Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir keke esdeger :)

D3S1R3 hoşgeldiniz: )

İstem dışı sesli güldüm keke Hiç fırsat kaçırmıyorsunuz

Buradayım canım kızım grip oğlum grip ben grip herkes bı koltukta yatıyor halimizi bı gorsen

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım..
Bu arada ben senin 2 kızın var diye biliyordum

ben neden veremedim yaaaa

Artık klişe olarak dukanı bırak diyecektim ben de
Her diyet herkeste aynı etkiyi göstermez canım..
Mesela çabuk kilo vermek için akla gelen şok diyet, düşününce kim yaparsa yapsın kilo verir diyorsun bu kadar az yemekle ama o bile öyle olmuyor..
Ben bir ara hurma diyeti yaptım, şok diyet kendisi..
6 günde 3 kiloya yakın verdim..
Bir arkadaş da yaptı sonra ama onda aynı etkiyi göstermedi, hatta hiç veremedi diye hatırlıyorum..
Demem o ki, her diyet her kese göre değildir, her bünyede farklı etki gösterir..

Iyiyim gulum. Nisanlin donmustur coktan. Evlilik ne zaman kismetse?:)

Evet ablacım ocak sonu döndü çok şükür..
8 eylülde inşaAllah :)

Akşam 6 sonra yeme meyve bile
Spor yaparken strec sar beline belinde sorun varsa yani göbeğinde elma sirkesi sur öğle sar yada arkadaşlar yağ aldılar Ender Saraçoğlu tarifi var dene
Basen ve bacaklarda sorun var oraya sarıyorum yürüyüşe giderken gün aşırı. Ama haklısın akşam yemekleri geç yiyorum 6dan sonra yemicem, o yağ yakıcıya da bakıyım sağol canım

Mydestinyy +1 katılıyorum.. tıka basa yiyip içiyorum 9 kg yakın verdim 1 ayda sen o beslenme düzeni ile ödem atamazsın abla

Basen ve bacaklarda sorun var oraya sarıyorum yürüyüşe giderken gün aşırı. Ama haklısın akşam yemekleri geç yiyorum 6dan sonra yemicem, o yağ yakıcıya da bakıyım sağol canım
Bacaklar da etkisini gördün mü ben 1 hafta sardım baktım etki etmiyor ve çok kısıtlıyor beni yapmadım bir daha etki gördüysen ama tekrar başlayayım

Kovserim sen de kendini kolla artık herkes kendini kollasın bugün o 70 şınav 100 mekik olayını yaptım ya herkesi her an bir gölge gihi izleyip ceza için fırsat arayacağım

Bacaklar da etkisini gördün mü ben 1 hafta sardım baktım etki etmiyor ve çok kısıtlıyor beni yapmadım bir daha etki gördüysen ama tekrar başlayayım
Temmuzdan bu yana daha bir ay olmadı 2 buçuk 3 cm incelme var , egzersizlerle bence etkili baya ter attırıyor. Ölçtükten sonra bir ay bi dene canım bence

Hedef cuma eksileri canım inşallah

amin inşAllah canım :)

güzel olmuş canım :)
Menün çok güzel olmuş

sağol canım benim :)
Canım çok spor yapınca karbonhidrat çok arıyorum enerji almak için ne yalan söyleyim zaten evde 2 kişiyiz 1 çeşit yemek yapıyorum o yüzden öğle akşam onu yiyorum

anladım canım :)
Günaydınlar

Kek olmasa iyi olacaktı gerçekten. Emekli olan bi ablamız getirmişti ayıp olmasın diye aldım İki çatal.

neyse olan olmuş artik ablacım en azından sadece 2 çatalcik :)
Evet bacım doydum tabi az ama doyurucu yiyorum

doğrudur canım senin için sikinti yoksa

hoşgeldin :)
Gunaydin :)

Dunku menum

Sabah
2 yumurta
Dukan krep
1 kk peynir

Ara
2 bardak ayran

Aksam
2 haslanmis tavuk but
Yatim kase yogurt

Ara
5 adet uzum
Orta sekerli turk kahvesi

1.5 litre su
Spor 30 dakika yuruyus

su az olmuş canım helede boyle sıcak yaz günü için
@Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Menu paylasimlari cok hosuma gitti. Bazi olculerde emin olamiyordum bu sekilde daha net olacak menulerimiz :)

Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2033891

evet güzel oldu canım :) kahvaltıda güzel ben paylaşamadım bugün evde deilim

çok sevindim adına canım iyi vermissin :)

geçmiş olsun canım

güzel olmuş canım :)
Menü paylaşımı fotograf çekmek kural mı ? Yeni ögrendim. :)

yok canım zorunlu deil .istersen paylaşıyorsun :)

##Menü### Değişiklik yaptım öğlen bamya yemedim 2 kupa çorba içtim haberiniz olsun . :)
----Sabah ----
-marullu salatalıklı domatesli limonlu tuzsuz salata (büyük yassı tabak)

----Ara----
-14 tane üzüm

*750ml su*

----Öğlen----
- 2 KUPA BULGURLU YOGURT ÇORBASI
EPEY DOYURDU BENİ ÇAYI ARADA İNCİRLE İÇEÇEGİM ARTIK :)
-----------------------------------------------------

-Papatya çayı

----Ara----
-Bir küçük incir
--------------------------------------------------------

*750 ml su*

----Akşam----
-mini güveç kabında bamya yemeği
-mini güveç kabında YOĞURT :) BU KIZ YOGURTTAN BIKMADI GİTTİ

*SPOR ÖGLEN-GECE FİTNESS KARTLARLA*

*SU 4 x 750ml şişe = 3 litre içilecek *

Iyi bari sağlam brii kalmış size bakar en azından ya çok dikkat edin bir an önce iyileşin diyet miyet diye de kısma yediklerini vitamin al ki kıza da vitamin olsun
Kisacak durumda değilim canım valla bende bakar diye umutluydum işten çağırdılar gitmek zorunda kaldı mutfakoylece duruyor her yer balık 24 saat yok üstelik ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…