Buradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen
72 yi geçmiştim canım benim ki spor yapmama hediyesi yatmaktan oldu. Tiroit hormonu yükseldi insülin direnci çıktı ama düzeldi çok şükür.
Keten tohumu susama benziyor tat olarak.
Çok teşekkür ederim sende hosgeldinGecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
İcebilir bitkisel şurup kara mürver diye araştır Google'danEmziren anneler içebilir mi canım
Iyi bari sağlam brii kalmış size bakar en azından ya çok dikkat edin bir an önce iyileşin diyet miyet diye de kısma yediklerini vitamin al ki kıza da vitamin olsunParktan kaptik canım oğlumu parka götürüyorum ya ordan getirdik oda bize dağıttı bı eşim sağlam
Buradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen
ben neden veremedim yaaaa
Iyiyim gulum. Nisanlin donmustur coktan. Evlilik ne zaman kismetse?:)
Basen ve bacaklarda sorun var oraya sarıyorum yürüyüşe giderken gün aşırı. Ama haklısın akşam yemekleri geç yiyorum 6dan sonra yemicem, o yağ yakıcıya da bakıyım sağol canımAkşam 6 sonra yeme meyve bile
Spor yaparken strec sar beline belinde sorun varsa yani göbeğinde elma sirkesi sur öğle sar yada arkadaşlar yağ aldılar Ender Saraçoğlu tarifi var dene
Hala ben Dukan birakmani düşünenler denim canım tuvalet katı gıda da çok sıkıntı eee meyve yok zaten sebze desen oda yok bence sen bı dengeli beslensen en azından bir ay ben buraya katıldığım da 73.5 şimdi 65 fark sekiz buçuk kilo senden daha çok yiyorum daha az spor yapıyorum üstelik
Bacaklar da etkisini gördün mü ben 1 hafta sardım baktım etki etmiyor ve çok kısıtlıyor beni yapmadım bir daha etki gördüysen ama tekrar başlayayımBasen ve bacaklarda sorun var oraya sarıyorum yürüyüşe giderken gün aşırı. Ama haklısın akşam yemekleri geç yiyorum 6dan sonra yemicem, o yağ yakıcıya da bakıyım sağol canım
İstem dışı sesli güldüm kekeHiç fırsat kaçırmıyorsunuz
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım..
Bu arada ben senin 2 kızın var diye biliyordum
Artık klişe olarak dukanı bırak diyecektim ben de
Her diyet herkeste aynı etkiyi göstermez canım..
Mesela çabuk kilo vermek için akla gelen şok diyet, düşününce kim yaparsa yapsın kilo verir diyorsun bu kadar az yemekle ama o bile öyle olmuyor..
Ben bir ara hurma diyeti yaptım, şok diyet kendisi..
6 günde 3 kiloya yakın verdim..
Bir arkadaş da yaptı sonra ama onda aynı etkiyi göstermedi, hatta hiç veremedi diye hatırlıyorum..
Demem o ki, her diyet her kese göre değildir, her bünyede farklı etki gösterir..
Evet ablacım ocak sonu döndü çok şükür..
8 eylülde inşaAllah :)
Temmuzdan bu yana daha bir ay olmadı 2 buçuk 3 cm incelme var , egzersizlerle bence etkili baya ter attırıyor. Ölçtükten sonra bir ay bi dene canım benceBacaklar da etkisini gördün mü ben 1 hafta sardım baktım etki etmiyor ve çok kısıtlıyor beni yapmadım bir daha etki gördüysen ama tekrar başlayayım
Hedef cuma eksileri canım inşallah
Sabah
-Mini güveç kabında tarçınlı yogurtlu az kuru meyveli gevrek
-Yeşilçay
-1 Yumurta
--750ml su (Şişem 750 ml alıyo bittikçe dolaptan soguk su dolduruyorum içine )
Ara
-2 ceviz
Öğlen
FİTNESS KARTLARINI YAPTIM
-Orta tabakta kabak yemeği
-1 kuru soğan
-Mini güveç kabında yogurt
-Yeşilçay
--750 ml su
Ara
-2 incir
Akşam
-Kara lahana otu 2 parça
-canım yemek istemedi zorla Mini güveç kabında yogurt yedim
- 750ML SU
SPOR-
ÖGLEN VE ŞİMDİ
FİTNESS KARTLARINI YAPTIM
SU 2.250 ML İÇTİM
ŞİŞE HARİÇ İÇTİĞİM 2-3 BARDAK VARDIR.
Menün çok güzel olmuş
Canım çok spor yapınca karbonhidrat çok arıyorum enerji almak için ne yalan söyleyim zaten evde 2 kişiyiz 1 çeşit yemek yapıyorum o yüzden öğle akşam onu yiyorum
Günaydınlar
Kek olmasa iyi olacaktı gerçekten. Emekli olan bi ablamız getirmişti ayıp olmasın diye aldım İki çatal.
Evet bacım doydum tabi az ama doyurucu yiyorum
Gunaydin arkadaslar:) Eski 4. takim uyelerindenim. Tatil donusu nur topu gibi 3.5 kg fazlaligim olduFazlaliklardan kurtulma surecini keyifli hale getirmek icin takimimin kapisini calayim dedim.
Guncel:58 kg
Hedef:54.5
Gonca ablam buradaymis. Nasilsin ablacigim?:)
Gunaydin :)
Dunku menum
Sabah
2 yumurta
Dukan krep
1 kk peynir
Ara
2 bardak ayran
Aksam
2 haslanmis tavuk but
Yatim kase yogurt
Ara
5 adet uzum
Orta sekerli turk kahvesi
1.5 litre su
Spor 30 dakika yuruyus
@Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Menu paylasimlari cok hosuma gitti. Bazi olculerde emin olamiyordum bu sekilde daha net olacak menulerimiz :)
Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2033891
Günaydın arkadaşlar ,
2 gün oldu başlayalı iki günde giden 1,5 kg
Ödem biliyorum sonra bu kadar kolay gitmeyecek ama hepinize teşekkür ederim sizin menülerinize sporunuza baktıkça nerde yanlış yaptığımı anlıyorum
Bana iyi geldiniz :)
Sağol canım gece ailecek hastaneye gittik grip olmuşuz bebiş ateşlendi oğlum iki gecedir zaten atealiysi üstüne bide ben oldum ayakta duramıyorum serum takacaklardi emziriyorum diye istemedim nasıl ağlayacağım en ufak bir fikrim yok şu meyve balık ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
###Menü###
----Sabah ----
-marullu salatalıklı domatesli limonlu tuzsuz salata (büyük yassı tabak)
----Ara----
-14 tane üzüm
*750ml su*
----Öğlen----
- 2-3 kaşık Bulgurlu yogurt çorbası (mini güveç kabında)
-mini güveç kabında bamya yemeği
-Papatya çayı
----Ara----
-Bir küçük incir
*750 ml su*
----Akşam----
-mini güveç kabında bamya yemeği
-mini güveç kabında YOĞURT :) BU KIZ YOGURTTAN BIKMADI GİTTİ
*SPOR ÖGLEN-GECE FİTNESS KARTLARLA*
*SU 4 x 750ml şişe = 3 litre içilecek *
Menü paylaşımı fotograf çekmek kural mı ? Yeni ögrendim. :)
kuuzm ben zaten hiç ödemden atmadım kilolarımı yağdan direk verdimMydestinyy +1 katılıyorum.. tıka basa yiyip içiyorum 9 kg yakın verdim 1 ayda sen o beslenme düzeni ile ödem atamazsın abla
Kisacak durumda değilim canım valla bende bakar diye umutluydum işten çağırdılar gitmek zorunda kaldı mutfakoylece duruyor her yer balık 24 saat yok üstelik ne yapacağım bilmiyorumIyi bari sağlam brii kalmış size bakar en azından ya çok dikkat edin bir an önce iyileşin diyet miyet diye de kısma yediklerini vitamin al ki kıza da vitamin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?