Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz ben yemedim baligi Mydestinyy yemis

Bu saate kalırsam olacagı buydu kafa gitti Mydestinyy balığı çok severim pazar alacagım bende unutmazsam ben yatayım beynim dinlensin cocuktu 2 kere spordu ev işiydi özel dersti derken kafam bu hala geldi işte. İyi geceler :)

@galaksimeraklisi Ben de keten tohumu alayım diyorum tadı nasıl kötü mü abşam kulanmıştı bir ara ama bogazını tutmadı fayda görmedi chia almayacagım fazlası zararmış gazetede okudum.
Kuzum keten tohumunun da fazlası zarar günde 1 kaşıktam fazla tüketmemek lazım

Geceki kaçamak bana 400 gr artıya mal oldu

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤------
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤------
gogo2405❤ ❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn-------
Mydestinyy❤ ❤------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian❤❤------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy ❤❤------
mutsuzmutlu------
asya_01------
AKovser?❤------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]

Canım çok spor yapınca karbonhidrat çok arıyorum enerji almak için ne yalan söyleyim zaten evde 2 kişiyiz 1 çeşit yemek yapıyorum o yüzden öğle akşam onu yiyorum

Günaydınlar
Kek olmasa iyi olacaktı gerçekten. Emekli olan bi ablamız getirmişti ayıp olmasın diye aldım İki çatal.

Evet bacım doydum tabi az ama doyurucu yiyorum

Gunaydin arkadaslar:) Eski 4. takim uyelerindenim. Tatil donusu nur topu gibi 3.5 kg fazlaligim oldu Fazlaliklardan kurtulma surecini keyifli hale getirmek icin takimimin kapisini calayim dedim.
Guncel:58 kg
Hedef:54.5

Gonca ablam buradaymis. Nasilsin ablacigim?:)

Günaydın ablacım, hoşgeldin :)
3.5 kilo senin için nedir kiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…