Cok gecmis olsun uyu uyu hemnKizlae okumak istedim fakat okuyamayacagim yazilanlari beynim yerinden cikacak cok kotuyum tum gun rahatsiz gezdim gibi bisey zaten.once kasik agrisi sonra karin mahvoldum carsi pazar derken geçmedi menumu yazicam ama yarin B bilinmeyenkullanici
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Maşallah canım Tebrikler :) cumaya bol eksiler diliyorum tüm grup içinEki Görüntüle 2036782
Leslie 3 mil sporumu da yaptım listeye de harfiyen uydum.
Spordan 1 saat önce sadece 1 kal. Olan sade türk kahvemi içtim ki metabolizmam hızlanıp daha çok yağ yakayım.
Ayrıca saba aç karnina 60.9 kg
Dün 61.5 di yihuuuu
B bilinmeyenkullanici
Sus kız öperim senibebegim ben liste disiyaziyorum. allah allah istemiyorsan giderim.
Maşallah canım Tebrikler :) cumaya bol eksiler diliyorum tüm grup için
Günaydın hanımlar
Günaydın millett
o bende de var canım bende artıdayım hemde pis bir rakamdan öyle 200-300 de değilHerkese gunaydin tartildim ve cumaya gore +200 ciktimkastan dolayi mi acb niye boyle oldu cok uzgunum nasil yapsam ne yesem bilemedim cumadan beri nasil spor yapiyorum aslinda kendimi hafif hissettigimden dolayi bu kadar sok oldum bi oneriniz var mi
Yani kimbilir neler oluyo tabi vucutta ama yapacak bise yok bakalim cumaya nolcakben kendi kendime şunu diyorum bu aralar yumurtlama zamanım 15 gün sonra reglim bunlar etkiliyordur diye düşünüyorum ttabi bilemicem ama
Gunaydin canimGünaydın hanımlar...
artı çıkmak istemiyorum valllaaaYani kimbilir neler oluyo tabi vucutta ama yapacak bise yok bakalim cumaya nolcak
Vücut spordan dolayı ödem tutuyor alabilir canım perşembe dinlenme günü yap bol bol ödem sökücü çay icebilirsin perşembe günü emzirme durumuna yoksa vicdan çorbası icebilirsinGunaydin canim
Emzirme durumu yok canim vicdan corbasini deneyeyimVücut spordan dolayı ödem tutuyor alabilir canım perşembe dinlenme günü yap bol bol ödem sökücü çay icebilirsin perşembe günü emzirme durumuna yoksa vicdan çorbası icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?