Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic girmemistim aylardir gulum. Senin azmini biliyoruz. Ideal kilona hizla gelecegini umuyorum. Diyabet durumun nasil oldu canim?
doğum kilolarımı karatay la verdim abla yaklaşık 3 buçuk ayda.şu sıralar 73 falanım.14 kilo verdim 17 olmuştu ama 3 kilo aldım geri.işte karatayı uygulayınca şekerim düştü zaten hamur işi makarna pilav falan yok o yüzden yukselmiyorda hiç.bir oğlanın uykusu düzene girmedi o yıpratıyor beni onun dışında iyiyim çok şükür

Canım ben bir ayda 9.300 Gr verdim yeter ki vazgecme

annaaamm geçmiş olsun canımm
Sağol canım gece ailecek hastaneye gittik grip olmuşuz bebiş ateşlendi oğlum iki gecedir zaten atealiysi üstüne bide ben oldum ayakta duramıyorum serum takacaklardi emziriyorum diye istemedim nasıl ağlayacağım en ufak bir fikrim yok şu meyve balık ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

###Menü###
----Sabah ----
-marullu salatalıklı domatesli limonlu tuzsuz salata (büyük yassı tabak)

----Ara----
-14 tane üzüm

*750ml su*

----Öğlen----
- 2-3 kaşık Bulgurlu yogurt çorbası (mini güveç kabında)
-mini güveç kabında bamya yemeği
-Papatya çayı

----Ara----
-Bir küçük incir

*750 ml su*

----Akşam----
-mini güveç kabında bamya yemeği
-mini güveç kabında YOĞURT :) BU KIZ YOGURTTAN BIKMADI GİTTİ

*SPOR ÖGLEN-GECE FİTNESS KARTLARLA*

*SU 4 x 750ml şişe = 3 litre içilecek *

galaksimeraklisi Ben de keten tohumu alayım diyorum tadı nasıl kötü mü abşam kulanmıştı bir ara ama bogazını tutmadı fayda görmedi chia almayacagım fazlası zararmış gazetede okudum.
Canım ben de ilk defa denedim ama galetanın içinde olduğu için tadını çok anlamıyorum küçük bi de galeta

Canım ben de ilk defa denedim ama galetanın içinde olduğu için tadını çok anlamıyorum küçük bi de galeta
Çarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…