedef:54.5
Gonca ablam buradaymis. Nasilsin ablacigim?:)
Günaydın ablacım, hoşgeldin :)
3.5 kilo senin için nedir kiii :)
günaydın canlar
ablacımm çok özledim seni napıyorsun nasılsın?bende iyiyim paşada çok iyi şükür.Bahar gozlum de buradaymis. Nasilsin canim, pasamiz nasil oldu?:)
ablacımm çok özledim seni napıyorsun nasılsın?bende iyiyim paşada çok iyi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?