Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştım
Ne güzell nerdee canım bu cuma 61 olmaktı hedefim 63.400 düm. Bu sabah baktım ki tam 63. Bi 62 bile göremedim bugün de geç kalktım ilaç içtim yarım saat beklemem lazım diye anca yemek yiyorum

Ne güzell nerdee canım bu cuma 61 olmaktı hedefim 63.400 düm. Bu sabah baktım ki tam 63. Bi 62 bile göremedim bugün de geç kalktım ilaç içtim yarım saat beklemem lazım diye anca yemek yiyorum
Canım kilo ne kadar azsa vermede o kadar zor oluyor ben 78 kiloyken haftada iki buçuk verdim şimdi 1,5 yada 1 kilo en fazla

Aynen iniyorum çıkıyorum
Hala ben Dukan birakmani düşünenler denim canım tuvalet katı gıda da çok sıkıntı eee meyve yok zaten sebze desen oda yok bence sen bı dengeli beslensen en azından bir ay ben buraya katıldığım da 73.5 şimdi 65 fark sekiz buçuk kilo senden daha çok yiyorum daha az spor yapıyorum üstelik

Hos buldum:) Iyiyiz hamdolsun kosturmaca. Sen kac kg aldin ablacigim, benim gibi tatil hediyesi mi?:)
72 yi geçmiştim canım benim ki spor yapmama hediyesi yatmaktan oldu. Tiroit hormonu yükseldi insülin direnci çıktı ama düzeldi çok şükür.
Çarşıya gideceğim belki alırım tadı kötüyse yiyemem :) Tartıda eksi var mı :) senin ? Ben 88.4 falan cıkıyorum sabah aç karna. Cuma 90.7 çıkmıştım
Keten tohumu susama benziyor tat olarak.

Doğru diyosun canım hiö yoktan 1.5 kilo versem bu hafta o da yeter
Akşam 6 sonra yeme meyve bile
Spor yaparken strec sar beline belinde sorun varsa yani göbeğinde elma sirkesi sur öğle sar yada arkadaşlar yağ aldılar Ender Saraçoğlu tarifi var dene

Nasil bir sorun yasiyorsun uyku ile ilgili gulum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…