doğum kilolarımı karatay la verdim abla yaklaşık 3 buçuk ayda.şu sıralar 73 falanım.14 kilo verdim 17 olmuştu ama 3 kilo aldım geri.işte karatayı uygulayınca şekerim düştü zaten hamur işi makarna pilav falan yok o yüzden yukselmiyorda hiç.bir oğlanın uykusu düzene girmedi o yıpratıyor beni onun dışında iyiyim çok şükürHic girmemistim aylardir gulum. Senin azmini biliyoruz. Ideal kilona hizla gelecegini umuyorum. Diyabet durumun nasil oldu canim?
kolay değil kaçamağın cezasıIlzan yazmis :) ben 10km der susar saniyodum
Buradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsencanım sıkılıyor beee nerdesiniz sizler yaaaaa
Ozel ders mi veriyosun
Tesekkur ederim seninki de oyle.. peynirli omlet mi?Çok lezzetli görünüyor afiyet olsuun
Canım ben bir ayda 9.300 Gr verdim yeter ki vazgecmeGünaydın arkadaşlar ,
2 gün oldu başlayalı iki günde giden 1,5 kg
Ödem biliyorum sonra bu kadar kolay gitmeyecek ama hepinize teşekkür ederim sizin menülerinize sporunuza baktıkça nerde yanlış yaptığımı anlıyorum
Bana iyi geldiniz :)
annaaamm geçmiş olsun canımmBuradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen
ben neden veremedim yaaaaCanım ben bir ayda 9.300 Gr verdim yeter ki vazgecme
Sağol canım gece ailecek hastaneye gittik grip olmuşuz bebiş ateşlendi oğlum iki gecedir zaten atealiysi üstüne bide ben oldum ayakta duramıyorum serum takacaklardi emziriyorum diye istemedim nasıl ağlayacağım en ufak bir fikrim yok şu meyve balık ağırlıklı beslenmeye çalışıyorumannaaamm geçmiş olsun canımm
Canım ben de ilk defa denedim ama galetanın içinde olduğu için tadını çok anlamıyorum küçük bi de galetagalaksimeraklisi Ben de keten tohumu alayım diyorum tadı nasıl kötü mü abşam kulanmıştı bir ara ama bogazını tutmadı fayda görmedi chia almayacagım fazlası zararmış gazetede okudum.
Çarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştımCanım ben de ilk defa denedim ama galetanın içinde olduğu için tadını çok anlamıyorum küçük bi de galeta
Evet lorlu :)Tesekkur ederim seninki de oyle.. peynirli omlet mi?
Evet lorlu :)
Hayır vaktiniz olduğunca. Şart değilMenu paylaşımı zorunlu mu? Ben çok giremiyorum çocuktan zorunluysa çeker gece yatmadan paylaşırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?