- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Canım çok geçmiş olsun yaa nerden kaptınız öyle hepiniz çok üzüldümBuradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen
Ne güzell nerdee canım bu cuma 61 olmaktı hedefim 63.400 düm. Bu sabah baktım ki tam 63. Bi 62 bile göremedimÇarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştım
Whiteblacklife Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hemen atlatırsınız hepiniz.
Geçmiş olsun :'(Buradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen
Canım kilo ne kadar azsa vermede o kadar zor oluyor ben 78 kiloyken haftada iki buçuk verdim şimdi 1,5 yada 1 kilo en fazlaNe güzell nerdee canım bu cuma 61 olmaktı hedefim 63.400 düm. Bu sabah baktım ki tam 63. Bi 62 bile göremedimbugün de geç kalktım ilaç içtim yarım saat beklemem lazım diye anca yemek yiyorum
Parktan kaptik canım oğlumu parka götürüyorum ya ordan getirdik oda bize dağıttı bı eşim sağlamCanım çok geçmiş olsun yaa nerden kaptınız öyle hepiniz çok üzüldüm
Sağol canım 3 4 güne geçermiş inşallahGeçmiş olsun :'(
Ben geldiğim de sen 88 din demiben neden veremedim yaaaa
Aynen iniyorum çıkıyorumBen geldiğim de sen 88 din demi
Önce o cezanın tamamlasın sonra ben yürürümayrıca benimle iş birliği içinde olmayanlar kaçamak yapmasın fena intikam alırım
Tamam canimBir de bal var :)
Varsa su şişesiyle yapabilirsin canım..
Ya da her hangi birşey, ağırlığı olsun bir de elinde tutabilesin..
Emziren anneler içebilir mi canımBağışıklığı güçlendiren bir şurup var bizim doktor kış boyunca kullandırıyor çocuklara kara mürver şurubu sende icebilirsin iki günde ayağa kaldırıyor influex adı araştır istersenWhiteblacklife
Hala ben Dukan birakmani düşünenler denim canım tuvalet katı gıda da çok sıkıntı eee meyve yok zaten sebze desen oda yok bence sen bı dengeli beslensen en azından bir ay ben buraya katıldığım da 73.5 şimdi 65 fark sekiz buçuk kilo senden daha çok yiyorum daha az spor yapıyorum üstelikAynen iniyorum çıkıyorum
72 yi geçmiştim canım benim ki spor yapmama hediyesi yatmaktan oldu. Tiroit hormonu yükseldi insülin direnci çıktı ama düzeldi çok şükür.Hos buldum:) Iyiyiz hamdolsun kosturmaca. Sen kac kg aldin ablacigim, benim gibi tatil hediyesi mi?:)
Keten tohumu susama benziyor tat olarak.Çarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştım
Doğru diyosun canım hiö yoktan 1.5 kilo versem bu hafta o da yeterCanım kilo ne kadar azsa vermede o kadar zor oluyor ben 78 kiloyken haftada iki buçuk verdim şimdi 1,5 yada 1 kilo en fazla
Akşam 6 sonra yeme meyve bileDoğru diyosun canım hiö yoktan 1.5 kilo versem bu hafta o da yeter
Çok şükür iyiyim ablacım :)
Sen nasılsın, napıyorsun ?
doğum kilolarımı karatay la verdim abla yaklaşık 3 buçuk ayda.şu sıralar 73 falanım.14 kilo verdim 17 olmuştu ama 3 kilo aldım geri.işte karatayı uygulayınca şekerim düştü zaten hamur işi makarna pilav falan yok o yüzden yukselmiyorda hiç.bir oğlanın uykusu düzene girmedi o yıpratıyor beni onun dışında iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?