Lethem menün güzel cnm afiyet olsun. Meyve yine yok ama.
Kuyabiye süpersin süperim süperiz
Zevcan işallah olur cnm istediğin. Bu arada yeni gelen diğer arkadaş girmiyor mu takıma. Nilay gelmedi hala bişiy mi oldu kardeşine falan acaba. Allah korusun.
Hiç tatlı filan yememen çok güzel
Meyveden bişey olmaz bence. Sporda yapıyosun sanırım.
Genelde hep yasaklar cazip gelir ya insana
Bu sefer banada okadar cazip gelmiyor kendimi frenliyorum.
Zevcan onların yerine gelenler belki çok iyi olacaktır canım. Hem bu aranın iyi olduğu kişiler dedikodu yapmamışmıydı senin için.
zevcan herseyde bi hayir vardir üzülme canim,hem özgenin dedigi gibi dedikodu yapan degilmiydi onlar
aynen öyle canim,banada hic cazip gelmiyor artik oh ne güzel :)
bugünkü menüm kizlar
sabah
2dilim ekmek
kk beaz peynir
azcik salatalik
ara
1 yesil elma
ögle
yogurtlu brokoli
2 dilim ekmek
ara
sütlü sekersiz türk kahvesi
aksam
firinda biftek 200 gr
salata belki yogurt
aksam spora gitcerm ara yaparmiyiym bilmem spordan sonra cok acikirsam 1 yesil elma yiyebilirim he bide tarcinli süt icerim heralde
canım menün güzel olmus afiyet olsun..
merhabalar kızlarr
cemrem ve bütün öğretmenler!! öğretmenler günümüz kutlu olsunn
teşekkürler canımmm
menün güzelmiş canım bol sebzeli bi gün:)
bugünkü menüm: 24.11.10
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
ara bikaç eti form
öğlen az makarnayla 4 köfte (dünden kalan)
akşam salata, çorba
kızlar okuldaki arkadaşla karar aldık, her hafta cuma beraber spor yapacaz:) onun dışı bi günde de herkes evinde 1 gün. şimdilik haftada 2 gün planladık. inş uyarız:))
şu akşam salata çorba olayını bide ben düzene oturtsam süper olacak sporsuz olmuyo canım şart
canım menün güzel olmus...Siteye girmek çok zor olmaya başladı. Ben kaçıyorum.
Yasom menün güzel.
Benim bugün ki menüm.
Sabah
çeri domates, kk peynir, maydanoz, buğday ekmek, zeytin
Öğlen
Bamya, salata, yoğurt
Ara
3 mandalina
Akşam
Etli patlıcan, yoğurt, salata
şşşt zuzular ben geldim meyvecim canım nasılsınkızlar bizim takım yıkılma noktasına geldi bir el atıverin kardeşler olarak yanii yıkılma değilde hani sizde diyordunuz ya bir kopukluk var kapatalım takımı bir süre diye uf gelin işte ya özgem hadi meyve lethem safi hadi gelin bizim takımlada yazışın gelin hep beraber bir konuşalım:84::85:
sporumu yaptim 1 saat,yarim saat aletin adini bilmiyom ama adim atar gibi 4000 adim attim 30 dk da sonra 30 dk da aletlerle calistim en sonda 30 dk masaj yaptim,bi alet var cilali tahtadan dönüyo onda masaj yaptim :) spordan sonrada bisey yemedim sadece yesil cay ictm
sporumu yaptim 1 saat,yarim saat aletin adini bilmiyom ama adim atar gibi 4000 adim attim 30 dk da sonra 30 dk da aletlerle calistim en sonda 30 dk masaj yaptim,bi alet var cilali tahtadan dönüyo onda masaj yaptim :) spordan sonrada bisey yemedim sadece yesil cay ictm
harikasın canım ya ....
bende sabah 45 dkka bisiklet sürdüm hastayım zaten nasıl ter attım bilemezsiniz
kahvaltımıda yaptım 1 dilim ekmek yumurta 1 zeytin ve peynir
öğle ve akşam sonra...
günaydın kızlar ben dün regl oldum..
aksam cok kötü oldum sekerim düştü ve tatlı yedim..
sonra kalktım kendime en kolayyından corba yaptım şehriye corbası içtim bırazcıkta...
bunlar montide yasak cezam nedir bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?